sleepychris Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Mode SixtyFive, Cherry mx Orange, GMK Shashin 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Πολύ καλό. Τα cherry mx orange πρεπει να ακούγονται πολύ ωραία. Για πες τις εντυπώσεις σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Τελικά το Coolermaster καθαρίστηκε, έφυγε για το σπίτι φίλου (ο οποίος έπαθε σοκ από το βάρος και την ποιότητά του, ποιος ξέρει σε τι πληκτρολογούσε μέχρι τώρα!..) και αντικαταστάθηκε από το Keychron Q6 pro με τους keychron banana. Όπως πολύ ωραία διάβασα κάπου, είναι σαν να πληκτρολογείς σε πέτρα και να χτυπάς βότσαλο με βότσαλο. Με το που το παρέλαβα και αφού το δοκίμασα για λίγο, έγινε το tape mod και αντικαταστάθηκε ο αφρός του με άλλον παχύτερο, με αποτέλεσμα ο ήχος να γίνει μερικά κλικ πιο μπάσος και μουντός, ακόμη πιο κοντά στα γούστα μου. Μειονέκτημα τα south leds. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η keychron έβαλε τα leds στο κάτω μέρος των διακοπτών. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκεις εύκολα keycaps που να είναι τυπωμένα στο κάτω τμήμα τους. Αν χρησιμοποιήσεις τα συνηθισμένα keycaps, o φωτισμός (ο οποίος είναι ούτως ή άλλως αδύναμος στο συγκεκριμένο πληκτρολόγιο) δεν αρκεί για να τα φωτίσει με επάρκεια. Υπάρχουν ελάχιστες επιλογές σε south ή side printed keycaps, ευτυχώς τα συγκεκριμένα side printed της XVX μου άρεσαν. Συνεχίζω να ψάχνω πάντως και για ένα south printed set. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Παιδια,μια ερωτηση/πληροφορια σχετικα με μηχανικα πληκτρολογια. Να ξεκινησω λεγοντας πως το μονο που ξερω σχετικα με τα μηχανικα πληκτρολογια ειναι πως να τα χρησιμοποιω και βεβαια τις βασικες διαφορες με βαση τα switches. (Red,blue,black,κ.τ.λ.) Οι γνωσεις μου στον συγκεκριμενο τομεα ειναι πολυ μικρες. Εχω αυτο το πληκτρολογιο της Corsair που, με αφηνε ευχαριστημενο μεχρι πριν λιγο καιρο. https://www.corsair.com/us/en/p/keyboards/ch-910d018-na/k60-rgb-pro-low-profile-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-low-profile-speed-ch-910d018-na?srsltid=AfmBOooDvULkuygWf0zJGG8zq45Ph3VOg2rjolAAHytTi2Wdzz8z4yXE https://www.skroutz.gr/s/25980668/Corsair-K60-Pro-RGB-Gaming-Michaniko-Pliktrologio-me-Cherry-Viola-diakoptes-kai-RGB-fotismo-Elliniko.html Και εδω και μερικους μηνες εχω δυο θεματα. Μου εσπασε ενα keycap(το κατω απο τα 4 βελακια προς τα δεξια) και το γραμμα 'i' , μερικες φορες οταν γραφω καποια λεξη αφηνει δυο η τρεις φορες το γραμμα με ενα δικο μου πατημα μονο. Μιλησα με το Πλαισιο απο οπου το ειχα παρει γιατι ειχα καποιες συνθηκες που με ευνοουσαν τοτε αγοραστικα και το σπασιμο δεν θεωρειται σφαλμα για επιστροφη ενω το αλλο,ισως,αλλα πρεπει να το παω εκει να το δουνε. Τωρα για ενα γραμμα,μου φαινεται πολυ φασαρια και δεν το κανει συνεχως. Αυτο που θελω ειναι ανταλλακτικα keycaps που να ειναι συμβατα με το πληκτρολογιο μου, σε μαυρο χρωμα,μονο. Δεν με ενδιαφερουν οι Ελληνικοι χαρακτηρες,μαλιστα προτιμω Αγγλικους.Η Corsair βγαζει,αλλα το μαυρο χρωμα ειναι μονιμως,εδω και πολλους μηνες out of stock. https://www.corsair.com/us/en/p/gaming-gear-accessories/ch-9911060-na/pbt-double-shot-pro-keycap-mod-kit-aca-a-onyx-black-na-ch-9911060-na Μπορειτε να μου προτεινετε ενα αξιοπιστο μερος απο Ευρωπη η Ελλαδα που να μπορω να παραγγειλω καποια καταλληλα,αμεσα διαθεσιμα keycaps? Ευχαριστω για τον χρονο σας. (Οτιδηποτε μπορει να δουλεψει χωρις προβληματα σε μαυρο χρωμα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 36 minutes ago, benign said: Μπορειτε να μου προτεινετε ενα αξιοπιστο μερος απο Ευρωπη η Ελλαδα που να μπορω να παραγγειλω καποια καταλληλα,αμεσα διαθεσιμα keycaps? Ευχαριστω για τον χρονο σας. (Οτιδηποτε μπορει να δουλεψει χωρις προβληματα σε μαυρο χρωμα.) Χρειάζεσαι MX cherry low profile keycap set, ψαξ'το έτσι. Μια λίστα ευρωπαϊκών καταστημάτων εδώ: https://kbd.news/vendors/Europe/keycap Αλλά τελικά για Aliexpress σε βλέπω... Είναι πλέον πολύ γρήγοροι, έρχονται με ACS σε δυό εβδομάδες περίπου. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από Voodooman 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Θα ήθελα σιγά σιγά να φτιάξω και εγώ ένα custom μηχανικό πληκτρολόγιο. Αυτό που ψάχνω για αρχή είναι μια αλουμινένια θήκη σε ασημί χρώμα. Η μόνη που έχω βρει και που είναι διαθέσιμη είναι η TOFU65: https://candykeys.com/product/tofu-65-case/silver-color Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη σε αυτό το χρώμα σε 65%; Επίσης, οι διακόπτες που είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και μου άρεσαν ήταν οι cherry mx black. Δηλαδή με "βαρύ" πάτημα και linear. Τι ανάλογο έχετε να μου προτείνετε σε διακόπτες; Από PCB δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κοιτάξω. Τι άλλο χρειάζομαι πέρα από αυτά και τα keycaps; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Στις 31/8/2024 στις 11:04 ΜΜ, magictoboggan είπε Θα ήθελα σιγά σιγά να φτιάξω και εγώ ένα custom μηχανικό πληκτρολόγιο. Αυτό που ψάχνω για αρχή είναι μια αλουμινένια θήκη σε ασημί χρώμα. Η μόνη που έχω βρει και που είναι διαθέσιμη είναι η TOFU65: https://candykeys.com/product/tofu-65-case/silver-color Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη σε αυτό το χρώμα σε 65%; Επίσης, οι διακόπτες που είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και μου άρεσαν ήταν οι cherry mx black. Δηλαδή με "βαρύ" πάτημα και linear. Τι ανάλογο έχετε να μου προτείνετε σε διακόπτες; Από PCB δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κοιτάξω. Τι άλλο χρειάζομαι πέρα από αυτά και τα keycaps; Αν θελεις ριξε και μια ματια στο Womier SK65. Ειναι πολυ decent για τα χρήματα του και μια πολυ καλη αρχη Το tofu σιγουρα ειναι καλυτερο αλλα σε τιμη θα ξεφυγει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 4 hours ago, mandragoraSCR said: Αν θελεις ριξε και μια ματια στο Womier SK65. Ειναι πολυ decent για τα χρήματα του και μια πολυ καλη αρχη Το tofu σιγουρα ειναι καλυτερο αλλα σε τιμη θα ξεφυγει Πολύ καλό φαίνεται για την τιμή του. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το knob και το κενό που έχουν μεταξύ τους τα βελάκια με τα υπόλοιπα πλήκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, magictoboggan είπε Πολύ καλό φαίνεται για την τιμή του. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το knob και το κενό που έχουν μεταξύ τους τα βελάκια με τα υπόλοιπα πλήκτρα. Το ιδιο χωρις knob 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Έχει παραγγείλει κάποιος από drop.com; Τι γίνεται με το τελωνείο για παραγγελία αξίας $84.00 ($69.00 κόστος προϊόντος + $15.00 μεταφορικά). Δεν γράφει αν το στέλνουν με UPS η με USPS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Drop=usa=τελωνειο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 25 minutes ago, sleepychris said: Drop=usa=τελωνειο. Κάπου διάβαζα ότι μέχρι 150€ δεν πληρώνεις τελωνείο, μόνο το +24% του ΦΠΑ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, magictoboggan είπε Κάπου διάβαζα ότι μέχρι 150€ δεν πληρώνεις τελωνείο, μόνο το +24% του ΦΠΑ. Ισχύει κάτι τέτοιο; οχι δεν ισχυει γιατι δεν κοιτας αυτο που θελεις απο κανενα AliExpress? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα