Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δώσ'τε καμιά καλή ιδέα ρε παιδιά, γιατί δε μου κατεβαίνουν εμένα.

Σπάσανε τα stands του keyboard. Θέλω να το σηκώσω λίγο το πίσω μέρος για να έχει λίγη κλίση, γύρω στα 2,5 cm θέλω να σηκωθεί. Κοιτούσα κάτι τέτοια:

1    2    3     4          αλλά δε ξέρω αν είναι πρακτικά, ίσως μόνο το 1ο νομίζω ότι θα είχε πιθανότητες να με βολέψει, δε ξέρω.

Μετά σκέφτηκα μήπως ψάξω να βρω κάπου 2 κομμάτια από αυτό το rubber anti-slip υλικό που έχουν τα keyboards από κάτω για να μη γλιστράνε, να τα κάνω όσο μεγάλα θέλω για να πετύχω την κλίση που με βολεύει και να τα κολλήσω στην πίσω μεριά του keyboard. Αλλά δε ξέρω που να βρω τέτοιο υλικό (ή τέλος πάντων κάποιο κοντινό σε αυτό), σε τι μαγαζιά δηλαδή να κοιτάξω. Επίσης δε ξέρω την ακριβή ονομασία του να το ψάξω.

Δώσ' τε τα φώτα σας παίδες plz... Περιμένω. :)

Επεξ/σία από GiOrGoSk21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη δουλειά που παίζει πολύ πατέντα έκοψα και σφήνωσα plexi glass στο μέγεθος που ήθελα, όμως είναι με κόλλα στιγμής σταθερά και δεν το προτείνω για λόγους αισθητικούς.

Φαντάζομαι ψάχνεις κάτι τέτοιο; https://www.leroymerlin.com.cy/gr/kigaleria/kigaleria-epiplon/prostateutika-epiplon/set-olisthitires-175-temahia-61876626/

Στα αντιολισθητικά επίπλων, σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά, leroy, praktiker ακόμη και τα jumbo έχουν

πατεντα youtube

https://www.youtube.com/watch?v=4fOW9lMw-Bs

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, GiOrGoSk21 είπε

Δώσ'τε καμιά καλή ιδέα ρε παιδιά, γιατί δε μου κατεβαίνουν εμένα.

Σπάσανε τα stands του keyboard. Θέλω να το σηκώσω λίγο το πίσω μέρος για να έχει λίγη κλίση, γύρω στα 2,5 cm θέλω να σηκωθεί. Κοιτούσα κάτι τέτοια:

1    2    3     4          αλλά δε ξέρω αν είναι πρακτικά, ίσως μόνο το 1ο νομίζω ότι θα είχε πιθανότητες να με βολέψει, δε ξέρω.

Μετά σκέφτηκα μήπως ψάξω να βρω κάπου 2 κομμάτια από αυτό το rubber anti-slip υλικό που έχουν τα keyboards από κάτω για να μη γλιστράνε, να τα κάνω όσο μεγάλα θέλω για να πετύχω την κλίση που με βολεύει και να τα κολλήσω στην πίσω μεριά του keyboard. Αλλά δε ξέρω που να βρω τέτοιο υλικό (ή τέλος πάντων κάποιο κοντινό σε αυτό), σε τι μαγαζιά δηλαδή να κοιτάξω. Επίσης δε ξέρω την ακριβή ονομασία του να το ψάξω.

Δώσ' τε τα φώτα σας παίδες plz... Περιμένω. :)

Σιγουρη και δοκιμασμενη λυση,μαλιστα μπαινουν και στα τρυπακια του keyboard. Απλα,προσεξε να αγορασεις το σωστο μεγεθος. Εννοειται οτι θα βγαλεις τα ποδαρακια ετσι?

λυση.jpg

Επεξ/σία από benign
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, kostastnt είπε

3d print τα ποδαράκια.. Έτσι έκανα στα δικά μου.

Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό, ωραίος. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα, αλλά για να το λες τόσο ορθά κοφτά, μάλλον κάνει καλή δουλειά. Βέβαια εδώ που μένω, δύσκολο να βρω κάποιον για 3d printing.

29 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Στη δουλειά που παίζει πολύ πατέντα έκοψα και σφήνωσα plexi glass στο μέγεθος που ήθελα, όμως είναι με κόλλα στιγμής σταθερά και δεν το προτείνω για λόγους αισθητικούς.

Φαντάζομαι ψάχνεις κάτι τέτοιο; https://www.leroymerlin.com.cy/gr/kigaleria/kigaleria-epiplon/prostateutika-epiplon/set-olisthitires-175-temahia-61876626/

Στα αντιολισθητικά επίπλων, σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά, leroy, praktiker ακόμη και τα jumbo έχουν

Χμμ δεν είμαι σίγουρος... Ύφασμα έχουν αυτά ή είναι λαστιχένια; Διαβάζω στην περιγραφή για "τσόχα", γι' αυτό αμφιβάλλω.

25 λεπτά πριν, benign είπε

Σιγουρη και δοκιμασμενη λυση,μαλιστα μπαινουν και στα τρυπακια του keyboard. Απλα,προσεξε να αγορασεις το σωστο μεγεθος.

λυση.jpg

Ήταν από τα πρώτα που είδα στα πρώτα search. Αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι δεν είναι τέρμα σταθερό το keyboard. Νομίζω ότι θα "παίζει" λίγο μετά. Ισχύει ή είναι τέρμα σταθερό το keyboard;

Επεξ/σία από GiOrGoSk21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι ύφασμα, έχω στις καρέκλες μου για να μη μου γδέρνει το Laminate. Είναι κάτι σαν αφρολέξ λαστιχωτό. Περίπου ότι έχουν μερικά keyboard-mouse εκεί που κρύβουν τις βίδες, τέτοιο υλικό

5556d9f7-364e-4-enlarge.jpg?lm=E0E864B5D

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, GiOrGoSk21 είπε

Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό, ωραίος. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα, αλλά για να το λες τόσο ορθά κοφτά, μάλλον κάνει καλή δουλειά. Βέβαια εδώ που μένω, δύσκολο να βρω κάποιον για 3d printing.

Χμμ δεν είμαι σίγουρος... Ύφασμα έχουν αυτά ή είναι λαστιχένια; Διαβάζω στην περιγραφή για "τσόχα", γι' αυτό αμφιβάλλω.

Ήταν από τα πρώτα που είδα στα πρώτα search. Αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι δεν είναι τέρμα σταθερό το keyboard. Νομίζω ότι θα "παίζει" λίγο μετά. Ισχύει ή είναι τέρμα σταθερό το keyboard;

Αν οι διαστασεις ταιριαζουν με τις εγκοπες και το μεγεθος του keyboard θα ειναι εντελως σταθερο αν και ισως θα ειναι το keyboard υλιγο υψηλοτερα απο οτι ηταν με τα δικα του κλιπακια. Η μονη περιπτωση που θα ''παιζει'' θα ειναι οταν δεν ειναι στερεωμενο πανω στο τραπεζι,γιατι τοτε θα ειναι πολυ χαλαρα τα κλιπς. Οταν ομως το ακουμπας στο γραφειο/τραπεζι και μετα,θα ειναι πολυ σταθερο.

Οπως ξαναεγραψα παιζει ρολο σημαντικο το σωστο μεγεθος των κλιπς.Υπαρχουν διαφορες διαστασεις, οποτε πρεπει να εχεις το keyboard μαζι σε μια σακκουλα να τα συγκρινεις.

Παντως πριν μερικα χρονια εγραψα στην Sharkoon με σκοπο να μου τα στειλουν επι πληρωμει και μου τα εστειλαν δωρεαν και με δωρεαν μεταφορικα μαλιστα και δωρο κατι stickers της Sharkoon. Οποτε ριξε και εσυ κανενα email στην εταιρια ,δεν ξερεις τι γινεται.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Δεν είναι ύφασμα, έχω στις καρέκλες μου για να μη μου γδέρνει το Laminate. Είναι κάτι σαν αφρολέξ λαστιχωτό. Περίπου ότι έχουν μερικά keyboard-mouse εκεί που κρύβουν τις βίδες, τέτοιο υλικό

5556d9f7-364e-4-enlarge.jpg?lm=E0E864B5D

Αν κατάλαβα καλά, είναι και λίγο μαλακά. Οκ είχα στο μυαλό μου κάτι σε πιο σκληρό, αλλά πιθανότατα να κάνουν κι αυτά.

11 λεπτά πριν, benign είπε

Αν οι διαστασεις ταιριαζουν με τις εγκοπες και το μεγεθος του keyboard θα ειναι ενελως σταθερο αν και ισως θα ειναι το keyboard υλιγο υψηλοτερα απο οτι ηταν με τα δικα του κλιπακια. Η μονη περιπτωση που θα ''παιζει'' θα ειναι οταν δεν ειναι στερεωμενο πανω στο τραπεζι,γιατι τοτε θα ειναι πολυ χαλαρα τα κλιπς. Οταν ομως το ακουμπας στο γραφειο/τραπεζι και μετα,θα ειναι πολυ σταθερο.

Οπως ξαναεγραψα παιζει ρολο σημαντικο το σωστο μεγεθος των κλιπς.Υπαρχουν διαφορες διαστασεις, οποτε πρεπει να εχεις το keyboard μαζι σε μια σακκουλα να τα συγκρινεις.

Παντως πριν μερικα χρονια εγραψα στην Sharkoon με σκοπο να μου τα στειλουν επι πληρωμει και μου τα εστειλαν δωρεαν και με δωρεαν μεταφορικα μαλιστα και δωρο κατι stickers της Sharkoon. Οποτε ριξε και εσυ κανενα email στην εταιρια ,δεν ξερεις τι γινεται.

Οκ thanks.

Όσο για τη Sharkoon, τους είχα στείλει πριν 3+ χρόνια αλλά δεν ήμουν τόσο τυχερός όσο εσύ. Μου είπε ότι τα ποδαράκια κάνουν 1 ευρώ, αλλά τα μεταφορικά από Γερμανία είναι κάπου 12-13 ευρώ. Κι αν τελικά ήθελα, να μου δίναν Paypal να τους πληρώσω... Τέσπα ίΙσως στείλω κάνα mail ακόμα και ότι γίνει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GiOrGoSk21 είπε

Αν κατάλαβα καλά, είναι και λίγο μαλακά. Οκ είχα στο μυαλό μου κάτι σε πιο σκληρό, αλλά πιθανότατα να κάνουν κι αυτά.

Οκ thanks.

Όσο για τη Sharkoon, τους είχα στείλει πριν 3+ χρόνια αλλά δεν ήμουν τόσο τυχερός όσο εσύ. Μου είπε ότι τα ποδαράκια κάνουν 1 ευρώ, αλλά τα μεταφορικά από Γερμανία είναι κάπου 12-13 ευρώ. Κι αν τελικά ήθελα, να μου δίναν Paypal να τους πληρώσω... Τέσπα ίΙσως στείλω κάνα mail ακόμα και ότι γίνει.

Και εμενα μου φανηκε too good to be true, κι ομως ετσι εγινε οπως σου εγραψα.Φαινεται επεσα στην περιπτωση.Ενας Πολωνος ηταν που δουλευε στην Γερμανια,εξαιρετικα φιλικος ανθρωπος,δεν ξερω ,μαλλον τυχερος ειμουν.

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα ένα search από δω κι από κει...

Νομίζω τελικά ότι κάτι τέτοιο θα με βολέψει. Με περισσότερα του ενός όμως, το ένα πάνω στο άλλο, μέχρι να βρω το ιδανικό ύψος. Εκτός αν βρω τα ίδια αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος/ύψος το κάθε κυβάκι, ώστε να χρησιμοποιήσω όσο το δυνατόν λιγότερα.

21 ώρες πριν, benign είπε

Και εμενα μου φανηκε too good to be true, κι ομως ετσι εγινε οπως σου εγραψα.Φαινεται επεσα στην περιπτωση.Ενας Πολωνος ηταν που δουλευε στην Γερμανια,εξαιρετικα φιλικος ανθρωπος,δεν ξερω ,μαλλον τυχερος ειμουν.

Έστειλα ένα mail χτες, μήπως και μου κάνουν αυτοί τη δουλειά, ακόμα δεν απάντησαν βέβαια. Θα περιμένω ακόμα κανα 2 μέρες, αν και δεν το κόβω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι για τελικό feedback...

Εν τέλει θα με εξυπηρετήσει η μαμά εταιρία από Γερμανία. Μίλησα μαζί τους, τους πλήρωσα 2,90€ που μου ζήτησαν από PayPal και θα μου στείλουν τα 2 σετάκια των stands του πληκτρολογίου. Δε θα έχει extra μεταφορικά δηλαδή (που συνήθως είναι πάνω από 10ευρώ), γιατί θα μου το στείλουν με φάκελο κι όχι σαν δέμα, όπως μου είπαν.

Thanks @benign (που με πρίζωσες να μιλήσω ξανά μαζί τους :D)

Επεξ/σία από GiOrGoSk21
  • Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, GiOrGoSk21 είπε

Επανέρχομαι για τελικό feedback...

Εν τέλει θα με εξυπηρετήσει η μαμά εταιρία από Γερμανία. Μίλησα μαζί τους, τους πλήρωσα 2,90€ που μου ζήτησαν από PayPal και θα μου στείλουν τα 2 σετάκια των stands του πληκτρολογίου. Δε θα έχει extra μεταφορικά δηλαδή (που συνήθως είναι πάνω από 10ευρώ), γιατί θα μου το στείλουν με φάκελο κι όχι σαν δέμα, όπως μου είπαν.

Thanks @benign (που με πρίζωσες να μιλήσω ξανά μαζί τους :D)

Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...