Προς το περιεχόμενο

Custom mechanical keyboard

DEADLAZARUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, mandragoraSCR said:

@armagedwnn 

στη θεση σου θα το επαιρνα χθες

Δεν ψάχνω για πληκτρολόγιο, είμαι εδώ για το χόμπι. Δηλαδή να το χτίσω μόνος μου, να πάρω 2-3 switches να δοκιμάσω κτλ. Ευχαριστώ πάντως.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Keychron C1/C2 retro look

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν αυτό υπάρχει κάπου να το παραγγείλω? Παντού sold out και το ερωτεύτηκα.. :(

Ο Αμερικάνος δε στέλνει λέει Ελλάδα

https://www.amazon.com/Keychron-Mechanical-Keyboard-Compatible-Keycaps/dp/B09JG7KRC7?th=1

Επεξ/σία από FLOOFLIS

Δυστυχώς δεν έχει αυτό που ψάχνω. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι του αθλήματος. Μια αλλαγή ήθελα να κάνω για αισθητικούς λόγους. Εχω ενα trigger Z δε θύμαμαι από πότε πλήρως λειτουργικό. 

Αν αγοράσω αυτά τα keycaps έχετε να μου προτείνετε με ποιο άλλο keyboard μπορώ να τα συνδυάσω? Όχι με μαύρο frame ουτε πολύ ψηλό(παχύ) γιατί δε με βολεύουν 

full ή tkl έστω να έχει τα βελάκια και home/end. Εν το μεταξύ τελευταία βλέπω ότι γράφονται πολλά για latency στα πληκτρολόγια και competitive gaming και μου περνάνε δεύτερες σκέψεις μήπως τελικά πρέπει να μείνω στις γνωστές μάρκες γιατί που και πού ρίχνω καμιά online μπαλωθιά..

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα ! Για να μην ανοιξω νεο θεμα μια ερωτηση ηθελα να κανω,πηρα ενα coolermaster ck720(το εχω ερωτευθει) ειναι με brown switch kailh switch v2 και ειναι hot swappable,ξερει κανεις που μπορω να βρω τετοια switches σε κοκκινα η λευκα εντος Ελλαδος? Εχω ψαξει παντου στο google αλλα μονο απο εξωτερικο βρισκω,ευχαριστω

Στις 31/12/2023 στις 2:59 ΜΜ, sleepychris είπε

Kαλησπερα και χρονια πολλα,οταν εψαχνα τα ειδα αυτα απλα δεν ξερω αμα ταιριαζουν,γραφει το πληκτρολογιο οτι εχει τα kailh v2,θα ταιριαζουν αυτα? Ειναι 1η φορα που παιρνω πληκτρολογιο με hot swap,ευχαριστω

Στις 6/1/2024 στις 3:36 ΠΜ, Strategos είπε

Που στην Αθήνα μπορούμε να δοκιμάσουμε keyboards με red vs brown switches ;

Πλαισιο. Έχει διαφορα. Μόλις πήρε ο γιος ένα με brown. Κάθε καταστημα εννοείται εχει διαφορετικά στις προθήκες.

Επίσης υπάρχουν μοντέλα που έχεις επιλογή με 2-3 διαφορετικούς διακόπτες οπότε προσέχετε τους κωδικούς και τα τικ στα boxes πριν πάρετε το σωστό από το ράφι.

Εννοειται ότι τα χρώματα διαφοροποιουνται από κατασκευαστή switches σε κατασκευαστή οποτε μην μπερδευτείτε. Θα βρείτε πολλά χρώματα και έμπειρους συνδιασμους. Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να τους τσεκάρετε όλους.

Βέλτιστα διαλέγετε keyboard στο οποίου αλλάζεις τα switches μόνος σου (και όχι μόνο τα cups) αλλα εννοειται ειναι πιο ακριβά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...