Lord_of_Light Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σας. Έχω ενα προβλημα. Έχω μια βαση ψύξης Omega. Έχει μια θυρα DC, μια μινι usb και 4 θυρες USB. Το καλωδιο αρχισε να μη κανει επαφη και να μη δουλευει η βαση ψυξης - το ανεμιστηρακι. Δηλαδη το καλωδιο που συνδεει το λαπτοπ με τη βαση (usb to mini usb). Σαν προχειρη λυση εβαλα ενα παλιο φορτιστη πριζα σε DC και δουλευει. Θελω να ρωτησω αν παρω ενα καλωδιο usb to usb και συνδεσω το λαπτοπ με μια θυρα usb της βασης ψυξης (4 θυρες εχει) θα δωσει ρευμα στη βαση ψυξης? Θα δουλεψει το ανεμιστηρακι? Η παίζει να καψω τιποτα? Εχω δει βιντεακια στο νετ με αλλα μοντελα βασεων ψυξης και δουλευουν με καλωδιο usb to usb. Αλλά καπου ακουσα οτι οι 4 θυρες usb της βασης ψυξης mono ΔΙΝΟΥΝ ρευμα αρα αμα συνδεσω το λαπτοπ αυτο θα δινει επισης ρευμα και παιζει να γινει ζημια. Ξερετε αν ειναι ασφαλες να το κανω?? Ευχαριστω.
mphxths Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Εχω την εντυπωση οτι αυτες οι 4 θυρες ειναι σαν usb hub. Επειδη σου λεει σου τρωω μια usb θυρα για να δουλεψω ( usb -> mini usb) , παρε 4 πισω για να μην σου λειψει αυτη η μια. Σαν να σου κανει εξυπηρετηση δηλ Αν ειναι θεμα υποδοχης , τοτε παιζεις με ρευμα. Αν εχει προβλημα το mini usb καλωδιο , απλα παρε αλλο. Ψαξε το μοντελο στο ιντερνετ μπας και βρεις παραπανω πληροφοριες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα