Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κάτι τέτοιο; 

Έχω ένα μικρό για ώρα ανάγκης, αν γίνεται να πάω μέχρι το βουλκανιζατερ αλλά οι ενδείξεις του δεν είναι αξιόπιστες. 

Θέλω να αποφεύγω τα βενζινάδικα για τον αέρα στα λάστιχα. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μάλλον θέλει να έχει τη δυνατότητα να προσθέτει αέρα στο χώρο του.

Και αυτο ειναι το σωστο. Μέτρηση κάνεις πάντα με τα λάστιχα κρύα.

Της Total ειναι πολυ καλοι.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μάλλον θέλει να έχει τη δυνατότητα να προσθέτει αέρα στο χώρο του.

Λεει ότι έχει κομπρεσερ  αλλά οι ενδείξεις είναι αναξιόπιστες.Οπότε έχει αέρα αλλά δεν εμπιστευεται το μανόμετρο ,δεν τον αδικώ.Για αυτό πρότεινα να αγοράσεις όργανο μέτρησης.Αλλά ακόμα και να μην έχεις κομπρεσερ σπίτι βάζεις σε βενζινάδικο και μετράς στο σπίτι μετα απο ώρα με την ησυχία σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποια στιγμή είχα απογοητευτεί πολύ με τον αέρα από τα βενζινάδικα, γιατί οι μετρήσεις είχαν τεράστια απόκλιση από ρολόι σε ρολόι.

Σκέφτηκα να πάρω ένα δικό μου καλό και αξιόπιστο μετρητή πίεσης με το σκεπτικό να γεμίζω στο βενζινάδικο παραπάνω από όσο χρειάζεται, και στο σπίτι να μετράω και να αφαιρώ μέχρι να έρθει εκεί που πρέπει.

Δεν προχώρησα ποτέ σε τέτοια αγορά γιατί δεν βρήκα αυτό που ήθελα. Οι περισσότεροι μετρητές που υπάρχουν διαθέσιμοι είναι αμφιβόλου ποιότητας είτε η κλίμακά τους είναι φτιαγμένη για να φτάνει σε πολύ μεγάλες πιέσεις που δεν χρειάζεσαι και άρα χαλάει η διακριτική ικανότητα καθώς το εύρος που σε ενδιαφέρει είναι πολύ μικρό πάνω στο ρολόι.

Επίσης ένας μετρητής που είχα βρει και φαινόταν καλός (νομίζω της Michelen) δεν είχε κουμπί να αφαιρείς αέρα και ήθελε αλχημείες και παπαριές οπότε βαρέθηκα και τελικά δεν πήρα τίποτα 

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 23/2/2021 στις 10:00 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Υπάρχει κάτι τέτοιο; 

Έχω ένα μικρό για ώρα ανάγκης, αν γίνεται να πάω μέχρι το βουλκανιζατερ αλλά οι ενδείξεις του δεν είναι αξιόπιστες. 

Θέλω να αποφεύγω τα βενζινάδικα για τον αέρα στα λάστιχα. 

Του lidl πάντως είναι πολύ καλό και γρήγορο. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

αφου έχεις κομπρεσερ λες.Το χρησιμοποιείς και πάιρνεις ένα μανόμετρο για να μετράς.

Υπάρχει κάποιο πραγματικά αξιόπιστο που να μπορεί και να αφαιρεί αέρα?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tasanton είπε

Εγώ έχω αγοράσει αυτό πριν 1 χρόνο για ΙΧ και scooter και μπορώ να πω ότι είναι μια χαρά.

Φορτίζει από USB.

Xiaomi Mi Portable Electric Air Compressor - Skroutz.gr

Το σκεφτόμουν να το πάρω αυτό, έχει καλές κριτικές και λένε ότι είναι αξιόπιστο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...