Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε

Ξεκολλάτε με τις τρολλιες

Μάθετε να αναγνωρίζετε τo χιούμορ που προσδίδουν κάποια smileys....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, snips είπε

Μάθετε να αναγνωρίζετε τo χιούμορ που προσδίδουν κάποια smileys....

Ενδεικτικά πήρα το δικό σου γιατί όλα τα μηνύματα μέχρι το δικό σου ήταν ειρωνικά λες και δεν παρέθεσα λογικά επιχειρήματα για τον συλλογισμό μου και είχα γράψει αν'αυτού κάτι του τύπου "σταματήστε να αγοράζετε για να παίρνω εγώ πιο φθηνά" 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Dr_Pepper μην προσπαθείς με νούμερα και υπολογισμούς να εκλογικεύσεις τις τιμές πώλησης των GPUs.

Σου διαφεύγει το γεγονός ότι αρκετοί ασχολούνται για το excitement που προσφέρει η αβεβαιότητα, και το thrill τι θα γίνει την επόμενη μέρα σε σχέση με τα crypto. Δεν ασχολούνται όλοι για να κονομίσουν. Άλλος ασχολείτε για να μάθει, άλλος γιατί είναι πιστός στην αξία των crypto, άλλος γιατί θεωρεί ότι είναι μια επένδηση για το μέλλον κλπ.

Για να σου φέρω ένα παράδειγμα από άλλο χώρο, οι περισσότεροι γνωστοί μου που παίζουν pamestoixima δεν το κάνουν για να πιάσουν την καλή και να λύσουν το οικονομικό τους θέμα. Το κάνουν για να ασχολούνται με τα ποδοσφαιρικά και να παρακολουθούν τους αγώνες με αγωνία για το αποτέλεσμα. Είναι όλη η πορεία που τους διασκεδάζει και κατά δεύτερον αν θα τους κάτσει.

Επεξ/σία από panospeter
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...