dakangr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σε ολους. Ειμαι σε αναζητηση νεου μεγαλου οικογενειακου αυτοκινητου κατα βαση μεταχειρισμενου. Το συγκεκριμενο μου αρεσει εμφανισιακα πολυ, και μου εχουν κανει εντυπωση οι χαμηλες τιμες λιανικης στα μεταχειρισμενα. Το εχει καποιος να πει μια γνωμη; Βγαζει προβληματα γενικα και για αυτο οι χαμηλες τιμες; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 ποιας χρονιας; 1η γενια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dakangr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Στις 22/2/2021 στις 4:41 ΜΜ, vamvakoolas είπε ποιας χρονιας; 1η γενια; 2011 μέχρι 2015 κοιταω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan613 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Το έχει ο θείος μου. Σκυλί φοβερά χαμηλή κατανάλωση (4.5/100) και πραγματικά πανέμορφο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 το ειχα για ενα χρονο: Γενικα δε μου εβγαλε κανενα θεμα εκτος απο τα φρενα: Αν χαλασει το ηλεκτρικο χειροφρενο ξεχνα το η επισκευη κανει οσο το ...αμαξι (αν εχει η εκδοση δοκιμασε το οποσδηποτε) Επισης τα τακακια τα τρωει σα...πασατεμπο (βαρυ οχημα γαρ) Ηλεκτρικα αν και πεζω δεν ειχα θεμα ουτε με τα ηλεκτρικα μπιχλιμπιδια ουτε με παραθυρα διακοπτες Ανετοτατο μεσα και με καλη αισθηση η ορατοτητα πισω απλως δεν υπαρχει.. Αν ακολουθεις το προγραμματισμο σερβις (οπως βεβαια για ολα τα ιχ) δε θα εχεις μεγαλες δυσσαρεστες εκπληξεις Μου λεγανε οτι δε θα πωληθει πριν 5 χρονια που το εβαλα αγγελια και το αγορασανε σε μια εβδομαδα (!) χωρις καν να το "σκοτωσω" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dakangr Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Στις 22/2/2021 στις 4:20 ΜΜ, dakangr είπε Καλησπέρα σε ολους. Ειμαι σε αναζητηση νεου μεγαλου οικογενειακου αυτοκινητου κατα βαση μεταχειρισμενου. Το συγκεκριμενο μου αρεσει εμφανισιακα πολυ, και μου εχουν κανει εντυπωση οι χαμηλες τιμες λιανικης στα μεταχειρισμενα. Το εχει καποιος να πει μια γνωμη; Βγαζει προβληματα γενικα και για αυτο οι χαμηλες τιμες; Ευχαριστω Αφού κοιτάς οικογενειακό , θα σου πρότεινα να δείς και Honda Accord μοντέλο 2010 και το Mazda 6 . Το Accord όμως βγαίνει διλιτρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dakangr Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Διλιτρο απαγορευτικό. Το μαζντα δεν το χα σκεφτεί. Ωραίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eurisakella Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Τελικά το πήρες το 508; Ενδιαφέρομαι και εγώ και ήθελα να ρωτήσω εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dakangr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Τελικα βρηκα Audi Q2 μεταχειρισμένο με πολυ λιγα χιλιομετρα και πηγα εκει. Προς το παρον πολυ ευχαριστημένος. Ομορφο αμάξι πάντως το 508. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eirinaios Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 καλησπερα παιδια!το 508 το εχω 8 χρονια με 100000χλμ πια....ανετο..αξιοπιστο..οικονομικο.....η diesel εκδοση 1.6 e-hdi...παντως τωρα που ειναι μοδα τα suv ...σκεφτομαι να παω προς τα εκει...το εχω βαλει στο car....νομιζω οτι αν καποιος θελει ενα καλο πετρελαιοκινητο θα αποτελεσει καλη ευκαιρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KingGeorge84 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα. Σκέφτομαι κι εγώ το 508 αλλά το βρίσκω λίγο τσιμπημένο. Επίσης δεν το βρίσκω για test drive. Το έχει οδηγήσει κάποιος? Εννοώ το μοντέλο 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 ....απο τα πιο όμορφα sedan! Από πίσω θυμίζει λίγο κάποια αμερικάνικα muscle cars. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Απίστευτο το 508, καλά για τα καινούργια έχουν ξεφύγει σε όλα (και στις τιμές ειδικά η peugeot). Μη συγκρίνουμε καν με Honda και Mazda, μονο ευθεία πάνε αυτά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 5 hours ago, jimis_vts said: Mazda, μονο ευθεία πάνε αυτά. Ειδικά τα Mazda γνωστά αστριφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα