Dr.MikeD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, Ειχα modem πολλών χρόνων, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει πρόβλημα. Επικοινώνησα με εταιρεία όπου αυτές τις ημέρες (σ.σ μέσα στην εβδομάδα) αναμένω το νέο modem. να σημειώσω πως εχω σύνδεση ΑDSL 24Mbps. Εκανα την αλλαγή με ένα προσωρινό modem μέχρι να έρθει το καινούριο. Κατά την εγκατασταση συνειδητοποίησα πως η max ταχύτητα σε download είναι max στα 9mbps. Εχθες το μεσημέρι επικοινώνησα μαζί τους, και με κάποιες ρυθμίσεις από την δική τους πλευρά πήγε στα 18mbps. Μετα από κάποιες ώρες "έπεσε" στα 9400mbps, όπου έχει μείνει σταθερό εδώ και περίπου 24 ώρες. Εχω αλλάξει καλώδιο ethernet και απέχει 5m από το υπολογιστή. Φίλτρα είναι επίσης καινούρια. Το ερώτηματα που αναφύονται είναι πολλα. Γιατί "κλείδωσε" σε αυτή την ταχύτητα; Πριν την αλλαγή δεν θυμαμαι να ξανά τόσο μεγάλο πρόβλημα. Είναι θεμα modem , δικτύου; Σε περίπτωση που η ταχύτητα παραμένει χαμηλή ακόμα και μετα την αλλαγή με το νεο modem, τότε τι γίνεται; Σίγουρα θα επικοινωνήσω μαζί τους για να λυθεί, αλλά τα σαφή δικαιωματα μου ποια είναι; Διάβασα αυτο το άρθρο. Είχατε στο παρελθόν, ανάλογο πρόβλημα, και αν ναι με ποιον τρόπο το λύσατε; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα