Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ερώτημα (ουτοπικό), είναι πως προστατεύεται ο καταναλωτής όταν πηγαίνει σε ένα πρατήριο και ενώ έχει τονίσει να βάλουν το φθηνό, βενζίνη η πετρέλαιο, αυτοί και καλά κατά λάθος βάζουν το ακριβό.

Μιλάμε για εταιρικά πρατηρία και έχει συμβεί επανειλημμένα.

Έχω μιλήσει και με τα κεντρικά και έχω εισπράξει λόγια (του αέρα)

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ελέγχεις από ποια αντλία πάει να σου βάλει καύσιμο, δεν παίζει σαν ενδεχόμενο?

Τώρα αν δεν σε πολυνοιάζει τι θα σου βάλουν αλλά σε νοιάζει μόνο το να κάνεις μανούρα, τότε μια χαρά μπορείς να πεις "απλή ζήτησα, τόσα λίτρα απλής κάνουν τόσο άρα τόσα θα πάρεις, η αλλιώς βρες τρόπο όση έβαλες να τη βγάλεις".

• Like 4
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το ερώτημα (ουτοπικό), είναι πως προστατεύεται ο καταναλωτής όταν πηγαίνει σε ένα πρατήριο και ενώ έχει τονίσει να βάλουν το φθηνό, βενζίνη η πετρέλαιο, αυτοί και καλά κατά λάθος βάζουν το ακριβό.

Μιλάμε για εταιρικά πρατηρία και έχει συμβεί επανειλημμένα.

Έχω μιλήσει και με τα κεντρικά και έχω εισπράξει λόγια (του αέρα)

Κατεβαίνεις απο το αμάξι;Κοιτας τι πάνε να σου βάλουν;

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι δυνατόν , θα δημιουργηθεί παρεξήγηση επειδή κάποιος του έβαλε 100σταρα αντί για 95αρα... 🤪
Ηρεμία βρε παιδιά , δεν έχετε να χωρίσετε κάτι εκτός άμα κάποια λίτρα 95αρας 😛

Δημοσ.

Στη σελλ το κανουν κατα κορον αυτο ... παω με μπιτονι να βαλω βενζινη για τη μηχανη του γκαζον, γεμισε το πρασινη του λεω, racing μου βαζει. Λεω να κατεβασω τη μηχανη του γκαζον F1 να μη παει χαμενη η βενζινη

υγ τι να κανεις ... πας σ' αλλο πρατηριο?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Κατεβαίνεις απο το αμάξι;Κοιτας τι πάνε να σου βάλουν;

ΕΣΥ, τι λες ?

15 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Αν είναι δυνατόν , θα δημιουργηθεί παρεξήγηση επειδή κάποιος του έβαλε 100σταρα αντί για 95αρα... 🤪
Ηρεμία βρε παιδιά , δεν έχετε να χωρίσετε κάτι εκτός άμα κάποια λίτρα 95αρας 😛

Δεν πήγα να βάλω 10€.

Πήγα να το γεμίσω και εκεί που περιμένα 50€, πήγε 56€.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΕΣΥ, τι λες ?

Δεν πήγα να βάλω 10€.

Πήγα να το γεμίσω και εκεί που περιμένα 50€, πήγε 56€.

Και αφου κατέβηκες πως και δεν είδες τι σου έβαζαν;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Και αφου κατέβηκες πως και δεν είδες τι σου έβαζαν;

Είχε πολύ κίνηση και γινόταν ένας μικρός χαμός ΧΩΡΙΣ αυτό να αποτελεί δικαιολογία.

Βέβαια, αν το επερνα χαμπάρι ενώ γέμιζε η μάνικα, ΤΙ να έκανα ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είχε πολύ κίνηση και γινόταν ένας μικρός χαμός ΧΩΡΙΣ αυτό να αποτελεί δικαιολογία.

Βέβαια, αν το επερνα χαμπάρι ενώ γέμιζε η μάνικα, ΤΙ να έκανα ?

Τι να έκανες;

Ελα ντε.Κάτσε τότε να σου βάζουν ότι θέλουν γιατί τι να κάνεις.....

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτό που γενικότερα ορισμένοι λένε πως η όλη φάση επαναλαμβάνεται από λάθος και μόνο, 
ξεπερνάει την επιστημονική φαντασία...

και εννοείται θα έπρπε να κάνεις μανούρα όταν δε σε σέβονται ή δε σέβονται το πορτοφόλι σου

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο είχε συμβεί σε εμένα πριν χρόνια.τι έκανα?

Ούτε τσακώθηκα ούτε φώναξα,του είπα τόσα λίτρα έβαλες αυτά θα πληρωθείς σε τιμή απλής γιατί δεν με ρώτησες.

Μου πέταξε το τρελό μα δεν μου είπατε τίποτα.και του απάντησα αφού δεν σου είπα τίποτα γιατί δεν έβαλες racing?

Φυσικά τους αναγκάζουν να το κάνουν  οι υπάλληλοι αλλά δεν χαλάω την ζαχαρένια μου για τον κάθε μ@@@κα.

Πλέον σαν κάτοχος diesel έχω να πω ότι δεν υπάρχει και χειρότερο πετρέλαιο από αυτό της προσφοράς ειδικά.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, davarisx είπε

Το ίδιο είχε συμβεί σε εμένα πριν χρόνια.τι έκανα?

Ούτε τσακώθηκα ούτε φώναξα,του είπα τόσα λίτρα έβαλες αυτά θα πληρωθείς σε τιμή απλής γιατί δεν με ρώτησες.

Μου πέταξε το τρελό μα δεν μου είπατε τίποτα.και του απάντησα αφού δεν σου είπα τίποτα γιατί δεν έβαλες racing?

Φυσικά τους αναγκάζουν να το κάνουν  οι υπάλληλοι αλλά δεν χαλάω την ζαχαρένια μου για τον κάθε μ@@@κα.

Πλέον σαν κάτοχος diesel έχω να πω ότι δεν υπάρχει και χειρότερο πετρέλαιο από αυτό της προσφοράς ειδικά.

Diesel ?

Και εγώ, με diesel την πάτησα !!

13 λεπτά πριν, KoreanW είπε

αυτό που γενικότερα ορισμένοι λένε πως η όλη φάση επαναλαμβάνεται από λάθος και μόνο, 
ξεπερνάει την επιστημονική φαντασία...

και εννοείται θα έπρπε να κάνεις μανούρα όταν δε σε σέβονται ή δε σέβονται το πορτοφόλι σου

Θα έκανα, αλλά το πήρα χαμπάρι όταν έφυγα από το πρατήριο και είδα την απόδειξη.

Σταματάω, στην άκρη του δρόμου και μέσω του app απαντούσα στο ερώτηματολογιο. Από τα πολλά μηδέν που έδωσα, το πήρε χαμπάρι το σύστημα και μου ζήτησε, αν θέλω, να επικοινωνήσουν μαζί μου.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τι να έκανες;

Ελα ντε.Κάτσε τότε να σου βάζουν ότι θέλουν γιατί τι να κάνεις.....

Προτείνεις κάτι ?

ΥΓ. Ο άλλος φίλος προτείνει.

Μόλις τώρα, davarisx είπε

Τι ζημιά σου έβγαλε?

Για ζημιά, δεν ξέρω.

Δεν έγραψα για ζημιά.

Απλά, εσύ έγραψες ότι ΔΕΝ αξίζει μια.

Το ερώτημα μου όμως είναι κατά πόσο μπορω να απευθυνθω στον συνήγορο του ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...