Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μου ηρθε με email http://do.contactpigeon.com/apps/en/stem/viewmail.html?gm_pid=1180853&gm_nID=&crid=52824575&rdme=65265964& Εξαιρουνται τα προϊόντα Apple Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από Γιάννης Platano
Dinos_12345 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Οι τιμές στο πλαίσιο είναι τόσο χάλια που αξίζει καλύτερα κινητό από Skroutz και να πληρώσεις επισκευή αν το σπάσεις 7 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το Πλαισιο και οχι μονο βεβαια κανουν καποιες διευκοληνσεις με πιστωτικες καρτες κλπ που δεν κανουν τα μαγαζια του skroutz Δεν μπορω να φανταστω ποσο κανει μια οθονη κινητου αξιας αν σπασει ! Ο καθενα κανει τις επιλογες του . Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από Γιάννης Platano 1
nikos16717 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να κάνω μια ερώτηση, μια και δε γνωρίζω.. Αν στον πρώτο χρόνο μου σπάσει η οθόνη και μου κάνει αντικατάσταση οθόνης το πλαίσιο. Και το δεύτερο χρόνο κάψει πλακέτα το κινητό ( εκτός από γκαντέμης που θα είμαι) θα με καλύψει το επίσημο σέρβις της εκάστοτε εταιρίας η θα μου πει ότι έχει παραβιαστεί η εγγύηση επειδη δεν έγινε η πρώτη επισκευή σε εξουσιοδοτιμενο σερβις; το ερώτημα αυτό μου δημιουργήθηκε γιατί πριν από ένα μήνα αγόρασα σκούπα από κότσοβολο και προχθές με πήραν τηλ να με ρωτήσουν αν θέλω να πληρώσω 45€ και να κάνω επέκταση εγγύησης από 2 στα 3 χρόνια και να έχω ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ .. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από nikos16717
fernw_thn_souvla Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Να κάνω μια ερώτηση, μια και δε γνωρίζω.. Αν στον πρώτο χρόνο μου σπάσει η οθόνη και μου κάνει αντικατάσταση οθόνης το πλαίσιο. Και το δεύτερο χρόνο κάψει πλακέτα το κινητό ( εκτός από γκαντέμης που θα είμαι) θα με καλύψει το επίσημο σέρβις της εκάστοτε εταιρίας η θα μου πει ότι έχει παραβιαστεί η εγγύηση επειδη δεν έγινε η πρώτη επισκευή σε εξουσιοδοτιμενο σερβις; το ερώτημα αυτό μου δημιουργήθηκε γιατί πριν από ένα μήνα αγόρασα σκούπα από κότσοβολο και προχθές με πήραν τηλ να με ρωτήσουν αν θέλω να πληρώσω 45€ και να κάνω επέκταση εγγύησης από 2 στα 3 χρόνια και να έχω ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ .. Αν η επισκευή δεν γίνει σε εξουσιοδοτημένο service χάνεις την επίσημη εγγύηση. Επίσης κάποιοι κατασκευαστές (αν οχι όλοι, οι περισσότεροι) θα σου αφαιρέσουν την εγγύηση από την στιγμή που το πάς με σπασμένη οθόνη γιατί παραβιάζει τους όρους που υπάρχουν στην εγγύηση περί ορθής χρήσης. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από fernw_thn_souvla
samsunglife Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, fernw_thn_souvla είπε Αν η επισκευή δεν γίνει σε εξουσιοδοτημένο service χάνεις την επίσημη εγγύηση. Επίσης κάποιοι κατασκευαστές (αν οχι όλοι, οι περισσότεροι) θα σου αφαιρέσουν την εγγύηση από την στιγμή που το πάς με σπασμένη οθόνη γιατί παραβιάζει τους όρους που υπάρχουν στην εγγύηση περί ορθής χρήσης. Δεν κατάλαβες, θα το πάει με λειτουργική οθόνη αλλαγμένη από το πλαίσιο και όχι από το επίσημο service. Θα τον καλύψει αν το κινητό δεν λειτουργεί για άλλο λόγο; πχ πλακέτα 1
vins Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Νομίζω ούτως ή άλλως το πλαίσιο λεει στα προϊόντα του 2 ή 3 χρονια εγγυηση πλαίσιο. Οποτε δε νομιζω οτι τίθεται θέμα λογικα. Βεβαια επειδή πολλές φορές οι συγκεκριμενοι δε λειτουργούν στο πλαίσιο της λογικής (pun intended), καλα ειναι να ρωτήσετε με email.
fernw_thn_souvla Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, samsunglife είπε Δεν κατάλαβες, θα το πάει με λειτουργική οθόνη αλλαγμένη από το πλαίσιο και όχι από το επίσημο service. Θα τον καλύψει αν το κινητό δεν λειτουργεί για άλλο λόγο; πχ πλακέτα Απάντησα σε αυτό. Οποιαδήποτε επισκευή, αν δεν γίνει σε εξουσιοδοτημένο service χάνεις την επίσημη εγγύηση. Αν το πλαίσιο δεν είναι εξουσιοδοτημένο ή αν δεν το στείλει κάπου που είναι εξουσιοδοτημένο τότε την χάνει. Και συμπληρώνω ότι σε πολλούς κατασκευαστές, από την στιγμή που σπάσει η οθόνη, και σε εξουσιοδοτημένο service να πάει να την φτιάξει, θα χαθεί η εγγύηση του κινητού γιατί είναι κακή χρήση.Η εγγύηση θα χαθεί από την στιγμή που το κινητό πέσει και σπάσει και όχι όταν θα την αλλάξουν σε μη εξουσιοδοτημένο, οπότε σε αυτή την περίπτωση σε συμφέρει να έχεις την extra εγγύηση. Επίσης αυτή η extra εγγύηση είναι στην ουσία ασφαλιστήριο συμβόλαιο και έχει όρους πάνω. Αν π.χ. είναι μόνο για οθόνη και εσύ το πετάξεις και χαλάσει η πλακέτα τότε δε θα σε καλύπτει τίποτα απο τα 2. 2
panatha1369 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Σε επισημα κεντρα ακομα και να το πας με σπασμενη οθονη απο τη στιγμη που την αλλαξουν εχεις κανονικα υπολοιπο εγγυησης της συσκευης.. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Oταν σε καινουργια samsung εντος DoA κάναν μαγκιες περιμένουν να έχουν εμπιστοσύνη ; Αφου μπροστα μου τα χαλαγανε οι "τεχνικοι" για να βγαλουν κατι εκτός εγγύησης . Το 'σπασμενο" πλακετα και "υγρασια" τα χουν ψωμοτύρι . Kαι τωρα που το σκεφτομαι το 1ο χρόνο τι να τη κάνεις τη "προστασια" τους εχει κανονικα εγγυηση υποτίθεται - οχι να σου πεσει η να το κανεις μπλουμ Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από Mhlogiatros
iageogr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Και εγω νομιζω οτι δεν θελουν να ρηξουν τις τιμές τους και εφευρίσκουν """"δωρα"""" ωστε να τις δικαιολογήσουν ... και οποιος τσιμπίσει...
RcManiac Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν κρίνω από την αντιμετώπιση που έχουν σε εγγυήσεις προιόντων , δεν ξέρω αν έχει νόημα κάποιος να δώσει παραπάνω λεφτά για να έχει αυτή την "εγγύηση Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από RcManiac
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα