spyros73 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 για σας εχει η γυναικα μου ενα ηλεκτρικο αμαξιδιο με 2 μπαταριες 75 αμπερ εκαστη οι εργοστασιακες ηταν jel τωρα πηγαμε σε μαγαζι με μπαταριες για αλλαγη λογο του οτι δεν επερναν πληρη φορτιση μετα απο δυο χρονια σηνεχους λειτουργιας , αλλα εκει φενετε οτι μας κοροιδεψαν και μας εβαλαν απλες λεγοντας μας οτι με αυτες θα κανουμε την δουλεια μας μια χαρα , αλλα οπος φενετε δεν εχουν την ιδια δηναμη με της προηγουμενες ...τελος παντων με αυτες θα πορευτουμε μεχρι να ξανα αλαχθουν ,,η ερωτηση τωρα ειναι η εξης μπορω να τοποθετησω με πατεντα καπιον δυναμο συνδεμενο με υμαντα οστε με την κινηση να επαναφορτιζουν ? αφου στην τελικη κινητε που κινητε , θελω τα φωτα σας
Joshua21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Το αεικίνητο το σκέφτηκαν πολλοί πριν από σένα, κανένας όμως δεν τα κατάφερε.
spyros73 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Στις 22/2/2021 στις 10:05 ΠΜ, Joshua21 είπε Το αεικίνητο το σκέφτηκαν πολλοί πριν από σένα, κανένας όμως δεν τα κατάφερε. πηγα σε ηλεκτρολογο αμαξιων και μου προτεινε φωτοβολταικο πανελ τωρα ψαχνω προς αυτην την κατατευθηνση
Joshua21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, spyros73 είπε πηγα σε ηλεκτρολογο αμαξιων και μου προτεινε φωτοβολταικο πανελ τωρα ψαχνω προς αυτην την κατατευθηνση Οπότε άφησες τη λογική "κινείται που κινείται...", και έπιασες τη λογική "το βαράει που το βαράει ο ήλιος...".
G.bar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Kαι με μια πολύ μακρυά μπαλαντέζα θα μπορούσες να το έχεις συνέχεια στη φόρτιση, ή να κοτσάρεις μια γεννήτρια από πίσω που θα σέρνεις μαζί. Βέβαια, μπορείς να πας και εκεί που αλλάξατε τις μπαταρίες και να πείτε να σας βάλουν τις σωστές. Το ταμείο από όσο ξέρω δικαιολογεί μέχρι ένα ποσό για αναλώσιμα ηλεκτρικού αναπηρικού αμαξιδίου.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Στις 24/2/2021 στις 7:43 ΠΜ, spyros73 είπε πηγα σε ηλεκτρολογο αμαξιων και μου προτεινε φωτοβολταικο πανελ τωρα ψαχνω προς αυτην την κατατευθηνση Και που σκοπευεις να το εγκαταστήσεις;
gbras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Και που σκοπευεις να το εγκαταστήσεις; Απο πανω σκεπουλα, θα προστατευει και απο την βροχη.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 55 λεπτά πριν, gbras είπε Απο πανω σκεπουλα, θα προστατευει και απο την βροχη. Το χρησιμοποιεί μονο εκτός σπιτιου;Και πόσες ωρες θα είναι κάτω απο τον ήλιο;Δεν είναι υγιεινό και για την ιδια να είναι στον ήλιο και στην ζέστη. 1
Joshua21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 51 λεπτά πριν, gbras είπε Απο πανω σκεπουλα, θα προστατευει και απο την βροχη. Σοβαρά τώρα, ένα φωτοβολταϊκό πάνω σε σκεπούλα ίσως και να είναι αρκετό να φορτίσει κανα κινητό, δυο μπαταρίες 75αρες όμως ούτε καν να τις συντηρήσει, πόσο μάλλον να τις φορτίσει. 1
spyros73 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Στις 25/2/2021 στις 10:50 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Και που σκοπευεις να το εγκαταστήσεις; εχω βαλη μονιμο σκεπαστρο Στις 25/2/2021 στις 3:42 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Το χρησιμοποιεί μονο εκτός σπιτιου;Και πόσες ωρες θα είναι κάτω απο τον ήλιο;Δεν είναι υγιεινό και για την ιδια να είναι στον ήλιο και στην ζέστη. ειναι μεγαλη κοπελα και ξερει ...... 1
Joshua21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Από ότι βλέπω παρκάρει μέσα, και τα φωτοβολταϊκά δεν λειτουργούν αν δεν τα χτυπάει απευθείας ο ήλιος... Όχι πως αν πάρκαρε έξω θα μπορούσε ένα τόσο μικρό πάνελ να φορτίσει τις μπαταρίες του, αλλά λέμε.
spyros73 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Από ότι βλέπω παρκάρει μέσα, και τα φωτοβολταϊκά δεν λειτουργούν αν δεν τα χτυπάει απευθείας ο ήλιος... Όχι πως αν πάρκαρε έξω θα μπορούσε ένα τόσο μικρό πάνελ να φορτίσει τις μπαταρίες του, αλλά λέμε. αρα μου λετε οτι η φορτισει των μπαταριων αποκληετε να αποδοσει ειτε με δυναμο ειτε με φοτοβολταικο πανελ ?
Joshua21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, spyros73 είπε αρα μου λετε οτι η φορτισει των μπαταριων αποκληετε να αποδοσει ειτε με δυναμο ειτε με φοτοβολταικο πανελ ? Αυτό σου λέμε πάνω κάτω.
korakios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, spyros73 είπε αρα μου λέτε οτι η φόρτιση των μπαταριών αποκλείετε να αποδώσει είτε με δυναμό ειτε με φωτοβολταϊκό πανελ ? το δυναμό να δώσει κανα φως σε κατηφόρα κιόλας γιατί κόβει αρκετά , το φωτοβολταϊκό μέχρι κινητό να φορτίσει, επειδή θα σκεφτείς αργότερα πατέντα για ανάκτηση μέσω φρένων ,δεν αξίζει μιας και είναι ~5% περίπου Αν θες να αυξηθεί η αυτονομία , δυστυχώς μόνο με μεγαλύτερη χωρητικότητας ποιοτική μπαταρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα