xaloulis90 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους. Το προβλημα μου ειναι το εξης πολυ χαμηλες ταχυτητες εως και 0.5-2Mbps. Το προηγουμενο καλοκαιρι αλλαξα σπιτι και εγκαταστασθηκα μονιμα κοντα στο πατρικο και επειδη μας ευνοει το υψος τοποθετησα τα γνωστα σε ολους τυμπανακια για να πιανω ασυρματα δικτυο απο το πατρικο μου στην αρχη μεχρι και τον οκτωμβριο ηταν ολα τελεια. Οι ταχυτητες σε λογικα πλαισια θα ελεγα εκει πιανω 12-15 λογω πολυ παλιας γραμμης και εδω επιανα 10-12 με τις ασυρματες κεραιες. Στην αρχη μου λεγανε οτι ειναι η υπερφορτβση του δικτυου και λοιπα, πλεον βλεπω οτι το πατρικο μου εχει οπως ειχε ταχυτητα αλλα εγω επεσα πολυ και με πολλες διακοπες. Σαν τα παρακατω Microtic.. Οι συνδεσεις ειναι ως εξης: Hol - modem- κεραια => κεραια - router- καλωδιωσεις κανουριες στο σπιτι μου. Οι κεραιες βλεπουν η μια την αλλη απροβληματιστα το εχω τσεκαρη. Το modem και το ρουτερ αντιστοιχα ειναι σχετικα καινουρια.(2 χρονων) Λαθος ρυθμισεις ? Τοσο καιρο πως δουλευε ? Να ξεκινησω να τα κοψω ολα και να ξαναπρεσσαρω τα φις σε περιπτωση που δεν πιανει καλα καποιο utp ή αν σε περιπτωση γινοταν αυτο δεν θα επιανα καθολου ? Τι αλλο μπορει να φταιει ? Τι να κοιταξω ? Σας ευχαριστω πολυ και παρακαλω οποιος μπορει να εμβαθυνει το θεμα, ωστε να βρουμε μια λυση για την ταχυτητα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από xaloulis90
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα