Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι 37..εχω κανει πολλες δουλειες.Ασχολιομουν με υπολογιστες απο το 2002..Αυτοδιδακτος σε θεματα troubleshooting.Ξεκινησα για ccna 1 για βιοποριστικους λογους 2 επειδη μου αρεσει οτι εχει σχεση με πληροφορικη/τεχνολογια..Σαν junior θεση ελλαδα υπαρχει ζητηση στην αγορα εργασιας;;

Επεξ/σία από panatha1369
Δημοσ.

Ελλαδα οχι, Αθηνα ναι, Θεσσαλονικη μεχ, σε κανα ξενοδοχείο 8μηνο ισως.. Παντως μονο με CCNA και χωρις εμπειρία ξεκινας αρκετα χαμηλα σε μισθό αλλα μπορεις μεσα σε 2-3 χρονα να ανέβεις και μεσα στην 5ετια να παιρνεις καλα για τη χωρα χρήματα.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Chrisxxx είπε

Ελλαδα οχι, Αθηνα ναι, Θεσσαλονικη μεχ, σε κανα ξενοδοχείο 8μηνο ισως.. Παντως μονο με CCNA και χωρις εμπειρία ξεκινας αρκετα χαμηλα σε μισθό αλλα μπορεις μεσα σε 2-3 χρονα να ανέβεις και μεσα στην 5ετια να παιρνεις καλα για τη χωρα χρήματα.  

οταν λες χαμηλα σε μισθο;;αθηνα μενω..

Επεξ/σία από panatha1369
Δημοσ.

Καθαρα τι θα βρεις και τι θα αποδειξεις οτι ξερεις ε; Κανα 700 καθαρα θα ελεγα. Στην τριετια λογικα εισαι κοντα 1000 καθαρα, σε ενα αισιοδοξο σεναριο. Αυτα απο εμπειρίες γνωστών που εχω συλλεξει εγω σε εταιρίες δικτυων που ξεκινησαν δουλεια. 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ppaio είπε

Παιδια το Comptia Network+ αξιζει σε Ελλαδα η εξωτερικο...?

Φυσικα και αξιζει. Ξεκινας με την Αγια Τριαδα A+, Network+, Security+ και στη συνεχεια επιλεγεις κατευθυνση Cisco η Microsoft .

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλό βιβλίο για CCNA ποιο είναι? Στο amazon έχει πολλά... με ενδιαφέρει κάποιο που να τα πιάνει από την αρχή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...