asus__ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα στο forum, έχω ένα πρόβλημα με την παραπάνω τηλεόραση, όταν γίνεται κάποια εντονη έκρηξη σε κάποιο παιχνίδι η TV κάνει επανεκκίνηση. Έγινε την πρώτη φορά με το doom eternal και χτες με το call of duty modern warfare στο Xbox series X. Αν κάνετε ένα search: LG cx restarts when gaming θα δείτε ότι είναι πολλές οι περιπτώσεις. Δεν είναι εύκολο όμως να αναπαραχθεί το πρόβλημα γιατί είναι σε μεγάλες εκρήξεις και για αυτό η LG δεν το έχει σαν πρόβλημα. Όλα αυτά μέχρι σήμερα που βρήκα έναν τρόπο να το αναπαράγω όποτε θέλω σε ένα level στο cod modern warfare. έχει γίνει καταγραφή από μένα και στάλθηκε στην LG us community που υπάρχει ανοιχτό ένα θέμα από έναν άλλον user, και πριν από λίγο επικοινώνησα και το έστειλα και στην LG Greece όπου αναμένω απάντηση. Έχω κάνει άπειρες δοκιμές με ρυθμίσεις αλλά δυστυχώς τίποτα..... Παραθέτω το URL: https://youtu.be/lYO0EZB98yk είμαι ιδιαίτερα προβληματισμένος γιατί είναι μια ακριβή τηλεόραση και η χρήση της προορίζεται για gaming. Θα ενημερώσω για την συνέχεια του θέματος και συγνώμη για το σεντόνι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα