Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά που έχεις δει είναι πάνω απο 11Κ εε?!?!

Σε τόσο σφιχτό μπάτζετ (για suv) έχεις δεί duster, sx4 s-cross κ vitara?

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TechnoState είπε

Αυτά που έχεις δει είναι πάνω απο 11Κ εε?!?!

Σετόσο σφιχτό μπάτζετ (για suv) έχεις δεί duster, sx4 s-cross κ vitara?

To Subaru XV είναι 2015 με 80.000κμ στα 12500 αλλά διαπραγματεύσημο ένω το mokka 2017 11500 με 110.000κμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....για το Subaru, το έχεις ψάξει καλά?(είχε έρθει επίσημα στην Ελλάδα?)

Ακούγεται εξωπραγματικά καλό (πραγματικά χιλιόμετρα κ "καθαρό" απο ιδιοκτήτες κ συμβάντα, αμάξι)... επίσης για τι κυβικά μιλάμε? (Τέλη/ρύποι)

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, TechnoState είπε

....για το Subaru, το έχεις ψάξει καλά?(είχε έρθει επίσημα στην Ελλάδα?)

Ακούγεται εξωπραγματικά καλό (πραγματικά χιλιόμετρα κ "καθαρό" απο ιδιοκτήτες κ συμβάντα, αμάξι)... επίσης για τι κυβικά μιλάμε? (Τέλη/ρύποι)

Είναι 1.6 βενζίνη το Subaru XV που βλέπω ακόμα δεν το έχω επιθεωρήσει βέβαια είναι από μάντρα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TechnoState είπε

@Anagnwstis.....οκ κατάλαβα. 

Στην θέση σου θα κρατούσα εξαιρετικά "μικρό καλάθι".

(προσωπική άποψη)

Επειδή είμαι άσχετος τι πρέπει να προσέξω ?

Δημοσ.

.... πάρε ένα έμπειρο κ έμπιστο μηχανικό μαζί σου ώστε να το δείτε μαζί.

Με τακτ φυσικά....οι περισσότεροι μαντραδες αντιδρούν με άσχημο τρόπο (πόσο μάλλον να ζητήσεις να σηκωθεί το αμάξι σε αναβατόριο).

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Anagnwstis είπε

Υπάρχει περίπτωση για πειραγμενο βιβλίο service? Γιατί μου είπε ότι το έχει 

εννοείται , ειδικά τα εισαγωγής

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Anagnwstis είπε

Υπάρχει περίπτωση για πειραγμενο βιβλίο service? Γιατί μου είπε ότι το έχει 

... κράτησε το, μελέτησε το. Είναι ταλαιπωρημένο? Την ίδια σφραγίδα κ υπογραφές σε όλα τα services του? Η συχνότητα είναι με στρογγυλά νούμερα συνήθως?

Οπως ορίζει ο κατασκευαστής (λίγο πριν ή λίγο μετά)?...

Επιπλέον τι έχουν αλλαχτεί (ένα σωστό βιβλίο αναφέρει όλες τις εργασίες/αναλώσιμα)?

...Στο δικό μου αναφέρει με λεπτομέρεια ακόμα κ νούμερα λιπαντικών (SAE etc...ναι είναι το ίδιο, αλλά ο μηχανικός το αναγράφει κάθε φορά) που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Συνήθως τα καινούργια αυτοκίνητα τα πάμε στα εξουσιοδοτημένα για λόγους εγγύησης, ψυχολογίας ή για όσο το όχημα είναι χρεωμένο.... μετά ο καθένας το πάει σε αυτόν που εμπιστεύεται περισσότερο (δεν είναι απόλυτο πάντα.... ορισμένοι εξακολουθούν να εμπιστεύονται την αντιπροσωπεία).

Επίσης, ένα ενημερωμένο συνεργείο, με το vin μπορεί να σου βρει αρκετά πράγματα για το ιστορικό του οχήματος.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 2
Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα εδώ έχω βρει mitsubishi ASX 2016 4WD full extra στα 12500 με δελεάζει αυτή η επιλογή όποτε μπορώ να αυξήσω το budget.το αυτοκίνητο είναι εισαγωμενο υπάρχει κάτι που πρεπει να προσέξω σχετικά με αυτό ?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Anagnwstis είπε

το αυτοκίνητο είναι εισαγωμενο υπάρχει κάτι που πρεπει να προσέξω σχετικά με αυτό ?

φυσικά , να εξακριβώσεις τα χιλιόμετρα κατα βάση , αν είναι τρακαρισμένο , γενικότερη κατάσταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...