Ctsit Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, Έχω ήδη το TL R480+ αλλά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση. Αυτό οφείλετε κυρίως στο ότι δεν ξαναγυρνάει online το wan connection που πέφτει όταν το modem της σύνδεσης κάνει restart. Έχω ψάξει να βρω τρόπο αλλά δε τα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα ο ένας πάροχος είναι Nova και όταν (για κάποιο λόγο που δε καταλαβαίνω) κάνει restart το modem η σύνδεση στον r480+ δεν επανέρχεται αυτόματα αλλά θα πρέπει να πάω εγώ να το κάνω επί τούτου. Ακόμα χειρότερα όταν γυρνάω τη σύνδεση online υπάρχει πρόβλημα στη δρομολόγηση των δεδομένων για μερικά δευτερόλεπτα π.χ. είμαι σε skype και όταν επαναφέρω τη σύνδεση για κάποια δευτερόλεπτα η σύνδεση κρεμάει. Έχοντας λοιπόν τα παραπάνω προβλήματα και λόγω δελεαστικής τιμής του TL-R605 θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δουλέψει κανένας και τι εμπειρία έχει από αυτό. Λόγο των Gigabit συνδέσεων θεωρώ ότι θα υπάρχει και η δυνατότητα να συνδιάζω ταχύτητα πράγμα που δε θα είχε νόημα στο r480+ αφού τερματίζει στα 100 και ήδη η μια σύνδεση μου είναι 100άρα. Ουσιαστικά η χρήση του θα είναι μόνο για συνδιασμό περισσότερο internet connections κυρίως για back up αλλά και για συνδιασμό ταχυτήτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα