gazp Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους Ότι λέει ο τίτλος, το χρώμα του αυτοκινήτου ξεφλουδιζει σε πολλά σημεία, κυρίως στην κολώνα του συνοδηγού και πίσω στο πορτ μπαγκαζ. Αρχικά είχα σκεφτεί τοπική βαφή αλλά επειδή πλέον και ο ουρανός έχει γίνει χάλια, σκεφτόμουν ολική. Θα ήθελα μια εκτίμηση πόσο περίπου μπορεί να πάει αυτό (θα διατηρήσω το χρώμα που έχει ήδη το αμάξι) και αν αξίζει να προσπαθήσω να κάνω κάτι μόνος μου για να σταματήσει το πρόβλημα τώρα που είναι στην αρχή, μήπως και τελικά δεν προχωρήσει άλλο. Και ρωτάω για πατέντες καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι. Επειδή το αμάξι θέλω να το κρατήσω, έχει νόημα η τοπική βαφή στα σημεία που έχουν πρόβλημα (κολώνα, ουρανός, μπαγκαζ) και αν ναι, τι τιμή να περιμένω; το αυτοκίνητο είναι ατρακαριστο οπότε υποθέτω δεν θα έχει πολλή φαναρτζοδουλεια. Το αμάξι είναι ένα i20 του 2009 και παρακάτω επισυνάπτω μερικές ενδεικτικές φώτο. Ευχαριστω Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από gazp
KoreanW Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 βλέπω ότι το (μεταλλικό;) υπόστρωμα έχει μερικώς και μια καφετίζουσα απόχρωση, για την οποία δεν ξέρω τί να υποθέσω πάντως αν είναι ατρακάριστο που σημαίνει εργοστασιακή βαφή και μάλιστα μόλις 12 χρόνων σε σημεία δε που λογικά δεν υποδέχονται συνήθεις πιέσεις (κολώνα, οροφή κλπ) μου κάνει τρομερά κακή εντύπωση (έχω μια επιφύλαξη βέβαια για το αν όλες οι φωτογραφίες είναι από εργοστασιακή βαφή, να πω την αλήθεια)
jimzak Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Το έχετε αγοράσει καινούριο το αυτοκίνητο; Τέτοια αστοχία μόνο σε ξανά βαμμένο , και ειδικά σε λευκό χρώμα (λευκό δεν είναι; ) που δεν νιώθει και πολύ από τον ήλιο. Μου φαίνεται σαν κακή δουλειά φανοποιου. Τώρα για τοπική βαφή να καλυφθούν οι ατέλειες, δεν προτείνεται, θα φαίνεται αρκετά.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μπας είναι επισκευασμένο απο χαλάζι κλπ;Δεν είναι φυσιολογικό καθόλου αυτό. Εκτός αν το πλενεται με πιεστικό που πλένουν τα καραβια ή με αμμοβολή.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Το αμάξι το πήρες μτχ? Μάλλον έπαιξε ψευτο βαφη για να φαίνετε σε καλή κατάσταση σαν να βλεοψ filler/στοκο στη τελευταία φώτο
gazp Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα σε ολους, συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση ετρεχα με τη δουλεια. Το αμαξι ειναι μεταχειρισμενο. Για τον ουρανο εχετε δικιο, εχει γινει τσατρα πατρα επισκευη χαλαζιου απ τον προηγουμενο ιδιοκτητη (μου εκοψε 300€ οταν το αγορασα). Στα υπολοιπα σημεια που ξεφλουδιζει ομως ειναι η εργοστασιακη βαφη. Απ' οτι εψαξα, στα λευκα i20 του 2008-2012 που ηταν και η πρωτη γενια, η εργοστασιακη βαφη ειχε προβλημα και ξεφλουδιζε. Ισως επειδη το ασπρο ηταν απ τα δωρεαν χρωματα οταν κανεις το επαιρνε καινουριο (?). Σιγουρα παντως απαραδεκτο για τη hyundai. Αυτη η καφετιλα κι εμενα με προβληματιζει, το κακο ειναι οτι αυτον τον καιρο δεν εχω να δωσω κανενα 1000αρικο για ολικο βαψιμο. Σε ερωτηση περι τιμων που εκανα σημερα, ο μεσος ορος που ακουσα ηταν 1000€ για ολικη και ενα 30% λιγοτερο για τοπικα μαζεματα, που δεν αξιζει νομιζω...
achilles_g_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει ξαναβαφεί?
korakios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, gazp είπε Για τον ουρανο εχετε δικιο, εχει γινει τσατρα πατρα επισκευη χαλαζιου απ τον προηγουμενο ιδιοκτητη (μου εκοψε 300€ οταν το αγορασα). αν ήταν χαλάζι παντού θα το έφαγε
gazp Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 20 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει ξαναβαφεί? Όχι... 18 ώρες πριν, korakios είπε αν ήταν χαλάζι παντού θα το έφαγε Το υπόλοιπο αμάξωμα με εξαίρεση τον ουρανο είναι οκ. "μόνο" το ξεφλούδισμα είναι το θέμα...
korakios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, gazp είπε Το υπόλοιπο αμάξωμα με εξαίρεση τον ουρανο είναι οκ. "μόνο" το ξεφλούδισμα είναι το θέμα... αν έφαγε χαλάζι θα χρειάστηκε να το βάψει ολόκληρο, αποκλείεται μόνο τον ουρανό και γιαυτό ξεφλουδίζει και σε άλλα σημεία πήγαινέ το σε ένα βαφείο να δεις τι έπαιξε
tedkald Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Tούρκικη κατασκευη χωρίς ανοδίωση μου φαίνεται....
GeorgeTrzs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Αυτά τα i20 όντως είναι κατασκευασμένα Τουρκία η στην Ινδία...
turbat0s Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Τα μισά τροχοφόρα εκεί κατασκευάζονται, δεν φταίει αυτό.
gazp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 15 ώρες πριν, tedkald είπε Tούρκικη κατασκευη χωρίς ανοδίωση μου φαίνεται.... Το συγκεκριμένο εχει κατασκευαστεί στην Ινδία.
jimzak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Όπου και να έχει κατασκευαστεί δεν νοείται εργοστασιακό χρώμα να ξεφλουδίζει έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα