Lioner Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σας, μένω στην Θεσσαλονίκη περιοχή Συκιές και σε λίγο καιρό λήγει το συμβόλαιο μου που έχω με την vodafone (100/10) και πριν κάνω οποιαδήποτε χαζομάρα κίνηση να πάω σε άλλο πάροχο, από που θα μπορούσα να αρχίσω να κάνω το σωστό ψάξιμο και ανάλογα με τα θέλω μου για να βάλω τον πάροχο που με βολεύει ? Χρισημοποιω κυρίως την γραμμή για gaming. Στην vodafone δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένος γιατί ήμουν σε interleaved mode και είχα αρκετά ανεβασμένα pings. Δεν αλλάζουν σε fastpath γιατί ο ΟΤΕ έχει κλειδώσει την επιλογή αυτή σε άλλους παρόχους. Άλλοι λένε πως αυτοί που παίρνουν από άλλες καμπίνες γραμμή (εγώ παίρνω απ' την wind) μπορούν να αλλάξουν αλλά δεν αλλάζουν επιτιδες για να μην δημιουργείτε ένα μπαχαλο... Τώρα δεν ξέρω αν πάω στην wind θα έχω αυτην την δυνατότητα.. Θα έβαζα κάποια απ' τις ιδιωτικές εταιρίες που φέρνουν οπτική ίνα μέχρι το σπίτι αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει σε καμία κάλυψη. Σας ευχαριστώ
Kozanitis1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Αν θέλεις όσο το δυνατόν ελάχιστα ping, τότε ο ΟΤΕ είναι μονόδρομος..
Lioner Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Ναι και εγώ έτσι το κόβω.. αλλά τσιμπάει πολύ...
Kozanitis1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Αφού λες πως παίζεις, δε θα ήσουν εντάξει με 50αρα που βγαίνει σε λογικά λεφτά;
Lioner Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Αφού λες πως παίζεις, δε θα ήσουν εντάξει με 50αρα που βγαίνει σε λογικά λεφτά; Εκτός από αυτού έχουμε στο σπίτι αρκετές συσκευές συνδεδεμένες και παιδιά που βλέπουν παιδικά κτλ
Kozanitis1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Τι συσκευές έχει και θεωρείς πως δε σε φτάνει η 50αρα; Τα παιδιά κατά πάσα πιθανότητα βλέπουν το πολύ σε 1080p, που ζητάει το πολύ 10mbps Έχεις κάτι σε 4Κ στο σπίτι; (θέλει περί τα 25mbps) ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα