sleepychris Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 εφοσον θα τα κανεις με το χερι,μπορεις να τα κανεις και με 205. για να μη χαθει το tactility πρεπει να εισαι προσεκτικος να μην περασεις τα leafs των διακοπτων. οτι πληρωνεις παιρνεις σε αυτη τη ζωη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iVentz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Να σας δείξω και εγώ το keeb μου, HyperX alloy origins core (TKL) ελαφρώς πειραγμένο 😆 Switches Durock T1, 5pin -> 3pin, lubed με Krytox 205g0, filmed me Deskey films 0.3mm και αλλαγή spring από 67g σε 62g (εκτός του spacebar). Stabs Durock plate mount clear, clipped και lubed με Permatex 81150 dielectric grease στο σύρμα και ενά πολύ λεπτό στρώμα Krytox 205g0 εσωτερικά στα housing. KBDfans switch pads στo PCB και tape mod με μονωτική ταινία, το ακουστικό αποτελεσμα είναι προς το clacky/poppy spectrum θα έλεγα, βέβαια με τοσο λεπτό case δεν μπορείς να έχεις τρομερό αποτελεσμα. Λέω να δοκιμάσω κάποιο πυκνό foam (poron?) αντί για το κάτω layer μονωτικής ταινίας. Aυτά είναι τα switches που είχε αρχικά, HyperX Aqua switches (tactile) τα οποία δεν είναι και τοοοόσο χάλια οπότε λέω να τα κρατήσω για κανά μελλοντικό project. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axrst Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα παιδιά. Λογικά όσοι είστε εδώ θα έχετε να μου προτείνετε κανα μαγαζί (Ελλάδα ή EU) να αγοράσω ένα πλήρες σετ Cherry MX Grey για full size keyboard που θέλω ν' αλλάξω... (Το πληκτρολόγιο έχει τώρα mx-brown και θέλω κάτι πιο βαρύ). Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://ibb.co/QK2NTj2 μολις τελιωσα το corne . Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από stefanos_th 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 https://ibb.co/my6MT44 και μετα εφτιαξα και ενα ck104 που ειχε 2 χαλασμενα switches. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jodact Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Kαλησπέρα, να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει. Μπαίνουν κανονικού μεγέθους keycaps σε low profile διακόπτες (kailh low profile) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Lily58 με 2 rotary encoders. Πρέπει να το πάρω απόφαση να πάρω καλύτερα keycaps, του έβαλα κάτι παλιά που μου περρίσεψαν από άλλα builds! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, thanasis00 είπε Lily58 με 2 rotary encoders. Πρέπει να το πάρω απόφαση να πάρω καλύτερα keycaps, του έβαλα κάτι παλιά που μου περρίσεψαν από άλλα builds! ωραιο . εχεις βαλει led στα κουμπια ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, stefanos_th είπε ωραιο . εχεις βαλει led στα κουμπια ? Ναι έχει led σε κάθε κουμπί, και έχει και από τη κάτω πλευρά underglow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 καλημέρα σε ολους εδώ και κάποιες μερες εχω καταλήξει με ενα keychron q1 v2 with knob φοράει gateron blue και τα μαμά keycaps, έτσι είμαι σε αναζήτηση για switches + keycaps ξέρετε κάποιο ευρωπαικο eshop για να μην πληγώνω τελωνεία κλπ ? εντωμεταξύ φοράει plate από αλουμίνιο και σκέφτομαι να δοκιμάσω κάτι σε brass η pom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 54 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε καλημέρα σε ολους εδώ και κάποιες μερες εχω καταλήξει με ενα keychron q1 v2 with knob φοράει gateron blue και τα μαμά keycaps, έτσι είμαι σε αναζήτηση για switches + keycaps ξέρετε κάποιο ευρωπαικο eshop για να μην πληγώνω τελωνεία κλπ ? εντωμεταξύ φοράει plate από αλουμίνιο και σκέφτομαι να δοκιμάσω κάτι σε brass η pom https://candykeys.com/ https://mykeyboard.eu/catalogue/ https://keygem.com/ Είχα πάρει διάφορα καλούδια και από τα 3 χωρίς κάποιο πρόβλημα. Το candykeys είναι λίγο τα ζώα μου αργά, οπότε λάβε το υπόψη σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 με προλαβε ο deadlazarus, γαμα το candykeys, θελει κυνηγι και παρακαλειτο για να θυμηθει να στειλει τη παραγγελια. επισης κοιτα σε eloquent clicks (ισπανια) & maxgaming (σουηδια). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iVentz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Motospeed k24 rgb numpad με αλλαγμένα switches (Kailh BOX Navy και Durock t1). Η εταιρία σταμάτησε να το υποστηρίζει και δεν αναγνωρίζεται απο το software της. Στην πάνω σειρά έχει Esc, Tab, Backspace, και το δικό του FN. Υπαρχει τρόπος να τα κανω reassign σε καποιο κουμπί που δεν χρησιμοποιείται απο το main keyboard μου; (π.χ. F13-F16). Φτιάχνοντας ίσως κάποιο custom firmware ή να πειράξεις το ήδη υπάρχων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, iVentz είπε Motospeed k24 rgb numpad με αλλαγμένα switches (Kailh BOX Navy και Durock t1). Η εταιρία σταμάτησε να το υποστηρίζει και δεν αναγνωρίζεται απο το software της. Στην πάνω σειρά έχει Esc, Tab, Backspace, και το δικό του FN. Υπαρχει τρόπος να τα κανω reassign σε καποιο κουμπί που δεν χρησιμοποιείται απο το main keyboard μου; (π.χ. F13-F16). Φτιάχνοντας ίσως κάποιο custom firmware ή να πειράξεις το ήδη υπάρχων; μπα ειναι κλειστου κωδικα . αλλιως θα ειχε qmk / zmk / via . η μονη εταιρια που το επιτρεπει αυτο , να προγραμματιζεις πληκτρα [ απο οτι ξερω μεχρι στιγμης ] ειναι η keychron στα καινουρια πληκτρολογια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Ciel 65, pom plate, Tropical Water v2 switches, cherry clip-ins with c3 wires και cannoncaps cxa profile WoB keycaps. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα