savvassfa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, ψάχνω να αγοράσω ένα pc όπου θα έχει βασική χρήση email και 5-6 tabs στον chrome και τηλεδιασκέψεις με max 15 άτομα σε τηλεόραση όπου θα τους γίνεται συνήθως παρουσίαση κάποιου powerpoint. Το θέμα μας είναι ότι το budget είναι στα 200 - 250 ευρώ οπότε η σκέψη μου πήγε σε κάτι τέτοιο https://www.info-world.gr/el/proionta/stock-house/anakataskevasmena-&-metacheirismena/statheri-ipologistes/lenovo-thinkcentre-m93p-sff-intel-core-i5-4590/4gb/500gb/no-optical/win-8-pro-coa10125022.html με μία ακόμα κάρτα μνήμης και έναν ssd 120 gb. Έχετε καμμιά καλύτερη ιδέα ? Δεν πιστεύω επειδή δεν έχει hdmi να υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν έχω σκεφτεί ? Ευχαριστώ
nickol-us Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλά το σκέφτεσαι νομίζω. Σχεδόν οτι και έξοδο να βγάζει το pc συνδέεται με κάποιο τρόπο στην τηλεόραση. To μόνο αρνητικό κατά τη γνώμη μου είναι το μέγεθος, ενώ για κάποιους θεωρείται προσών το μικρό μέγεθος, έχει το πρόβλημα του εσωτερικού χώρου και της εύρεσης ανταλλακτικών(πχ τροφοδοτικό). Εναλλακτικά θα σου κάνω 2-3 προτάσεις να έχεις κατά νου Lenovo ThinkCentre M82 MT Tower i3-3220/4GB/250GB/DVDRW/FreeDos/Win7PCOA 80 Πολύ οικονομικό, κανονικό tower, συμπληρώνεις ram/ssd, αν κάποια στιγμή θες παραπάνω αλλάζεις cpu Lenovo ThinkCentre M71e Tower - Intel Core i5 2ης γενιάς 2xxx - 8GB RAM - 240GB SSD - DVD - Windows 7 Professional 180 παλαιότερης γενιάς i5 μεν αλλά το παίρνεις και παίζει, χωρίς προσθήκες, με ssd 256gb και 8gb ram Τελευταία πρόταση: αν πιάνουν τα χέρια σου να στήσεις μόνος σου και κυνηγήσεις καλές τιμές μπορείς να φτιάξεις καινούργιο μηχανάκι αντίστοιχου του i5 που κοιτάς. case 25 ( πολύ οικονομικό) psu 25 ( πολύ οικονομικό και φτηνό μα καινούργιο, αν έχεις περιθώριο βάζεις κάτι λίγο καλύτερο) mobo H410 65 cpu G6400 60 ram 2x4gb 40 ssd 256 30 Eshop (συναρμολογημένο) Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από nickol-us 1
savvassfa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις, το θέμα είναι ότι δεν πιάνουν τα χέρια μου για να κυνηγήσω κάτι καλύτερο σε τιμή και ότι θα προτιμούσα κάτι μικρό γιατί θα μπεί ακριβώς κάτω απο την τηλεόραση. 1
nickol-us Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) To eshop συναρμολογεί οπότε δεν έχει θέμα θα το πάρεις έτοιμο, τώρα για το μέγεθος... περί ορέξεως όπως είπα. Οτι σε βολεύει καλύτερα, τουλάχιστον γνωρίζεις τις εναλλακτικές. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από nickol-us
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα