KoumT50 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα φιλαρακια μου , μετα απο μηνες μακρια απο το site αποφασησα να ζητησω μια γνωμη και κυριως τα φωτα σας !! Εχω ενα T50 στημενο για αλυσιδα , εχω περασει πλεξουδα σουπρα με ψαλιδι σουπρα ζαντα πισω σουπρα και restore την μπροστα γιατι δεν γνωριζα αν το ταφ και το σουπρα/αστρα εχουν ιδια διαμετρο ταμπουρο οποτε για να μην μπαινω σε εξοδα μιας και το μηχανακι δεν με νοιαζει και πολυ , εχει χαρτια κανονικα και ασφαλεια .. Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να δηλωσω 50αρι μοτερ (πανω με τημολογιο απο dv/lifan κλπ καινουργιο) για να το κανω νομημο και να μπορω να κοψω καμια βολτα χωρις να φοβαμαι . Τωρα αυτο το ρωταω για να ξερω αν ειναι να μπλεξω με 50αρι με μετατροπες για να φενεται νομημο η απλα να βαλω ενα λιφαν 100/110 και να μην ασχοληθω καθολου με δηλωμα Ευχαριστω πολυ ! 2 λεπτά πριν, KoumT50 είπε Καλησπερα φιλαρακια μου , μετα απο μηνες μακρια απο το site αποφασησα να ζητησω μια γνωμη και κυριως τα φωτα σας !! Εχω ενα T50 στημενο για αλυσιδα , εχω περασει πλεξουδα σουπρα με ψαλιδι σουπρα ζαντα πισω σουπρα και restore την μπροστα γιατι δεν γνωριζα αν το ταφ και το σουπρα/αστρα εχουν ιδια διαμετρο ταμπουρο οποτε για να μην μπαινω σε εξοδα μιας και το μηχανακι δεν με νοιαζει και πολυ , εχει χαρτια κανονικα και ασφαλεια .. Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να δηλωσω 50αρι μοτερ (πανω με τημολογιο απο dv/lifan κλπ καινουργιο) για να το κανω νομημο και να μπορω να κοψω καμια βολτα χωρις να φοβαμαι . Τωρα αυτο το ρωταω για να ξερω αν ειναι να μπλεξω με 50αρι με μετατροπες για να φενεται νομημο η απλα να βαλω ενα λιφαν 100/110 και να μην ασχοληθω καθολου με δηλωμα Ευχαριστω πολυ ! Εχω μηχανακι dv110 οποτε το παρε κατι μεγαλυτερο και μην ασχολεισαι δεν μου λεει κατι , αν καποιος ξερει παρακαλω τα φωτα σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα