Προς το περιεχόμενο

BAN OME TV

Brashida

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα μιλούσα με μια κοπέλα με την οποία υπήρξε διαφωνεία κάποια στιγμή,εγώ νευρίασα αρκετά της έκανε μια άσεμνη χειρονομία (🖕), αφού πρώτα μου έκανε αυτή και με έκλεισε και μετά από λίγο έφαγα ban γι'αυτό τον λόγο.Υπαρχει κάποιος τρόπος να το βγάλω εκτός φυσικά από το να πληρώσω?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Brashida είπε

Σήμερα μιλούσα με μια κοπέλα με την οποία υπήρξε διαφωνεία κάποια στιγμή,εγώ νευρίασα αρκετά της έκανε μια άσεμνη χειρονομία (🖕), αφού πρώτα μου έκανε αυτή και με έκλεισε και μετά από λίγο έφαγα ban γι'αυτό τον λόγο.Υπαρχει κάποιος τρόπος να το βγάλω εκτός φυσικά από το να πληρώσω?

Σβήσε τα cookies και κάνε ρεσταρτ το ρούτερ να αλλάξει η ip

Δημοσ.
15 minutes ago, DimosthenisG said:

Σβήσε τα cookies και κάνε ρεσταρτ το ρούτερ να αλλάξει η ip

Θα το δοκιμάσω αύριο.Επισης αν έχω φάει hard ban(νομίζω έτσι λέγεται),δεν γίνεται του με το ρεσετ, θα θέλει vpn,ΑΝ όμως!

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, xristoss1 είπε

Αυτοι ειναι χειροτερα απο ψεκασμενοι..

Βασικά ο Σολ είναι άρρωστος, εγώ δεν γελάω εις βάρος του και μπράβο του που καταφέρνει να ζει κανονικά. Ο Αρχηγός είναι και ψεκασμένος, ανάμεσα σε πολλά άλλα, όμως δίνει αρκετές φορές ποιοτικά τέταρτα στο ομέ.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε γλεντησε για τα καλα δηλαδη.. δολωμα ηταν με το που εκανες και εσυ σε εκανε screenshot και report την ιδια στιγμη. 

😭 😭😭

Επεξ/σία από sakis92
  • Like 1
Δημοσ.

εγώ νόμιζα πως έφαγες μπαν από δω  και ήθελες να επανέλθεις χωρίς να πληρώσεις τον πιλ δανό... ότι δηλαδή για να ξεμπαναριστεί κανείς είναι συνήθης τακτική να τα παίρνουν οι mods!

Aτιμε μου'καψες το μυαλό 

• Confused 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Brashida είπε

μιλούσα με μια κοπέλα με την οποία υπήρξε διαφωνεία κάποια στιγμή,εγώ νευρίασα αρκετά της έκανε μια άσεμνη χειρονομία (🖕), αφού πρώτα μου έκανε αυτή

Σύντροφε,είναι ξεκάθαρο οτι με την χειρονομία ,που πρώτη έκανε,έδειξε θερμότατο ερωτικό ενδιαφέρον,κακώς παρανόησες διότι δεν εννόησες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...