Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους!

Ζω στο εξωτερικό και έχω μια ερώτηση σχετικά με το ασύρματο ίντερνετ στην Ελλάδα.

Θα βρίσκομαι στην Ελλάδα τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο και το μεγαλύτερο μέρος αυτού του διαστήματος θα δουλεύω εξ’αποστάσεως. Χρειάζομαι unlimited και όσο πιο γρήγορο γίνεται internet. Έψαξα λίγο και βρήκα κάποιες προτάσεις από Cosmote, Vodafone και Wind οι οποίες όμως μου φάνηκαν αδιανόητα ακριβές. Δεν μπορεί να ισχύει ότι πρέπει να κάνω minimum 12μηνο συμβόλαιο και να δίνω >80€ το μήνα για απεριόριστα δεδομένα. 

Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα; Τι επιλογές έχω;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δυστυχώς έτσι είναι. Η πρόταση της wind που δίνει 20GB με το mobilefi κοστίζει λίγο αλλά 20 γιγα δε θα σου φτάσουν ούτε για ζήτω.  Σε ποια περιοχή θα είσαι;

Δημοσ.
Στις 22/2/2021 στις 8:50 ΜΜ, Finn είπε

Δυστυχώς έτσι είναι. Η πρόταση της wind που δίνει 20GB με το mobilefi κοστίζει λίγο αλλά 20 γιγα δε θα σου φτάσουν ούτε για ζήτω.  Σε ποια περιοχή θα είσαι;

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα βρίσκομαι στην Δυτική Θεσσαλονίκη.

100GB θα έχω από το τωρινό μου συμβόλαιο (unlimited στην Σουηδία και 100GB στην ΕΕ και κάποιες άλλες χώρες) και πάλι δεν παίζει να μου φτάσουν. Μεταφέρω ολόκληρες βάσεις δεδομένων καθημερινά, μπορεί να τα φάω σε μια μέρα τα 100GB

Δημοσ.

Τι σε περιορίζει αποκλειστικά σε mobile broadband? Δυτικά έχεις inalan και hcn(αν δε κάνω λάθος) με ffth πακέτα. Η δεύτερη δε δεν σε δεσμεύει με ετήσιο συμβόλαιο.

Δημοσ.

Απολύτως τίποτα δεν με δεσμεύει αλλά και οι 2 δεν φτάνουν στον δρόμο που βρίσκεται η κατοικία δυστυχώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...