jemadux Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) server = arch linux mi box = client εχω ενα σκληρο δισκο στο λαπτοπ μου . το λαπτοπ μου τρεχει arch . θελω μερικες φορες καθομαι στην τηλεοραση και να streamάρω περιοχόμενο απο το λαπτοπ θελω δηλαδη στο directory /storage/sreams γενικά ο /storage ειναι μερος του δισκου ο οποιος εχει δικαιωματα του χρηστη μου . να το βλέπει το tv box και μεσω αυτου να παιζουν στο tv box .. συνηθως αυτη η δουλεια θα γινεται μεσω το hostpost που θα το δημιουργω απο το λαπτοπ το tv box ειναι το mi box Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από jemadux
xrhstosiak Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Παρόμοιο σκηνικό έχω με ftp server στο linux και στο box το kodi που κάνει mount μέσω ftp
jemadux Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε Παρόμοιο σκηνικό έχω με ftp server στο linux και στο box το kodi που κάνει mount μέσω ftp ποιον daemon χρησιμοποεις;
chek2fire Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 υπάρχει και το mediatomb που σου φτιάχνει έναν upnp server όπου εκεί μπορείς να δεις τα αρχεία σου από τηλεοράσεις η καλύτερα το πρόσφατο gerbera https://gerbera.io/
jemadux Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Στις 24/2/2021 στις 2:26 ΠΜ, jemadux είπε Τελικά το έκανα με nfs το εκανα samba
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα