Ukforthemoment Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Προτείνεις κάτι ? ΥΓ. Ο άλλος φίλος προτείνει. Nαι προτείνω. Να κοιτάς ποια μάνικα σηκώνουν.Να λες θέλω την απλή.Να βάζεις μονος σου. Δεν ξέρω γιατί δεν κάνεις κάτι απο όλα αυτά ήδη. 2 1
davarisx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Προτείνεις κάτι ? ΥΓ. Ο άλλος φίλος προτείνει. Για ζημιά, δεν ξέρω. Δεν έγραψα για ζημιά. Απλά, εσύ έγραψες ότι ΔΕΝ αξίζει μια. Το ερώτημα μου όμως είναι κατά πόσο μπορω να απευθυνθω στον συνήγορο του ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. Είπες ότι την πάτησες για αυτό ρώτησα. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.η οικογένεια που είναι από πίσω από αυτή την επωνυμία όπως και την 2η που έχει αγοράζει και πουλάει όλο το κράτος. Και μιας και είπα κράτος καύσιμα μόνο από ελ.πε κοινός ΕΚΟ και ΒΡ. Γνώμη μου πάντα.
GREGORYMO Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Nαι προτείνω. Να κοιτάς ποια μάνικα σηκώνουν.Να λες θέλω την απλή.Να βάζεις μονος σου. Δεν ξέρω γιατί δεν κάνεις κάτι απο όλα αυτά ήδη. Είπα και πάντα ΤΟΝΙΖΩ απλή γιατί την έχω ξαναπάθει.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Είπα και πάντα ΤΟΝΙΖΩ απλή γιατί την έχω ξαναπάθει. Και όσο γεμίζει δεν βλέπεις τι σου βάζει; 1
GREGORYMO Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και όσο γεμίζει δεν βλέπεις τι σου βάζει; Δίκιο έχεις !!!! Το έκανε ο διάολος και την πάτησα. ΥΓ. Και εγω, αν συνέβαινε σε άλλο στο forum, θα ήμουν δυσπιστος.
StamTheMan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 49 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Να κοιτάς ποια μάνικα σηκώνουν.Να λες θέλω την απλή.Να βάζεις μονος σου. Δεν ειμαστε στο αμερικο φιλε,αν πιασεις μανικα μονος σου θα σου την πουν.
GREGORYMO Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και όσο γεμίζει δεν βλέπεις τι σου βάζει; Έκανα ΓΕΜΙΣΜΑ και είχα στρέψει το ενδιαφέρον μου στο ΠΟΣΟ θα μπει.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Δεν ειμαστε στο αμερικο φιλε,αν πιασεις μανικα μονος σου θα σου την πουν. Ποια Αμέρικα και ποιος θα στην πει;Τι θα σου πουν δηλαδή;Αν δεν τους αρεσει θα πας σε αλλο. 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Δίκιο έχεις !!!! Το έκανε ο διάολος και την πάτησα. ΥΓ. Και εγω, αν συνέβαινε σε άλλο στο forum, θα ήμουν δυσπιστος. Αφου λες ότι στο κάνουν συνέχεια. 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Έκανα ΓΕΜΙΣΜΑ και είχα στρέψει το ενδιαφέρον μου στο ΠΟΣΟ θα μπει. Και που κοίταγες;Δεν κοίταγες την αντλία;
chdeal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, davarisx είπε 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ποια Αμέρικα και ποιος θα στην πει;Τι θα σου πουν δηλαδή;Αν δεν τους αρεσει θα πας σε αλλο. Αφου λες ότι στο κάνουν συνέχεια. Και που κοίταγες;Δεν κοίταγες την αντλία; @Ukforthemoment νομίζω δεν έχεις υπόψη σου (και δε φαντάζεσαι) τι εστί marketing ελληνικής Shell... Με φούσκωναν τόσο - κάθε φορά - που σταμάτησα να πηγαίνω. Τελευταίο περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι: Μετά τις 3 φορές που του έχω πει (έντονα) να βάλει απλό πετρέλαιο, τελικά πείθεται (με βαριά καρδιά) και ξεκινάει το λογίδριο ότι θα καταστρέψω τον κινητήρα μου, ότι έχει άπειρες ιστορίες πελατών του που έβαζαν απλό πετρέλαιο και έβγαλαν χοντρές ζημιές κλπ. Το κλείσαμε το θεματάκι μόνο όταν του εξήγησα ότι αν όντως είχε τόσες πολλές ιστορίες ζημιών από πελάτες του που έβαζαν απλό, θα πρέπει να προβληματιστεί σοβαρά για την ποιότητα του καυσίμου που πουλάει το πρατήριό του. Του είπα να σταματήσει τη μάνικα εκεί, πλήρωσα ότι είχε προλάβει να βάλει, έφυγα και δεν επέστρεψα ποτέ ξανά. 3
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, chdeal είπε @Ukforthemoment νομίζω δεν έχεις υπόψη σου (και δε φαντάζεσαι) τι εστί marketing ελληνικής Shell... Με φούσκωναν τόσο - κάθε φορά - που σταμάτησα να πηγαίνω. Τελευταίο περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι: Μετά τις 3 φορές που του έχω πει (έντονα) να βάλει απλό πετρέλαιο, τελικά πείθεται (με βαριά καρδιά) και ξεκινάει το λογίδριο ότι θα καταστρέψω τον κινητήρα μου, ότι έχει άπειρες ιστορίες πελατών του που έβαζαν απλό πετρέλαιο και έβγαλαν χοντρές ζημιές κλπ. Το κλείσαμε το θεματάκι μόνο όταν του εξήγησα ότι αν όντως είχε τόσες πολλές ιστορίες ζημιών από πελάτες του που έβαζαν απλό, θα πρέπει να προβληματιστεί σοβαρά για την ποιότητα του καυσίμου που πουλάει το πρατήριό του. Του είπα να σταματήσει τη μάνικα εκεί, πλήρωσα ότι είχε προλάβει να βάλει, έφυγα και δεν επέστρεψα ποτέ ξανά. Τους ξέρω πιο καλά άπο ότι νομίζεις.Απο τότε που σου άνοιγαν το καπό να δουν τα λάδια.Να έχω φτάσει Μάλγαρα απο Πελοπόννησο και να θέλει να δει τα λάδια . Λες και θα έπεφταν μέσα στα 2 λεπτά που ήμουν εκεί για να τα μετρήσουν. Και ναι όπου ζήτησα το πιστόλι να βάλω μονος μου βενζίνη τσίνιξαν αλλα το έδωσαν.Οπως και εγώ όταν μου το ζήταγαν το έδινα.Τι θα του κάνει ο πελάτης ;Θα το φάει το πιστόλι; Αλλά αν δεν κοιτάς την αντλία στο βενζινάδικο,δεν κοιτάς την ζυγαριά στο χασάπικο κλπ μην περιμένεις να το κάνει άλλος για εσένα.
papoys1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Πάλι τα ίδια. Πήγαινε σε άλλη εταιρεία. Μία φορά πήγα του λέω απλή πιάνει τη μάνικα της άλλης λέγοντας θα πρότεινα να βάλουμε καλύτερα racing;;;; -Όχι δεν θα βάλεις από καμία. Κράτα την. Μπήκα στο αυτοκίνητο έφυγα πήγα πιο πέρα σε άλλο έβαλα και δεν ξαναπάτησε σε πρατήριο της συγκεκριμένης εταιρείας. Λες και πουλάει καλύτερα καύσιμα. Όλα τα ίδια είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 9 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ΕΣΥ, τι λες ? Δεν πήγα να βάλω 10€. Πήγα να το γεμίσω και εκεί που περιμένα 50€, πήγε 56€. Και για 6€ χαλάς την ψυχική σου ηρεμία και την νευρική σου υπόσταση γράφοντας σε ένα φόρουμ και διαιωνίζοντας κάτι τόσο ανόητο, ανούσιο και παροδικό; Μου φαίνεται άλλος χρήζει προστασίας από τον έξω κόσμο, και σίγουρα όχι η shell. Δηλαδή αν αύριο πας αγοράσεις 1 κιλό τούρτα και σου βάλουν 1.150 θα ζητήσεις να σου κόψουν 150 γραμμάρια τούρτας για να μην το χρεωθείς;
Vasileios-gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δεν είναι το ίδιο. Ενώ ζήτησε 1 κιλό τούρτα , του βάλαν από την ακριβώτερη 900 γραμμάρια. Στην Shell το κάνουν συστηματικά. Ακόμα και σε εμένα το κάναν πολλές φορές. Και αρχίζουν την προπαγάνδα , ότι τάχα είναι καλύτερη κ.τ.λ. Στην πραγματικότητα το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι είναι ακριβώτερη. Προφανώς τους βάζουν στόχο να πουλήσουν την ακριβώτερη και ψάχνουν θύματα.
argimeg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Εμένα στην Shell πριν μερικά χρόνια επειδή έβαζα και βάζω βενζίνη με έπρηζαν κάθε τόσο να κοιτάξουν τα λάδια και πάντα έλεγα όχι. Μια φορά είχα καμιά εβδομάδα που είχα κάνει service και ήξερα κιόλας ότι το ΙΧ μου δεν καίει σχεδόν καθόλου λάδι και με ρώτησε ο τύπος να κοιτάξει τα λάδια και του είπα για την φάση ναι. Φαντάζεστε τι μου είπε ο τύπος, φίλε μου θέλει συμπλήρωμα να σου δώσω ένα έχω σε προσφορά μην το αφήνεις έτσι θα κάνεις ζημιά. Του είπα όχι θα πάω για service την επόμενη εβδομάδα και το άφησα εκεί το θέμα, απλά γελοιότητα. Μετά έλεγξα και μόνος μου και τα λάδια και ήταν εκεί ακριβώς που πρέπει, ούτε παραπάνω, ούτε παρακάτω. Από τους 100 που θα το κάνουν οι 5 θα τσιμπήσουν, οπότε ποντάρουν στην ασχετοσύνη του οδηγού. Με την βενζίνη πάντως που βάζω κάθε Τρίτη την vpower ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον κινητήρα. Τώρα για την αντλία βενζίνης που έβγαλε πρόβλημα και την άλλαξα στα 230.000KM φταίει η βενζίνη, θα σας γελάσω.
GREGORYMO Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, JohnGTA είπε Και για 6€ χαλάς την ψυχική σου ηρεμία και την νευρική σου υπόσταση γράφοντας σε ένα φόρουμ και διαιωνίζοντας κάτι τόσο ανόητο, ανούσιο και παροδικό; Μου φαίνεται άλλος χρήζει προστασίας από τον έξω κόσμο, και σίγουρα όχι η shell. Δηλαδή αν αύριο πας αγοράσεις 1 κιλό τούρτα και σου βάλουν 1.150 θα ζητήσεις να σου κόψουν 150 γραμμάρια τούρτας για να μην το χρεωθείς; Δεν είναι το θέμα τα € άλλη η συμπεριφορά. Δεν μπορεί να λες βάλε απλή και να βάζει ενισχυμένη. Το θέμα το πάω εκεί που γράφει ο τίτλος: στην προστασία του καταναλωτή !!!! ΠΩΣ προστατεύεται ο καταναλωτής από τέτοιες συμπεριφορές !!! Δεν είναι το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο προϊόν διότι μπορεις να αρνηθείς. Εδώ, αν μπει στο ρεζερβουάρ, έληξε. 12 ώρες πριν, papoys1 είπε Πάλι τα ίδια. Πήγαινε σε άλλη εταιρεία. Μία φορά πήγα του λέω απλή πιάνει τη μάνικα της άλλης λέγοντας θα πρότεινα να βάλουμε καλύτερα racing;;;; -Όχι δεν θα βάλεις από καμία. Κράτα την. Μπήκα στο αυτοκίνητο έφυγα πήγα πιο πέρα σε άλλο έβαλα και δεν ξαναπάτησε σε πρατήριο της συγκεκριμένης εταιρείας. Λες και πουλάει καλύτερα καύσιμα. Όλα τα ίδια είναι. Το πάω το θέμα στην προστασία του καταναλωτή. Πώς προστατεύονται οι καταναλωτές από τέτοιες συμπεριφορές. Δεν είναι το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο προϊόν διότι μπορεις να αρνηθείς την πώληση. Εδώ, όμως άμα μπει στο ρεζερβουάρ έληξε !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις