zxcv Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 49 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε και εγω την εχω την απορια . Πως στριβουμε ; Μονο με το LT / RT ; ή όσο είναι πατημενα αυτά και με τον μοχλό ; Λίγο το χάνω εκεί Με το LS κάνοντας δεξιά ή αριστερά, δίνουμε αντίστοιχα κλίση δεξιά ή αριστερά, προσέχουμε μέχρι 30 μοίρες. Εν συνεχεία με τον ίδιο μοχλό (LS) διατηρούμε σταθερό το ύψος ή αν θέλουμε άνοδο ή κάθοδο, αντίστοιχα κάνουμε το μοχλό προς τα κάτω ή πάνω. Το LT / RT είναι βοήθεια για την ολίσθηση. Κάνε τα πειράματά σου και καλή διασκέδαση. 1
privateer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 7 hours ago, GaGaS_Thess said: και εγω την εχω την απορια . Πως στριβουμε ; Μονο με το LT / RT ; ή όσο είναι πατημενα αυτά και με τον μοχλό ; Λίγο το χάνω εκεί 1
chek2fire Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 αν το βρείτε πουθενά διαθέσιμο αυτός εδώ είναι ο καλύτερος οικονομικός controller που υπάρχει http://www.thrustmaster.com/products/tflight-hotas-one 1
nekrik Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, privateer είπε Αν και δεν είναι του γούστου μου τα Simulators, θέλω arcade εγω, το πολύ 😝. Είναι πανέμορφο, με απίστευτη αίσθηση της κλίμακας ! Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από nekrik 1
George7Byron Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Παράγγειλα σήμερα το Hotas One,θα μεταφέρω εντυπώσεις όταν παραλάβω!!Πάνω στην τρέλα ,ένα controller για ένα game και τα μυαλά στα σύννεφα Εχετε και εσείς που και που pop in στα γραφικά?
privateer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 25 minutes ago, nekrik said: Αν και δεν είναι του γούστου μου τα Simulators, θέλω arcade εγω, το πολύ 😝. Είναι πανέμορφο, με απίστευτη αίσθηση της κλίμακας ! και φοβερη λεπτομερεια. Εδω μετα απο ανοδο στα 11000 ποδια και βλεπεις εχει παγο στα παραθυρα 5
malias4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μαγκες το παιχνιδι ειναι απιστευτο. Ειδικα που καταφεραν να τρεχει σε κονσολα ! Για οσους τους ξυνιζουν τα γραφικα το παιχνιδι ειναι flight sim οχι racing sim να κουτουλαμε τα κτηρια !
dstilio Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Να ρωτήσω. Κάποιες περιοχές υποτίθεται όμως ότι έχουν τρελή λεπτομέρεια και στο έδαφος. εχιυμε λίστα με αυτές; προσωπικα απογοητεύτηκα όχι για την έλλειψη λεπτομέρεια τους εδάφους αλλά για την έλλειψη κάποιων κτιρίων σε κάποιες πόλεις που είναι χαρακτηριστικά και φαίνονται κανονικά σε πτήσεις χαμηλού ύψους με ελικοφόρα. Για παράδειγμα ο πύργος της salesforce στο San Francisco και το καμπαναριό στην Τήνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα