AristidisZ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 8 ώρες πριν, tsofras είπε Άντε να προσθέσω και εγώ έμενα μου τη σπάει που το ξεχειλίζουν απλά για να πάει ακριβώς το ποσό Και πες όταν πληρώναμε με μετρητά είχε και κάποιο νόημα, τώρα που είναι όλοι με κάρτες ήθελα να ξερα γιατί επιμένουν σε αυτή την πρακτική 1
tsofras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Και πες όταν πληρώναμε με μετρητά είχε και κάποιο νόημα, τώρα που είναι όλοι με κάρτες ήθελα να ξερα γιατί επιμένουν σε αυτή την πρακτική Ακριβώς , βασικά με αυτό το θυμήθηκα και το έγραψα γιατί πάλευε την προηγουμένη εβδομάδα απο τα 79.60 που σταμάτησε να το κάνει στρογγυλό και τελικά χτύπησε στην κάρτα 80.01
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Ρε παιδιά δεν διαφωνώ ότι γίνεται πολύ ρουφιανιλίκι και παπατζιλίκι στα βενζινάδικα. Εγώ απλά ξέρω ότι γενικότερα στον κόσμο που ζούμε όλα κοστίζουν κια συνεπώς προτείνω ότι για να μην τρελαθούμε όλοι επειδή μας τράβηξαν 6-7€ παραπάνω από τις αντλίες απλώς να αφήνετε τα βενζινάδικα που σας την χαλάνε και να πάτε σε άλλα. Έχουμε γράψει πάνω από 4 σελίδες, και πάνω 2κ προβολές για γελοία ποσά που κλέβονται σε βενζινάδικα. Τα νεύρα και η ψυχική υγεία στην ζωή κοστίζουν πολύ παραπάνω από ολόκληρα βενζινάδικα. Οπότε σας μοιράζομαι έναν κανόνα που έχω θεσπίσει εδώ και πολλά χρόνια και βρίσκω την ψυχική μου υγεία: ό,τι κακό μου συμβεί στην καθημερινή ζωή, το ρουφάω και μετά το αποφεύγω. Πρακτικά: μέχρι και 20€ να μου "κλέψουν" με παρόμοιες μεθόδους, ρίχνω μια φωνή, φεύγω και δεν ξαναπατάω. Πηγαίνω σπίτι και κοιμάμαι σαν πουλάκι. Αυτό που κάνετε εσείς τώρα, να κάθεστε να κηδεύετε πενταροδεκάρες μακροπρόθεσμα θεωρώ θα σας κάνει πάρα πολύ κακό στον ψυχισμό σας. Τα λαμόγια κερδίζουν όταν μας επιβάλλονται κάθε στιγμή της ημέρας (λόγου χάρη όπως γίνεται τώρα), όχι όταν τους λέμε καλημέρα και δεν ξαναπατάμε. Φιλικά πάντα.
Mesqal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Οταν πηγαινεις με το μπιτονακι σε βενζιναδικο να το γεμισεις, γιατι παντα σημανει συναγερμος και τρεχουν ολοι οι υπαλληλοι πανικοβλητοι ?? 😄
Joshua21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, Mesqal είπε Οταν πηγαινεις με το μπιτονακι σε βενζιναδικο να το γεμισεις, γιατι παντα σημανει συναγερμος και τρεχουν ολοι οι υπαλληλοι πανικοβλητοι ?? 😄 Δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο... Εκτός και αν εννοείς κάποια ελάχιστα βενζινάδικα που τηρούν τους κανόνες ασφαλείας και δεν βάζουν καύσιμα σε μη εγκεκριμένα δοχεία, δεν βάζουν βενζίνη σε δίτροχα με τον οδηγό καβάλα, κτλ.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 27 λεπτά πριν, Mesqal είπε Οταν πηγαινεις με το μπιτονακι σε βενζιναδικο να το γεμισεις, γιατι παντα σημανει συναγερμος και τρεχουν ολοι οι υπαλληλοι πανικοβλητοι ?? 😄 Για πες και σε εμάς που δεν μας έχει τύχει.
tsofras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, JohnGTA είπε Ρε παιδιά δεν διαφωνώ ότι γίνεται πολύ ρουφιανιλίκι και παπατζιλίκι στα βενζινάδικα. Εγώ απλά ξέρω ότι γενικότερα στον κόσμο που ζούμε όλα κοστίζουν κια συνεπώς προτείνω ότι για να μην τρελαθούμε όλοι επειδή μας τράβηξαν 6-7€ παραπάνω από τις αντλίες απλώς να αφήνετε τα βενζινάδικα που σας την χαλάνε και να πάτε σε άλλα. Έχουμε γράψει πάνω από 4 σελίδες, και πάνω 2κ προβολές για γελοία ποσά που κλέβονται σε βενζινάδικα. Τα νεύρα και η ψυχική υγεία στην ζωή κοστίζουν πολύ παραπάνω από ολόκληρα βενζινάδικα. Οπότε σας μοιράζομαι έναν κανόνα που έχω θεσπίσει εδώ και πολλά χρόνια και βρίσκω την ψυχική μου υγεία: ό,τι κακό μου συμβεί στην καθημερινή ζωή, το ρουφάω και μετά το αποφεύγω. Πρακτικά: μέχρι και 20€ να μου "κλέψουν" με παρόμοιες μεθόδους, ρίχνω μια φωνή, φεύγω και δεν ξαναπατάω. Πηγαίνω σπίτι και κοιμάμαι σαν πουλάκι. Αυτό που κάνετε εσείς τώρα, να κάθεστε να κηδεύετε πενταροδεκάρες μακροπρόθεσμα θεωρώ θα σας κάνει πάρα πολύ κακό στον ψυχισμό σας. Τα λαμόγια κερδίζουν όταν μας επιβάλλονται κάθε στιγμή της ημέρας (λόγου χάρη όπως γίνεται τώρα), όχι όταν τους λέμε καλημέρα και δεν ξαναπατάμε. Φιλικά πάντα. Δεν διαφωνώ αλλά το βλέπεις με άλλη λογική. Δεν είναι πάντα το θέμα τα 5ε διαφορά , φαντάζομαι και ο TS δεν το άνοιξε για τα 5ε. Είναι ότι σε αυτή τη χώρα (δεν ξέρω για άλλες να σας πώ) ότι κάνουμε σχεδόν σε όλα τα στραβά μάτια , τα καταπίνουμε και δεν μιλάμε (για να μην χαλάσει η ψυχολογία μας όπως αναφέρεις σωστά , επειδή ξέρεις ότι δεν θα αλλάξεις μόνος σου τον κόσμο κτλ) . Για αυτόν τον λόγο όμως δεν αλλάζει και τίποτα και δεν ξέρω αν θα αλλάξει και ποτέ όσο ζεί η δική μας γενιά. Ε κάποτε δεν πρέπει να αρχίζουμε να μιλάμε και να πιέζουμε δλδ ? Οπότε δεν είναι πάντα το κόστος το θέμα 1 1
GREGORYMO Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, tsofras είπε Δεν διαφωνώ αλλά το βλέπεις με άλλη λογική. Δεν είναι πάντα το θέμα τα 5ε διαφορά , φαντάζομαι και ο TS δεν το άνοιξε για τα 5ε. Είναι ότι σε αυτή τη χώρα (δεν ξέρω για άλλες να σας πώ) ότι κάνουμε σχεδόν σε όλα τα στραβά μάτια , τα καταπίνουμε και δεν μιλάμε (για να μην χαλάσει η ψυχολογία μας όπως αναφέρεις σωστά , επειδή ξέρεις ότι δεν θα αλλάξεις μόνος σου τον κόσμο κτλ) . Για αυτόν τον λόγο όμως δεν αλλάζει και τίποτα και δεν ξέρω αν θα αλλάξει και ποτέ όσο ζεί η δική μας γενιά. Ε κάποτε δεν πρέπει να αρχίζουμε να μιλάμε και να πιέζουμε δλδ ? Οπότε δεν είναι πάντα το κόστος το θέμα Το ερώτημα μου είναι αν έχει νόημα να προσφύγω στον συνήγορο του καταναλωτή.
smpt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Mesqal είπε Οταν πηγαινεις με το μπιτονακι σε βενζιναδικο να το γεμισεις, γιατι παντα σημανει συναγερμος και τρεχουν ολοι οι υπαλληλοι πανικοβλητοι ?? 😄 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για πες και σε εμάς που δεν μας έχει τύχει. Μήπως γιατί το μπετονι είναι βαθμονομημένο και δεν χωράει το παραπάνω που θα δείξει η αντλία; Πάντως σε μένα δεν έχει τύχει. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από smpt 1
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, smpt είπε Μήπως γιατί το μπετονι είναι βαθμονομημένο και δεν χωράει το παραπάνω που θα δείξει η αντλία; Πάντως σε μένα δεν έχει τύχει. Ποιος έχει βαθμονομημένο μπιτονάκι; Και άντε και έχει κάνιστρο απο που και ως που το πρατήριο κλέβει a priori που τρέχουν πανικόβλητοι κλπ κλπ . 11 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν διαφωνώ αλλά το βλέπεις με άλλη λογική. Δεν είναι πάντα το θέμα τα 5ε διαφορά , φαντάζομαι και ο TS δεν το άνοιξε για τα 5ε. Είναι ότι σε αυτή τη χώρα (δεν ξέρω για άλλες να σας πώ) ότι κάνουμε σχεδόν σε όλα τα στραβά μάτια , τα καταπίνουμε και δεν μιλάμε (για να μην χαλάσει η ψυχολογία μας όπως αναφέρεις σωστά , επειδή ξέρεις ότι δεν θα αλλάξεις μόνος σου τον κόσμο κτλ) . Για αυτόν τον λόγο όμως δεν αλλάζει και τίποτα και δεν ξέρω αν θα αλλάξει και ποτέ όσο ζεί η δική μας γενιά. Ε κάποτε δεν πρέπει να αρχίζουμε να μιλάμε και να πιέζουμε δλδ ? Οπότε δεν είναι πάντα το κόστος το θέμα Ξέρεις ποιο πονάει πιο πολύ ένα μαγαζί;Οχι το Χ πρόστιμο αλλά το να χάνει πελάτες.Αν δεν ξαναπας και το πεις και σε 5 φίλους σου τους κάνεις μεγαλύτερη ζημιά απο ότι νομίζεις. 2
smpt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ποιος έχει βαθμονομημένο μπιτονάκι; Και άντε και έχει κάνιστρο απο που και ως που το πρατήριο κλέβει a priori που τρέχουν πανικόβλητοι κλπ κλπ . γιατί, έχεις δει μπετονι που δεν είναι συγκεκριμένου όγκου? Τώρα για το a priori έχεις δίκιο. Ούτε εγώ εχω δει να τρέχουν όταν πηγαίνω με μπετονι. Έχω πάει όμως με το scouter σε ξέμπαρκο πρατήριο και μου βάλανε πιο πολλά από ότι χωράει.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, smpt είπε γιατί, έχεις δει μπετονι που δεν είναι συγκεκριμένου όγκου? Τώρα για το a priori έχεις δίκιο. Ούτε εγώ εχω δει να τρέχουν όταν πηγαίνω με μπετονι. Έχω πάει όμως με το scouter σε ξέμπαρκο πρατήριο και μου βάλανε πιο πολλά από ότι χωράει. Εχεις δει εσύ πχ το μπιτόνι με το απιονισμένο μέχρι που είναι γεμάτο;Το μπουκάλι της κοκακολας είναι γεμάτο μέχρι το καπάκι ;
tsofras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το ερώτημα μου είναι αν έχει νόημα να προσφύγω στον συνήγορο του καταναλωτή. Θα έλεγα πως δεν έχει νόημα γιατί δεν μπορείς να αποδείξεις και κάτι. Θα πει ότι άκουσε λάθος και τελείωσε το θέμα. Οπότε είτε δεν ξαναπάς εκεί , είτε ξαναπας και αν στο ξανακάνουν απλά δεν πληρώνεις την διαφορά
yanpas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν εχει νοημα να προσφυγεις πουθενα. Οταν σου βαζουν βενζινη δειχνει σε μια αντλια την τιμη της και τα λιτρα. Παραβλεψη πρωτη: Ακομα κι αν ο υπαλληλος το εκανε επιτηδες να βαλει την "ακριβη".παρολα αυτα δεν το εκανε κρυφα. ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ. επιτοπου επρεπε να επεμβεις. Οταν παω στον φουρνο και του λεω "χωριατικο με σουσαμι" και μου βαλει "χωρις σουσαμι" επιτοπου του το λεω.Δεν περιμενω να παω σπιτι ,να φαω και 2 φετες ψωμι, και μετα να παραπονεθω εκ των υστερων. Παραβλεψη δευτερη: Πηρες αποδειξη ..την δεχτηκες...και εφυγες..... Δεν ειχες το νου σου και δεν την ειδες. Δικη σου παραβλεψη. Αρα "απατεωνας" ο υπαλληλος...ναι συμφωνω..... αλλα δεν μπορεις να κινηθεις εναντιον του διοτι και αυτος θα πει οτι ΕΣΥ του ειπες να βαλει την ακριβη και μετα αλλαξες γνωμη. Εφοσον πηρες και αποδειξη...δεν μπορεις να κανεις κατι. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από yanpas ορθογραφικα
GREGORYMO Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, yanpas είπε Δεν εχει νοημα να προσφυγεις πουθενα. Οταν σου βαζουν βενζινη δειχνει σε μια αντλια την τιμη της και τα λιτρα. Παραβλεψη πρωτη: Ακομα κι αν ο υπαλληλος το εκανε επιτηδες να βαλει την "ακριβη".παρολα αυτα δεν το εκανε κρυφα. ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ. επιτοπου επρεπε να επεμβεις. Οταν παω στον φουρνο και του λεω "χωριατικο με σουσαμι" και μου βαλει "χωρις σουσαμι" επιτοπου του το λεω.Δεν περιμενω να παω σπιτι ,να φαω και 2 φετες ψωμι, και μετα να παραπονεθω εκ των υστερων. Παραβλεψη δευτερη: Πηρες αποδειξη ..την δεχτηκες...και εφυγες..... Δεν ειχες το νου σου και δεν την ειδες. Δικη σου παραβλεψη. Αρα "απατεωνας" ο υπαλληλος...ναι συμφωνω..... αλλα δεν μπορεις να κινηθεις εναντιον του διοτι και αυτος θα πει οτι ΕΣΥ του ειπες να βαλει την ακριβη και μετα αλλαξες γνωμη. Εφοσον πηρες και αποδειξη...δεν μπορεις να κανεις κατι. ΑΥΤΟ, ακριβώς λέω !!!!! Στο φούρνο, αν σου δώσει με σουσάμι, δεν το παραλαμβάνεις και στο πρατήριο ΠΩΣ θα γίνει αυτό το ίδιο αφού μπήκε στο ρεζερβουάρ !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις