pavloa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Πριν 1.5 χρόνο ο ΟΤΕ μου έδωσε ένα mini ups. Εδώ και περίπου 5-6 μήνες ο συγχρονισμός έπεσε από τα 15,6 στα 12mps. Επίσης μάζευε εκατομμύρια fec errors. Η γραμμή σταθερή χωρίς αποσυνδέσεις. Σήμερα βρήκα χρόνο και ασχολήθηκα. Έλεγξα καλώδιο και πρίζα. Και όλα μια χαρά. Το ρούτερ το έχω 3 μέτρα μακριά από την πρίζα με utp καλώδιο. Πήρα το ρούτερ και το ups, το ups εκτός ρεύματος επειδή δεν έχω πρίζα εκεί κοντά. Έβαλα το ρουτερ με πολύ κοντό καλώδιο στην πρίζα και συγχρονίσε στα 15 και κάτι. Τέλος πάντων έκανα μερικές δοκιμές και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όταν το ups είναι στην πρίζα το ρούτερ χαζεύει και πέφτει η ταχύτητα και μαζεύει πολλά fec errors, όταν είναι εκτός ρεύματος μόνο με την μπαταρία το ρούτερ δεν έχει κανένα πρόβλημα. Προς το παρόν το έχω συνδέσει στο ups που έχω το καταγραφικό αλλά αυτό κρατάει γύρο στην μισή ώρα ενώ με το mini ups το ρούτερ έμενε ανοιχτό για πολλές ώρες. Έχω αυτό το τροφοδοτικό για τις κάμερες με έξοδο 13,8V, το ρούτερ είναι 12V 1A μπορώ να βάλω το ρουτερ εκεί ή θα έχει θέμα με τα 13,8v? Έχετε κάτι να προτείνετε? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Κάποιος κάποια ιδέα στο τι να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Topas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Υπάρχει αυτό το ωραίο βίντεο που περιγράφει ακριβως αυτο που θέλεις στα ελληνικα https://www.youtube.com/watch?v=cwpzH_-G-eI δεν θα εχεις πρόβλημα με την τάση, συνηθως τα ηλεκτρονικά εχουν μια ανοχή στην ταση , ισως χρειάζεσαι κ λιγο παραπάνω, εως και 15ν, εγω το εχω δοκιμάσει, αλλα ανέβασε απότομα θερμοκρασία και το θεώρησα λίγο επισφαλές για τη δουλειά που το ήθελα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Το έχω δει αυτό το βίντεο αλλά δεν μου άρεσε σαν ιδέα. Καλύτερο κάποιο έτοιμο που να έχει και κάποιες προστασίες παρά ένα απλό όπως δείχνει στο βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Λοιπόν σήμερα παρέλαβα το κανούριο ups του ΟΤΕ, και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο με πριν. Όταν συνδέω το ρουτερ με το ups (το ups είναι συνδεμένο στην πρίζα) τότε η ταχύτητα πέφτει, όταν το ups δεν είναι στην πρίζα η ταχύτητα έρχεται στα φυσιολογικά της. Δοκιμασα με το τροφοδοτικό που έχω στις κάμερες αλλά είδα πολύ μικρή διαφορά στον συγχρονισμό. Οταν βάζω στο ρούτερ το δικό του τροφοδοτικό τότε η ταχύτητα έρχεται στα φυσιολογικά της. Τι μπορεί να φταίει? Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μήπως η πριζα τηλ εχει κάνα πυκνωτή από πίσω? Αλλαγή με κάποια άλλη του σπίτιου? Το Φίλτρο ή το splitter sou είναι για adsl? Adsl με voip τηλ?γ αυτό θες ups? Τέλος Αφού σ άλλαξαν ups ζητά να σ αλλάξουν μόντεμ αν δείνουν κάτι αλλο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 όχι η πρίζα δεν έχει πυκνωτή, έχω δοκιμάσει άλλη πρίζα άλλο καλώδιο απο την πρίζα μέχρι το ρούτερ. Φίλτρα δεν έχω επειδή η γραμμή είναι voip. Ναι επειδή ειναι voip το θέλω το ups και έχω συναγερμό. Θα τους πάρω ένα τηλ την Δευτέρα μπας και βγάλω άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα