Προς το περιεχόμενο

Το Apple TV διαθέσιμο πλέον στο Google TV και την τελευταία γενιά του Chromecast

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

31 λεπτά πριν, billdanos είπε

Η εμφάνιση θα γίνεται σταδιακά ανά μοντέλο και region. Δεν έχουν δώσει συγκεκριμένες ημερομηνίες. Τα πρώτα μοντέλα που θα το λάβουν όπως είπαν, θα είναι από την Sony και την TCL.

Επειδή έχω TCL - γι' αυτό και η απορία μου.

Αλλά εντάξει, για τη Google μιλάμε που αγαπά τη σταδιακή διαθεσιμότητα οπότε λογικό να μη βλέπω ακόμη την εφαρμογή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 23/2/2021 στις 2:37 ΜΜ, Hellenicsun είπε

Επειδή έχω TCL - γι' αυτό και η απορία μου.

Αλλά εντάξει, για τη Google μιλάμε που αγαπά τη σταδιακή διαθεσιμότητα οπότε λογικό να μη βλέπω ακόμη την εφαρμογή.

Να παίξω λίγο offtopic?? Είσαι ευχαριστημένος από TCL? Και ποιό μοντέλο αν επιτρέπεται? Το ψήνω τελευταία αλλα δεν μπορώ να δω πάνελ από κοντά λόγω καραντίνας ..

Στις 20/3/2021 στις 8:59 ΜΜ, Zipcode80 είπε

Να παίξω λίγο offtopic?? Είσαι ευχαριστημένος από TCL? Και ποιό μοντέλο αν επιτρέπεται? Το ψήνω τελευταία αλλα δεν μπορώ να δω πάνελ από κοντά λόγω καραντίνας ..

Ναι, είμαι. TCL 55P715. Απλά ν' αναφέρω δύο πράγματα: 1- η προηγούμενη μου ήταν μια Sharp FullHD 40" (οπότε μιλάμε για χαοτική διαφορά προς το καλύτερο) και 2 - δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε panels. Σε σχέση πάντως με μια Samsung 65" δεν είδα κάποια αξιοσημείωτη διαφορά.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, Zipcode80 είπε

Να υποθέσω πως δεν υποστηρίζεται airplay στο google tv chromecast. Να κάνει δλδ mirroring apple συσκευές...

Όχι. Όχι επίσημα τουλάχιστον. Υπάρχουν 3rd party εφαρμογές και τις δοκίμασα ήδη ως χρήστης iPhone αλλά δεν..

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...