Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους.

Στον android Chrome δίπλα στην επιλογή share υπάρχει ένα εικονίδιο.
Το εικονίδιο αυτό είναι η default sharing εφαρμογή. 
Στη δική μου περίπτωση έχει τον FB Messenger.
Τι πρέπει να κάνουμε για να επιλέξουμε και να θέσουμε κάποια άλλη εφαρμογή εκεί;

p.s. σκέφτηκα να πάω στις ιδιότητες / info του messenger, να δω εκεί τα defaults και να τα "καθαρίσω". Δεν μου δίνεται τέτοια επιλογή.

Screenshot_20210223_114726_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20210223_115057_com.android.settings.jpg

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.

Στις 23/2/2021 στις 11:50 ΠΜ, stark είπε

Καλημέρα σε όλους.

Στον android Chrome δίπλα στην επιλογή share υπάρχει ένα εικονίδιο.
Το εικονίδιο αυτό είναι η default sharing εφαρμογή. 
Στη δική μου περίπτωση έχει τον FB Messenger.
Τι πρέπει να κάνουμε για να επιλέξουμε και να θέσουμε κάποια άλλη εφαρμογή εκεί;

p.s. σκέφτηκα να πάω στις ιδιότητες / info του messenger, να δω εκεί τα defaults και να τα "καθαρίσω". Δεν μου δίνεται τέτοια επιλογή.

Screenshot_20210223_114726_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20210223_115057_com.android.settings.jpg

Αν δεν πατήσεις πάνω στο εικονίδιο του facebook messenger, αλλά αν πατήσεις εκεί που γράφει share θα σου βγάλει και άλλες εφαρμογές,  ώστε να επιλέξεις με ποιά εφαρμογή θέλεις για να κάνεις share.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, enterhere είπε

Αν δεν πατήσεις πάνω στο εικονίδιο του facebook messenger, αλλά αν πατήσεις εκεί που γράφει share θα σου βγάλει και άλλες εφαρμογές,  ώστε να επιλέξεις με ποιά εφαρμογή θέλεις για να κάνεις share.

Καλησπέρα.
Ναι, το γνωρίζω αυτό. Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το γιατί το εικονίδιο του messenger είναι κολλημένο εκεί και δεν αλλάζει ποτέ σε κάτι άλλο.
Κανονικά το εικονίδιο εκεί αλλάζει αν κάνεις share με άλλη εφαρμογή, κρατάει δηλαδή πάντα την τελευταία, για γρήγορη αποστολή την επόμενη φορά.
Χθες σκέφτηκα με κάποιο τρόπο να κάνω "reset" το Chrome μήπως και φτιάξει το πρόβλημα. Με delete cache / data δεν έγινε τίποτα.
Μετά πήγα και έκανα force stop και disable το Chrome app.
Έτσι γύρισε στην παλιά έκδοση που είχε όταν πήρα τη συσκευή και μετά έκανε update μέσω Play Store στην τελευταία.
Το εικονίδιο του messenger έφυγε πλέον δίπλα από το Share, αλλά από χθες δεν εμφανίζεται και κανένα άλλο εκεί, κι ας έχω δοκιμάσει να κάνω share με Viber, Pocket κλπ.
Λίγο απρόβλεπτη, λοιπόν, η συμπεριφορά του Chrome στο συγκεκριμένο θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...