mihael Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 καλησπέρα σας!!! εχω ενα πρόβλημα στα windows 8 ξαφνικά δεν μπορώ να ανοίξω νέο φάκελο ,ούτε στην επιφάνεια,ούτε στον σκληρό,λείπει η εντολή ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Με Ctrl + Shift + N, ανοίγει; Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από CheOnWeb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihael Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δεν μπορείς να δημιουργήσεις τίποτα απ' ό,τι καταλαβαίνω. Λες και είναι σε "Read Only" ο δίσκος. Backup έχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihael Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) ο δίσκος δουλεύει μια χαρά σε οτι άλλο κάνω... backup οχι δεν έχω... το είχα κάνει με το acronis αλλά επιδει μου χρειάστηκε ξαφνικά τον έσβησα.... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από mihael Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μήπως έκανες τίποτα optimize ή clean με κάποιο πρόγραμμα; EDIT: Άνοιξε registry editor (WINDOWS+R και δώσε regedit) και πήγαινε στο κλειδί HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\sellex\ContextMenuHandlers Εκεί πρέπει να έχει στο αριστερό μέρος έναν φάκελο New Αν δεν έχει δημιούργησε έναν νέο κλειδί με δεξί κλικ στον ContextMenuHandlers και ονόμασε το New. Μετά κάνε στο δεξί μέρος, στο Προεπιλογή->Τροποποίηση και βάλε σαν τιμή το παρακάτω. {D969A300-E7FF-11d0-A93B-00A0C90F2719} Κλείσε τον editor και λογικά θα σου εμφανιστεί η επιλογή. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 αν είναι πρόβλημα registry ένα rollback σε προηγούμενο registry είναι το πιο απλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihael Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλημέρα σας !!! κατ΄αρχας σας ευχαριστώ για της άμεσες απαντήσεις!!! κατά δεύτερο θέλω να ευχαριστήσω τον micos000 που ήταν και το ποιο σωστό!!! σας ευχαριστώ όλα καλά καλή συνέχεια!!! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από mihael Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihael Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 τώρα μου βγάζει αυτό και δεν μπορώ να ανοίξω κανένα φάκελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δεν απάντησες πριν. Μήπως έκανες κανένα cleanup ή registry optimize πρόσφατα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihael Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 είχα απενεργοποίηση το bringe του adobe γιατι άνοιγε εκεί τους φακελους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Πήγαινε Ρυθμίσεις->Εφαρμογές και κάνε επαναφορά των προεπιλεγμένων εφαρμογών μήπως στρώσει. Αν σε ταλαιπωρεί πολύ τράβα του ένα φορμάτ σε 10άρια να τελειώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihael Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 μπορω να περασω τα 10αρια πανω σε αυτα χωρις να χασω τα προγραμματα-αρχεια μου? εδω βγάζει ενα κλειδί ,μήπως αυτο πρεπει να το σβήσω? που ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Ναι, μπορείς... θεωρητικά...! Γίνεται το update αλλά για καλό δικό σου πάρε ένα backup από τα αρχεία σου. Αν έχεις 2ο δίσκο ή partition αντέγραψε τα εκεί. Μετά κατέβασε το εργαλείο της microsoft για τα 10άρια από την επίσημη σελίδα (αναζήτηση για windows 10 iso), τρέξτο και ακολούθησε τις οδηγίες για αναβάθμιση αυτού του υπολογιστή. Ειλικρινά όμως, με τις τιμές των ssd στα τάρταρα πλέον καλύτερα να πάρεις έναν 250άρη και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Αν είσαι σε desktop θα τον βάλεις μαζί με τον μηχανικό και θα έχεις όλα τα αρχεία σου εκεί και την εγκατάσταση των 8 όπως είναι τώρα για καβάντζα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihael Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 εχω ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα