Προς το περιεχόμενο

Αποθήκευση iCloud

apergisanton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

Δεν ξέρω αν είναι σχετικό με το topic και ζητάω συγνώμη απο πρίν.

Έχω ένα MacBook 128 GB. Έχω μόνο 28GB ελεύθερο χώρο και προσπαθώ να κατεβάσω ένα αρχείο μεγαλύτερης χωρητικότητας. Έχω ελεύθερο χώρο στο iCloud και σαν χώρο αποθήκευσης του αρχείου επιλέγω φάκελο που είναι στο iCloud.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν έχει κατεβάσει 28GB μετά σταματάει επειδή δεν έχει χώρο στον σκληρό. 

Η ερώτηση μου είναι ότι από την στιγμή που έχω επιλέξει φάκελο στο iCloud κανονικά δεν θα έπρεπε να το κατεβάζει κατευθείαν εκεί χωρίς να τρώει χώρο στον σκληρό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, apergisanton said:

Η ερώτηση μου είναι ότι από την στιγμή που έχω επιλέξει φάκελο στο iCloud κανονικά δεν θα έπρεπε να το κατεβάζει κατευθείαν εκεί χωρίς να τρώει χώρο στον σκληρό;

Όχι, δεν λειτουργεί έτσι. Δεν μπορείς να στείλεις απ' ευθείας στον server του iCloud εκτός αν μιλάμε για shared αρχείο από άλλο iCloud. Έναν εξωτερικό δίσκο δεν έχεις;

24 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Όχι, δεν λειτουργεί έτσι. Δεν μπορείς να στείλεις απ' ευθείας στον server του iCloud εκτός αν μιλάμε για shared αρχείο από άλλο iCloud. Έναν εξωτερικό δίσκο δεν έχεις;

Έχω εξωτερικό δίσκο. Άρα το iCloud ανεβάζει μόνο ολοκληρωμένα αρχεία από τον δίσκο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 minutes ago, apergisanton said:

Έχω εξωτερικό δίσκο. Άρα το iCloud ανεβάζει μόνο ολοκληρωμένα αρχεία από τον δίσκο;

Ναι. Κατέβασε το στον εξωτερικό. Τώρα, αν το θες στο iCloud πρέπει να το ανεβάσεις μετά. 28GB βέβαια, θέλει χρόνο.

Edit: Από πού κατεβάζεις το αρχείο; Κάποιο cloud?

Επεξ/σία από CheOnWeb

Γεια χαρά, πρέπει να έχεις διαθέσιμο χώρο στον τοπικό σου δίσκο. Το iCloud το μόνο που κάνει είναι να απελευθερώνει ένα μέρος όταν τα αρχεία είναι ανεβασμένα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...