nkoumo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Γεια σας Μου εμφανίζετε στο κινητό με το που το ξεκλειδώνω ή και σε άλλες στιγμές site στο browser με διαφημίσεις . συνήθως από το stoiximan. Και με κλειστό το browser παλι θα μου το πετάξει. Συνήθως οταν ειναι σε αδρανεια το κινητό και με το που κατι κάνω μου το βγάζει. Δεν το εχω κανει root , μιλάμε για Android . Εχω κατεβάσει και ελέγξει με Eset, malwarebytes, και άλλα , ομως δεν βρισκουν τίποτα! Τι μπορώ να κανω? Σας εχει τύχει και εσας?
koutsis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, nkoumo είπε Γεια σας Μου εμφανίζετε στο κινητό με το που το ξεκλειδώνω ή και σε άλλες στιγμές site στο browser με διαφημίσεις . συνήθως από το stoiximan. Και με κλειστό το browser παλι θα μου το πετάξει. Συνήθως οταν ειναι σε αδρανεια το κινητό και με το που κατι κάνω μου το βγάζει. Δεν το εχω κανει root , μιλάμε για Android . Εχω κατεβάσει και ελέγξει με Eset, malwarebytes, και άλλα , ομως δεν βρισκουν τίποτα! Τι μπορώ να κανω? Σας εχει τύχει και εσας? Λογικά κάποια εφαρμογή που κατέβασες το κάνει. Δες ποια εφαρμογή κατέβασες πρόσφατα και μετά από αυτή ξεκίνησε το πρόβλημα... Εκτός βέβαια αν είναι κανένα φτηνό κινέζικο και έχει διαφημίσεις μέσα στο λειτουργικό! Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από koutsis
sixfeetunder Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, nkoumo είπε Γεια σας Μου εμφανίζετε στο κινητό με το που το ξεκλειδώνω ή και σε άλλες στιγμές site στο browser με διαφημίσεις . συνήθως από το stoiximan. Και με κλειστό το browser παλι θα μου το πετάξει. Συνήθως οταν ειναι σε αδρανεια το κινητό και με το που κατι κάνω μου το βγάζει. Δεν το εχω κανει root , μιλάμε για Android . Εχω κατεβάσει και ελέγξει με Eset, malwarebytes, και άλλα , ομως δεν βρισκουν τίποτα! Τι μπορώ να κανω? Σας εχει τύχει και εσας? To ιδιο προβλημα σε συνεβενε σε ανα παλιο doogie χωρις root κινητο οπου ηταν στην rom μπολιασμενο με το εν λογο προβλημα,εσπασε και ησυχασα
apostolos22 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δυστυχώς μου είχε τύχει και εμένα το ίδιο και ούτε με factory reset έγινε κάτι. Ευτυχώς είχα βρει rom και την πέρασα από την αρχή.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Βαλε αρχικα την "airpush detector" και ότι βρει ξηλωσε το. Μετα βλέπουμε
nkoumo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Βαλε αρχικα την "airpush detector" και ότι βρει ξηλωσε το. Μετα βλέπουμε Πιο ακριβώς ? το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ad_detector.airpushdetector&hl=el&gl=US Βρηκά το https://airpush-detector.en.uptodown.com/android αλλά είναι απο το 2013 ! Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από nkoumo
jim_p Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Αυτο. Και γενικα να μην κατεβαζεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ απο χωματερες τυπου uptodown, softonic κλπ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ad_detector.airpushdetector
nkoumo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 πολυ χαμηλη βαθμολογια βλέπω , 3.1 , σιγουρα ειναι καλό?
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, nkoumo είπε πολυ χαμηλη βαθμολογια βλέπω , 3.1 , σιγουρα ειναι καλό? Θα το βαλεις θα σου βρει αυτο που θες και μετα βγαλτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα