Ukforthemoment Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Δεν είναι το θέμα τα € άλλη η συμπεριφορά. Δεν μπορεί να λες βάλε απλή και να βάζει ενισχυμένη. Το θέμα το πάω εκεί που γράφει ο τίτλος: στην προστασία του καταναλωτή !!!! ΠΩΣ προστατεύεται ο καταναλωτής από τέτοιες συμπεριφορές !!! Δεν είναι το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο προϊόν διότι μπορεις να αρνηθείς. Εδώ, αν μπει στο ρεζερβουάρ, έληξε. Το πάω το θέμα στην προστασία του καταναλωτή. Πώς προστατεύονται οι καταναλωτές από τέτοιες συμπεριφορές. Δεν είναι το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο προϊόν διότι μπορεις να αρνηθείς την πώληση. Εδώ, όμως άμα μπει στο ρεζερβουάρ έληξε !!! Σου έχω αλλη λύση.Μην πας σε Σελλ.Τοσα άλλα βενζινάδικα υπάρχουν. 1
paylidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 To Καλυτερο τρολλάρισμα το εκανα σε εναν την περασμένη εβδομάδα (οχι shell): παω με το gtec που εχει 9 λιτρα ντεποζιτο βενζινης (και ήταν ήδη μισό), μου αρχιζει το παραμυθι να βαλω κατοστάρα κλπ γελαω, του λεω δεν εχει νοημα δε θα κερδίσεις κατι (παιρνουν κάποιο bonus για την κατοστάρα σε καποιες εταιρείες), συνεχίζει τη παραμύθα... αντε του λεω βαλε κατοστάρα κ γεμισε το ε... πηρε 7,5€ 😆 Γυρναει κ μου λεει καλα για 7€ το παίδευα τόση ώρα; του απανταω στο ειπα ότι δεν εχει νόημα, τσαμπα σαλιο σπαταλάς δε με πιστευες 😂 TS η λυση σου ειναι να κοιτας τι σου βαζουν, τιποτα άλλο. Αν σου βάλουν κατοστάρα χωρις να τη ζητησεις δε του πληρωνεις τη διαφορα κ ας κοψει το σβερκο του...
Joshua21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Δεν είναι το θέμα τα € άλλη η συμπεριφορά. Δεν μπορεί να λες βάλε απλή και να βάζει ενισχυμένη. Το θέμα το πάω εκεί που γράφει ο τίτλος: στην προστασία του καταναλωτή !!!! ΠΩΣ προστατεύεται ο καταναλωτής από τέτοιες συμπεριφορές !!! Δεν είναι το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο προϊόν διότι μπορεις να αρνηθείς. Εδώ, αν μπει στο ρεζερβουάρ, έληξε. Το πάω το θέμα στην προστασία του καταναλωτή. Πώς προστατεύονται οι καταναλωτές από τέτοιες συμπεριφορές. Δεν είναι το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο προϊόν διότι μπορεις να αρνηθείς την πώληση. Εδώ, όμως άμα μπει στο ρεζερβουάρ έληξε !!! Η ερώτηση σου έχει ήδη απαντηθεί από τα πρώτα κιόλας post, το μόνο που μπορεί να κάνει ο καταναλωτής είναι να ελέγχει από ποια αντλία του βάζουν ή να μην προτιμά τη συγκεκριμένη αλυσίδα, άλλο που δεν σου αρέσει η απάντηση και συνεχίζεις να την επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, καταγγελίες // συμπλήρωση ερωτηματολογίων // κλάψα στα φόρα δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Δεν είναι το θέμα τα € άλλη η συμπεριφορά. Δεν μπορεί να λες βάλε απλή και να βάζει ενισχυμένη. Το θέμα το πάω εκεί που γράφει ο τίτλος: στην προστασία του καταναλωτή !!!! ΠΩΣ προστατεύεται ο καταναλωτής από τέτοιες συμπεριφορές !!! Δεν είναι το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο προϊόν διότι μπορεις να αρνηθείς. Εδώ, αν μπει στο ρεζερβουάρ, έληξε. Το πάω το θέμα στην προστασία του καταναλωτή. Πώς προστατεύονται οι καταναλωτές από τέτοιες συμπεριφορές. Δεν είναι το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο προϊόν διότι μπορεις να αρνηθείς την πώληση. Εδώ, όμως άμα μπει στο ρεζερβουάρ έληξε !!! Ο καταναλωτής θα είναι γελοίο ακόμη και για έναν τέτοιο θέμα να προστατεύεται από το κράτος, αν είναι δυνατόν. Κοινή λογική: Μην ξαναπάς σελλ. Δεν χρειάζεται κάθε χαμένο € να γίνεται ευκαιρία για λαϊκό δικαστήριο. Ήμαρτον.
papp0us Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δηλαδή θέλετε το κράτος θα οργανώσει Task force που θα τιμωρεί τα βενζινάδικα που βάζουν λάθος ποιότητα βενζίνης στο αυτοκίνητο; Το πρώτο και κύριο όπλο του καταναλωτή είναι το δικαίωμα επιλογής. Γκρινιάζετε για τα φτηνά σκρουτζομαγαζα, από τα πιο φτηνά πάτε και ψωνίζετε, γκρινιάζετε για τη Shell για τις πρακτικές της , σε αυτή βάζετε βενζίνη. Σε κάθε black Friday 500.000 Έλληνες φιλάνε σταυρό ότι "δεν ξαναγοραζουν τίποτα απο πλαίσιο/Κωτσόβολο/mediamarkt/όνομα αλυσίδας, και στην πρώτη προσφορά για στικάκι με 10€ παίρνουν 10 για να πουλήσουν και 9 στο insomnia. Το κράτος έχει στάνταρ νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, και όργανα υπεύθυνα για να σας βοηθήσουν να βρείτε το δίκιο σας. Δεν είναι διευθυντής σε σχολείο να ρίξει μια με τον χάρακα στο χέρι του "Νικολάκη από τη Shell" επειδή σας έβαλε κατοσταρα . Αν το θεωρείς κοροϊδία, τα κάνεις όλα καλοκαιρινό από τις φωνές και δεν ξαναπατας. Τι προστασία περιμένεις; Επόμενο βήμα να δικάσουμε τις πωλήτριες στα ρουχαδικα που μου είπαν κατ' επανάληψη ψέματα ότι τα ακριβά παντελόνια τονίζουν καλύτερα τον κωλο μου και χρεώθηκα τσάμπα Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από papp0us 5 1
GREGORYMO Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, papp0us είπε Δηλαδή θέλετε το κράτος θα οργανώσει Task force που θα τιμωρεί τα βενζινάδικα που βάζουν λάθος ποιότητα βενζίνης στο αυτοκίνητο; Το πρώτο και κύριο όπλο του καταναλωτή είναι το δικαίωμα επιλογής. Γκρινιάζετε για τα φτηνά σκρουτζομαγαζα, από τα πιο φτηνά πάτε και ψωνίζετε, γκρινιάζετε για τη Shell για τις πρακτικές της , σε αυτή βάζετε βενζίνη. Σε κάθε black Friday 500.000 Έλληνες φιλάνε σταυρό ότι "δεν ξαναγοραζουν τίποτα απο πλαίσιο/Κωτσόβολο/mediamarkt/όνομα αλυσίδας, και στην πρώτη προσφορά για στικάκι με 10€ παίρνουν 10 για να πουλήσουν και 9 στο insomnia. Το κράτος έχει στάνταρ νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, και όργανα υπεύθυνα για να σας βοηθήσουν να βρείτε το δίκιο σας. Δεν είναι διευθυντής σε σχολείο να ρίξει μια με τον χάρακα στο χέρι του "Νικολάκη από τη Shell" επειδή σας έβαλε κατοσταρα . Αν το θεωρείς κοροϊδία, τα κάνεις όλα καλοκαιρινό από τις φωνές και δεν ξαναπατας. Τι προστασία περιμένεις; Επόμενο βήμα να δικάσουμε τις πωλήτριες στα ρουχαδικα που μου είπαν κατ' επανάληψη ψέματα ότι τα ακριβά παντελόνια τονίζουν καλύτερα τον κωλο μου και χρεώθηκα τσάμπα Μα, αυτό γράφω στο θέμα. Όχι, τι έγινε στο περιστατικό. Με ποιο τρόπο θα προστατευτεί ο καταναλωτής και αν σηκώνει να απευθυνθώ στον συνήγορο. Εδώ, δεν μιλάμε για οποιαδήποτε προϊόν. Όταν μπει η μάνικα στο ρεζερβουάρ, δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής. 2 ώρες πριν, JohnGTA είπε Ο καταναλωτής θα είναι γελοίο ακόμη και για έναν τέτοιο θέμα να προστατεύεται από το κράτος, αν είναι δυνατόν. Κοινή λογική: Μην ξαναπάς σελλ. Δεν χρειάζεται κάθε χαμένο € να γίνεται ευκαιρία για λαϊκό δικαστήριο. Ήμαρτον. Εδώ, μιλάμε για την δυνατότητα επιλογής !!!! Σε οποιαδήποτε άλλο προϊόν ισχύει γιατί το βλέπεις και αποφασίζεις. Εδώ, άμα μπει η μάνικα στο ρεζερβουάρ έληξε !!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μα, αυτό γράφω στο θέμα. Όχι, τι έγινε στο περιστατικό. Με ποιο τρόπο θα προστατευτεί ο καταναλωτής και αν σηκώνει να απευθυνθώ στον συνήγορο. Εδώ, δεν μιλάμε για οποιαδήποτε προϊόν. Όταν μπει η μάνικα στο ρεζερβουάρ, δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής. Εδώ, μιλάμε για την δυνατότητα επιλογής !!!! Σε οποιαδήποτε άλλο προϊόν ισχύει γιατί το βλέπεις και αποφασίζεις. Εδώ, άμα μπει η μάνικα στο ρεζερβουάρ έληξε !! Ρε αγόρι μου σου βάζει κάποιος το πιστόλι στον κρόταφο να μπεις στο πρατήριο shell και να δεχτείς την μάνικα εκεί; ΟΧΙ. Λήγει εδώ το θέμα, τουλάχιστον από μέρους μου.
GREGORYMO Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, JohnGTA είπε Ρε αγόρι μου σου βάζει κάποιος το πιστόλι στον κρόταφο να μπεις στο πρατήριο shell και να δεχτείς την μάνικα εκεί; ΟΧΙ. Λήγει εδώ το θέμα, τουλάχιστον από μέρους μου. Δηλαδή, η λύση για σένα είναι να μην ξαναπάω !!!! Εσύ, αν κάπου δυσαρεστηθεις δεν ξαναπάς ? Έτσι, λύνεις το πρόβλημα ?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Δηλαδή, η λύση για σένα είναι να μην ξαναπάω !!!! Εσύ, αν κάπου δυσαρεστηθεις δεν ξαναπάς ? Έτσι, λύνεις το πρόβλημα ? ΝΑΙ.
GREGORYMO Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, JohnGTA είπε ΝΑΙ. Και, καλά κάνεις. Αλλά, σκέψου είναι 5-6 εταιρείες. Αφού πχ έχω τσακωθεί με shell, bp λέω στους υπόλοιπους: παιδιά, φρόνιμα γιατί στο τέλος θα βάζω νερό στο αμάξι.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Δηλαδή, η λύση για σένα είναι να μην ξαναπάω !!!! Εσύ, αν κάπου δυσαρεστηθεις δεν ξαναπάς ? Έτσι, λύνεις το πρόβλημα ? Θυμίζεις τον κυνηγό απο το ανέκδοτο με την αρκούδα.Που δεν πάει για το κυνηγι
Bitbit Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Δηλαδή, η λύση για σένα είναι να μην ξαναπάω !!!! Εσύ, αν κάπου δυσαρεστηθεις δεν ξαναπάς ? Έτσι, λύνεις το πρόβλημα ? αυτό κάνω κι εγώ. Και το έχω κάνει κάποιες φορές. τελευταία φορά σε εστιατόριο. Δε θα κάθομαι να ασχολούμαι. Άλλοι κάνουν φασαρίες, εμένα αν δε μ αρέσει κάτι, δε ξανα πατάω. σε βενζινάδικο πάω εκεί που με ξέρουν. Αν τύχει να πάω σε άλλο. τους ξεκαθαρίζω, "γέμισε το με απλή". άλλες φορές με ρωτάνε και αυτοί. Δε μου έχει τύχει ποτέ να μου κάνουν μαμουνιά. Γενικά θέλει προσοχή διότι όλοι κοιτάνε πως θα φάνε. Πας στο μανάβη, ζητάς 2 κιλά... σου βάζει 2,5 ή λίγο παραπάνω για να στρογγυλοποιηθεί ο λογαριασμός. Και γιατί ρε καραγκιόζη δε βγάζεις για να στρογγυλοποιηθεί; Τέτοια μου έκανε ένας και ούτε από το πεζοδρόμιο δε περνάω. Το έπιασε το νόημα όμως. Μετά αναρωτιούνται γιατί δε στηρίζουμε τα μαγαζιά της γειτονιάς. 1
karaLRS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Υπάρχει και χειρότερο που έχω πάθει. Επιστροφή από Αθήνα Πάτρα και λίγο πριν το Αίγιο ρεζέρβα. Λέω ας βάλω ένα 20αρικο στην shell στην ανηφόρα. Μπαίνοντας βλέπω 1.6€ η απλή (πάντα χτυπάει αυτό το βενζινάδικο) Βγαίνει ο υπάλληλος, θα βάλετε 20€ του λέω ναι μου λέει.... Αφηρημένος περνάει η ώρα λέω πολύ αργεί... Κοιτάω έξω την αντλία στα 40€ και συνεχίζει! Επ του λέω ξεχάστηκες; 🤔 μου λέει γέμισμα δεν μου είπες;; Πλήρωσα και πότε ξανά... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από karaLRS
tsofras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, karaLRS είπε Υπάρχει και χειρότερο που έχω πάθει. Επιστροφή από Αθήνα Πάτρα και λίγο πριν το Αίγιο ρεζέρβα. Λέω ας βάλω ένα 20αρικο στην shell στην ανηφόρα. Μπαίνοντας βλέπω 1.6€ η απλή (πάντα χτυπάει αυτό το βενζινάδικο) Βγαίνει ο υπάλληλος, θα βάλετε 20€ του λέω ναι μου λέει.... Αφηρημένος περνάει η ώρα λέω πολύ αργεί... Κοιτάω έξω την αντλία στα 40€ και συνεχίζει! Επ του λέω ξεχάστηκες; 🤔 μου λέει γέμισμα δεν μου είπες;; Πλήρωσα και πότε ξανά... Ας την ρουφαγε πίσω it's not your problem Άντε να προσθέσω και εγώ έμενα μου τη σπάει που το ξεχειλίζουν απλά για να πάει ακριβώς το ποσό
KoreanW Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πώς γίνεται όμως πάντα η αβλεψία του υπαλλήλου να καταλήγει πάντα σε βάρος του πελάτη... Καημό το είχα (και θα το έχω από ό,τι φαίνεται...) να γίνει σύνηθες το «λάθος» που θα γεμίζει κάποιος 100άρα και να τη χρεώνεται για απλή... Όπως ειπώθηκε, η σκοπιμότητα φτάνει μέχρι και bonus στον υπάλληλο. Νομικοί όροι υπάρχουν για αυτό το σύστημα. Αλλά επειδή ο νόμος αφήνει το περιθώριο σύμφωνα με τα μέτρα της κοινωνίας και ο μέσος σχολιαστής έχει μάθει να κρίνει τη χυδαιότητα, το δολο και τη διαφθορά (ναι αυτές είναι οι λέξεις για όσους προτρέξουν) από αυτό που θεωρεί κοινό τόπο και όχι από την πράξη καθεαυτή, θα τείνει ο κάθε σχολιαστής όταν βρίσκεται άμεσα αντιμέτωπος με αυτά τα φαινόμενα να προτιμά να παριστάνει τον πρόθυμο ηλίθιο μέχρι να τα φαιδροποιεί όταν τα συναντά στις εξιστορήσεις άλλων. Προσωπικά προτιμώ τους ενεργούς πολίτες και καταναλωτές. Προς TS, αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι ρώτα σε ανταγωνιστικές εταιρείες-καταναλωτικές ενώσεις-προστασία καταναλωτή-αρχές πχ ανταγωνισμού-υπουργείο εμπορίου-ΜΜΕ-πολιτικά γραφεία, μήπως μαζευτούν λχ αντιδράσεις, καταγγελίες και προθυμοποιηθεί κανένας ανευθυνοαρμόδιος να ενεργοποιήσει κώδικα δεοντολογίας, να γίνουν τίποτε ρεπορτάζ και τα συναφή. Οι εταιρείες όμως, μην αυταπατάσαι, που εμπλέκονται έχουν πολιτική και μιντιακή επιρροή. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από KoreanW 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις