nikpan316 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα, Ειχα κανει πριν καιρο αιτηση ενδιαφεροντος για να ανοιξω μια κουριερ των ελτα. Το εκανα γιατι ελεγε πως δεν χρειαζεται franchise fee γιατι ειμαι υπαληλλος ιδιωτικου τομεα κι οπψς καταλαβαινετε δεν υπαρχουν ουτε καταθεσεις ουτε ενοικια ουτε καποιου αλλου ειδους βοηθεια. Πριν λιγο καιρο με πβραν τηλ να συναντηθουμε την τεταρτη που μας ερχεται γιατι ενδιαφερονται να ανοιξουν ενα καταστημα ακομα. Μου εγραψαν λοιπον καποια ποσοστα επι παραλαβων επιδοσεων κεντρικεςσυμφωνιες και τι παιρνω απο δημοσιες υπηρεσιες και τραπεζες. Τελος παντων ολα καλα μεχρι εδω. Το θεμα ειναι πως ζητανε εγγυητικη καλης εκτελεσης 25000 ευρω. Αν συνυπολογισουμε καποια χρηματα για να φτιαξεις και να ενοικιασεις μαγαζι μεταφορικα μεσα προσωπικο που μου ζητανε 5 μηχανακια 5 αυτοκινητα!!!! και 5 ατομα μεσα στο μαγαζι φτανουμε ενα μεγαλο ποσο. Το τρεξιμο απο τις 6 το πρωιπου ερχεται το φορτηγο και πρεπει να γινει η αναλογη διαλογη απο 2 ατομα τουλαχιστον. Αυτοι συμφωνα με τους υπολογισμους τους θα εχουμε 480 παραδοσεις που ειναι και τα πιο καλα λεφτα και 650 επιδοσεις την ημερα. Με εναν πολυ προχειρο υπολογισμο η προμηθεια του μαγαζιου θα ειναι 1500 την ημερα. Απο αυτα θα πρεπει να πληρωθουν ενοικιο ρευμα νερο τηλεφωνο ικα βενζινες leasing (τουλαχιστον τα αυτοκινητα) μισθοι δωρα γενικα τα παντα. Ερχομαι τωρα να ρωτησω με προσωπικη δουλεια της γυναικας μου και δικιας μου θα βγαινει ενα καλο εισοδημα; Εγγυητικη καλης εκτελεσης αν θπογραψει εγγυητης καποιος μπορω να παρω; Επισης εχω σκοπο αν ανοιξει καποιο εσπα να ενταχθω. Βεβαια ακομα κι ετσι τα χρηματα πρεπει να τα βαζω στην αρχη γιατι πληρωνουν ανα 6 μηνες. Ειναι και οι φοροι στη μεση το τεβε και δεν ξερω κι εγω τι αλλο νταβατζιλικι μπορει να βαλει το ελληνικο κρατος. ακουω γνωμες...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Ρε φίλε μου μια τόσο σημαντική απόφαση την ρωτάς σε ένα φόρουμ ξένων; Λογιστή χθες.
nikpan316 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Φιλε μου ενα κεφαλαιο 10 χιλιαρικα το εχω απο καποιον συγγενη μου. επισης ρωταω εδω μηπως καποιος εχει εμπειρια γι αθτο ειναι τα φορουμ αλλιως δε θα υπηρχανε. 1
4saken Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 10.000 κεφαλαιο για επιχειρηση?10.000 ειναι bankroll για στοιχημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα