mandragoraSCR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Από τις γνωστές μάρκες τα μόνα που αξίζουν είναι το 75αρι της razer και της asus Βέβαια είναι ακριβούτσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε Από τις γνωστές μάρκες τα μόνα που αξίζουν είναι το 75αρι της razer και της asus Βέβαια είναι ακριβούτσικα Ο καθένας βολεύεται με διαφορετική αίσθηση στους διακόπτες. Οπότε δεν έχει καλή ή κακή επιλογή. Ο πιτσιρικάς πήρε αυτό της Logitech με τους Brown και ηταν αυτο που ήθελε ακριβώς. https://www.plaisio.gr/gaming-zone/e-sports-accessories/gaming-pliktrologia/logitech-pliktrologio-g-g413-tkl-se-ensirmato_3886468?qId=47da2a70fdf4ea84db4cbb0b630ed9d6&qIx=products_price_asc Εμενα από την αίσθηση τους μου λείπει το ακριβές σημείο το κλικ και δεν θα τους επέλεγα. Μου αρέσει όμως που δεν είναι RGB αλλά μόνο άσπρο. Ο φωτισμός είναι αυτός που πρέπει για εμένα. Άλλα γούστα. Υπάρχει στην αγορά ένα για όλους και η βέλτιστη λύση είναι να πάρεις ένα με hot swap και να πειραμαστιστεις μεχρι να το βρεις (έχει το αντίστοιχο κόστος βέβαια) Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από SeNNinhA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου πήγα στο mall σε όλα τα καταστήματα τεστερ δεν βρήκα πουθενά, τα περισσότερα ειναι καφέ ή razer διακόπτες. στα public βρήκα ένα φθηνό με outemu διακόπτες και μου φάνηκαν mushy, οπότε πήρα καφέ. συγκεκριμένα ένα keychron c3 pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, Strategos είπε πήγα στο mall σε όλα τα καταστήματα τεστερ δεν βρήκα πουθενά, τα περισσότερα ειναι καφέ ή razer διακόπτες. στα public βρήκα ένα φθηνό με outemu διακόπτες και μου φάνηκαν mushy, οπότε πήρα καφέ. συγκεκριμένα ένα keychron c3 pro. Περιεργο που δεν βρηκες red πουθενα παντως. Αλλα εχει τοσους δεκαδες διακοπτες απο τοσες διαφορετικες εταιρειες σε τοσα χρωματα και παραλαγες (διαφορετικα για καθε μια) που ειναι αδυνατον να τους τεσταρεις ολους εαν οντως θελεις να βρεις τον τελειο για εσενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Αν θες να δοκιμασεις πραγματικά custom διακοπτες και οχι απλα να δεις αν θες linear ή tactile, εδω εισαι.. https://keygem.com/products/switch-tester-3x3?_pos=1&_psq=tester&_ss=e&_v=1.0 το μαγαζι ειναι απο γερμανια (αρα δεν τιθεται ζητημα τελωνειου), 100% εμπιστο, με λογικα μεταφορικα και χρονους αποστολης. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από sleepychris 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ειμαι σε αναζητηση για switches. Ειχα καταληξει στα ws morandi αλλα ειναι εκτος διαθεσημοτητας στο keygem εδω και καιρο και μαλλον δεν βλεπω να φερνουν. Για ενα αλλο build πηρα τα gateron oil king και πραγματικα μου αρεσαν παρα μα παρα πολυ (επαθα πλακα που λενε ). Ωστοσο για το δικο μου build δεν κανουν καθος μπλοκαρουν τελειως το rgb γιαυτο ειχα καταληξει και στα morandi με λιγα λογια θελω κατι σε linear bre-lubed και οσο thocky γινεται, και να μην μπλοκαρει το rgb βλεπω πως γενικα υπαρχουν επιλογες αρκετες, αλλα θα ηθελα κατι δοκιμασμενο και αν ειναι δυνατον απο keygem η αλλο ευρωπαικο καταστημα EDIT Τι γνωμη εχεις για τα Gateron Smoothie @sleepychris Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από mandragoraSCR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δεν τα εχω δοκιμασει, αλλα λογω pom housing, δεν θα ειναι "thocky", αυτο ειναι ψιλοσίγουρο. https://www.maxgaming.com/en/switches/ws-morandi-switch in stock, σουηδία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, sleepychris είπε Δεν τα εχω δοκιμασει, αλλα λογω pom housing, δεν θα ειναι "thocky", αυτο ειναι ψιλοσίγουρο. https://www.maxgaming.com/en/switches/ws-morandi-switch in stock, σουηδία. μου αρεσει που τα προοθουν και για thocky τα morandy τα εχεις δοκιμασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) που ακριβως τη βρηκες αυτη τη "προωθηση", αν επιτρεπεται? ναι, προσωπικα δεν μου αρεσαν καθολου, τα δουλεψα μια μερα και τα εδωσα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από sleepychris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, sleepychris είπε που ακριβως τη βρηκες αυτη τη "προωθηση", αν επιτρεπεται? ναι, προσωπικα δεν μου αρεσαν καθολου, τα δουλεψα μια μερα και τα εδωσα. Σε 2-7 εργασημες θα τα εχω τα morandi και θα πω εντυπωσεις. Εσενα τι σε χαλασε σε αυτα αν επιτρεπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου δεν ηταν στα γουστα μου το ακουστικο τους προφιλ, κατα τ'αλλα πληρως αδιαφορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου On 14/01/2024 at 15:23, Strategos said: πήγα στο mall σε όλα τα καταστήματα τεστερ δεν βρήκα πουθενά, τα περισσότερα ειναι καφέ ή razer διακόπτες. στα public βρήκα ένα φθηνό με outemu διακόπτες και μου φάνηκαν mushy, οπότε πήρα καφέ. συγκεκριμένα ένα keychron c3 pro. μου ήρθε σήμερα, πήρα και ένα wristrest reddragon Medium και είμαι κομπλέ.θόρυβο μέτριο και αρκετά thocky με brown switches, φοβήθηκα τα reds για miss clicks. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Ήρθαν οι διακόπτες! Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα!! Τώρα ψάχνω PC plate για αντικαταστήσω το αλουμινίου που έχω τώρα. Αλλά δε βρίσκω πουθενά, ούτε στην keychron ούτε κάπου αλλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου @sleepychris εχεις παρει τιποτα απο whatgeek? ξερεις αν εχει τελεωνειο? με εχει πιασει μια βλακεια και θελω να παρω το hi75 που το εχει ξεφτίλα τιμη και τσαμπα μεταφορικα για ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε @sleepychris εχεις παρει τιποτα απο whatgeek? ξερεις αν εχει τελεωνειο? με εχει πιασει μια βλακεια και θελω να παρω το hi75 που το εχει ξεφτίλα τιμη και τσαμπα μεταφορικα για ελλαδα Δεν βλεπω πως δεν θα περασει τελωνειο. Δεν σου δινουνε επιλογη. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα