Ametanoitos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Θέλω να αγοράσω αυτό το κινητό για την κόρη μου , αλλά έχω κάποια ερωτήματα να σας κανω 1.Τα σκρουτζομαγαζα είναι έμπιστα στην εγγύηση ή πρέπει να κοιτάξω επώνυμα καταστήματα 2.Υπάρχει περίπτωση στο επόμενο διάστημα (2 μήνες)να μειωθεί η τιμή του μέχρι τα 600 ευρώ περίπου? 3.Από εξωτερικό συμφέρει η αγορά και απο που? ευχαριστώ, περιμένω συμβουλές
shooterg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.bestprice.gr/item/2155772279/apple-iphone-11-64gb.html??qid=3qYX4GNmTJn_0158e&seq=1&qo=iphone+11&from=cat 580 έχει στο κατάστημα "electroleti” από εκεί είχα αγοράσει το 11 pro μου Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από shooterg 1 1
XristosQts Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπέρα Από προσωπική εμπειρία έχω αγοράσει 11 προ μαξ από σκρουτζ και αντίστοιχα το 12 προ μαξ από πλαίσιο η διαφορά τους ήταν οτι το 12 ήταν ελληνικό ενώ το 11 από κάποια χωρα των βαλκανιων σύμφωνα με τα γράμματα πισω απο το κουτι του. Εγώ θα σου πρότεινα από σκρουτζομαγαζο με πολλές και καλές κρητικές μιας και είναι φθηνότερα από επώνυμα καταστήματα απλά ειναι EU όσο για την εγγύηση έχουν όλα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από XristosQts 1 1
aces Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Ametanoitos είπε Θέλω να αγοράσω αυτό το κινητό για την κόρη μου , αλλά έχω κάποια ερωτήματα να σας κανω 1.Τα σκρουτζομαγαζα είναι έμπιστα στην εγγύηση ή πρέπει να κοιτάξω επώνυμα καταστήματα 2.Υπάρχει περίπτωση στο επόμενο διάστημα (2 μήνες)να μειωθεί η τιμή του μέχρι τα 600 ευρώ περίπου? 3.Από εξωτερικό συμφέρει η αγορά και απο που? ευχαριστώ, περιμένω συμβουλές 1. Η εγγυηση ειναι 1 χρονος απο Apple (σιγουρα) κ ο 2ος χρονος το δινει το οποιο καταστημα επιλογης αν το δινει. Τα περισσοτερα απο αυτα τα καταστηματα δεν το δινουν το 2ο χρονο με οτι αυτο συνεπαγεται σε περιπτωση που χρειαστεις κατι. Βεβαια το θεμα εγγυηση ειναι να παθει κατι η συσκευη στον 2ο χρονο και να μην το καλυπτει οποτε δωρο-αδωρο. Μεγαλο θεμα η εγγυηση του 2ου χρονου που ακρη πραγματικα δεν βγαινει ειδικα με τα μικρα καταστηματα. Καποια το λενε μονο 1 ετος καποια ναι μεν αλλα. Η συσκευη ειναι οπως σου εγραψε/εδειξε σωστα και ο Χρηστος απο πανω EU με χωρα απο Ευρωπη κλπ Ιδια εξαρτηματα μονο τα manual κ το κουτι αλλαζει με χωρα προελευσης EU, γλωσσα επανω στο κουτι κλπ 2. Οπως σωστα σου εγραψαν και τα παιδια κοιτα μόνο στο bestprice μιας κ η τιμη ειναι αυτη που θες (το σκρουτζ παιρνει προμηθειες κ εχει ανεβασμενες τιμες) πανω-κατω - αναλογα το χρωμα απο 580 (yellow-red) εως 615 ευρω ( τα υπολοιπα 4 χρωματα του iPhone 11) αυτη τη στιγμη. Εχει 3-4 μαγαζια με καλες αξιολογησεις. 3. Οχι δεν συμφερει ηδη αυτες οι τιμες ειναι ανταγωνιστικες τιμες Γερμανιας περιπου στο bestprice στο περιπου για apple, επισης παιζουν τεραστιες καθυστερησεις με τα δεματα απο εξωτερικο λογω covid κ λογω ΕΛΤΑ. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από aces 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα