Commendatore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα στην παρέα, θα χρειαστώ σχετικά άμεσα ένα νέο (μηχανικό?) πληκτρολόγιο προς αντικατάσταση του υπάρχοντος, το οποίο μας κάνει κάτι νερά τώρα τελευταία... Θα ήθελα να είναι πλήρους μεγέθους (δηλ. με το numblock), όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο και και να έχει εξειδικευμένα πλήκτρα πολυμέσων (αυξομείωση έντασης κλπ...). Θα εκτιμηθεί αν είναι σχετικά χαμηλού ύψους ώστε να μην είναι απαραίτητη η χρήση μαξιλαριού στήριξης καρπών (μιας και θα μείωνε το διαθέσιμο χώρο πάνω στο γραφείο) και φυσικά να έχει μια αξιοπρεπή ποιότητα κατασκευής, ακόμη και αν κοστίσει κάτι παραπάνω. Προς το παρόν δε θα έθετα κάποιο χρηματικό όριο, θα το συζητήσουμε ανάλογα με τα κομμάτια που θα προταθούν. Υπάρχουν προτάσεις για πληκτρολογια που να πληρούν κατά το δυνατόν τα παραπάνω;
MrWhite Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Παρελαβα το logitech mx keys πριν λιγες μερες και ειμαι παραπανω απο εντυπωσιαμενος.
reifen Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/27181619/Das-KeyBoard-4-Ultimate-Cherry-MX-Brown-US.html Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από reifen
iml Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Logitech 815 kai 915 με red switches αλλά είναι κομμάτι ακριβά
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Στις 6/3/2021 στις 5:50 ΜΜ, MrWhite είπε Παρελαβα το logitech mx keys πριν λιγες μερες και ειμαι παραπανω απο εντυπωσιαμενος. +1 για MX Keys, το έχω από τον Οκτώβρη, απίστευτο πληκτρολόγιο. 1
Commendatore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά, όλες φαίνονται αξιόλογες αν και το ιδανικό πληκτρολόγιο, απλά δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη... (ίσως το Mountain Everest Max, αλλά στα 250€ θέλει λίγη σκέψη...) Μετά από αναζήτηση εντόπισα μεταξύ άλλων και το Corsair k70 Low Profile καθώς και το Roccat Vulcan, αν και για το πρώτο διαμαρτύρονυαι για το λογισμικό του και για το δεύτερο για πολλά προβλήματα ποιότητας
onelonelystar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Στις 10/3/2021 στις 3:01 ΠΜ, Dinos_12345 είπε +1 για MX Keys, το έχω από τον Οκτώβρη, απίστευτο πληκτρολόγιο. +2 και από μένα. Μάλιστα το βρήκα σε πολύ καλή τιμή, καινούριο μέσα στο κουτί του μέσα από τις Αγγελίες και το τσίμπησα. Απλά είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο που έχω δοκιμάσει εδώ και 20 χρόνια. (ξεκινώντας από AMIGA 500!!!) Κάθε του κουμπί και σχεδιασμός έχει μια λογική. Δεν χρειάζεται καν palm rest (αν κ διατίθεται για 20 ευρώ παραπάνω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα