Bluedive Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Στις 21/2/2021 στις 11:07 ΠΜ, music_lover είπε Περισσότερο ενδιαφέρον έχει ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί αυτή η δυνατότητα, αλλά δεν αναφέρεται πουθενά στο παρόν άρθρο. Δες το link οπου γινεται μια παρουσιαση της λειτουργιας και μιλαει και ο lead tech engineer της MS o Jason Ronald. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 23 ώρες πριν, nicknickyout είπε Δεν ξερω, μονο εμενα μου φαινεται κουλο να παιζεις με χειριστηριο? Εχω κονσολα και απλα δεν θελω να την αγγιξω απο τη στιγμη που πηρα gaming pc. Δηλαδη περα απο τα Shooting και RTS παιζεις και αλλα παιχνιδια με πληκτρολογιο?Ας πουμε Hack n Slash? RPG/ARPG...εγω ειχα το RDR2 στο PS4 το σταματησα γιατι δεν προλαβαινα να το παιξω και τελικα ειπα θα το παρω στο PC να το παιξω με ποντικι λογω του Shooting και κατεληξα να μην μπορω να το παιξω χωρις gamepad...Αλλα συνεχισα στο PC λογω γραφικων/fps κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bluedive Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 16 ώρες πριν, -Dimitris- είπε Αυτό περίμενα απο νέα γενιά, να κάνει τα παλιά παιχνίδια καλύτερα χωρίς να προσφέρει νέα. Πρόοδος. H νεα γενια ΜΟΛΙΣ ξεκινησε. Τα πρωτα next gen παιχνιδια αναμενονται αργοτερα μεσα στο 2021 και κατα κυματα απο το 2022. Απο εκει και περα οτι χαρακτηριστικο μπορει να ενισχυσει την εμπειρια στα υπαρχοντα η προηγουμενα παιχνιδια δεν νομιζω οτι ειναι οτιδηποτε αλλο απο ευπροσδεκτη και η γκρινια δεν εχει νοημα.. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanboy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Τι κονσολαρα έχουν φτιάξει οι άνθρωποι. Πέρα από αυτό το οποίο είναι εξαιρετικό και θα αλλαξει τον τρόπο που παίζαμε μέχρι χθες τα bc. Η κονσόλα στα πάντα της σκοτώνει. Απίστευτο εργαλείο πραγματικά. Στις 21/2/2021 στις 3:12 ΜΜ, k_dinos είπε Δηλαδή βγήκαν οι νέες κονσόλες για να παίζουν με fps της προκοπής τα παιχνίδια της προηγούμενης?? Αυτή τη δουλειά την έκανε και το Χbox Οne X και το Ps4 Pro. Ειδικά για το Χbox Οne X, τα μισά να ισχύουν από όσα λέγανε όταν το κυκλοφορήσανε, τέτοιες βελτιώσεις θα έπρεπε να τις κάνει Day One.. Ότι να ναι Στις 21/2/2021 στις 8:52 ΜΜ, -Dimitris- είπε Αυτό περίμενα απο νέα γενιά, να κάνει τα παλιά παιχνίδια καλύτερα χωρίς να προσφέρει νέα. Πρόοδος. Έλα μην γκρινιάζεις μωρέ.. δώσε τώρα 80ε να παίξεις κανένα ριμέικ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, fanboy είπε Ότι να ναι Χαίρομαι που έχουμε τέτοιου επιπέδου συζητήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanboy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, k_dinos είπε Χαίρομαι που έχουμε τέτοιου επιπέδου συζητήσεις Ακολουθώ το επίπεδο σας που μπαίνετε και γράφετε ότι σας έρθει η βγάζετε πόνο σε κάτι εξαιρετικό που πάει μπροστά την τοξική και βαρετή εδώ και χρόνια αυτή βιομηχανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Είμαι κάτοχος Xbox One X. Πέρα από αυτό, όσο και να διαφωνείς με αυτό που έγραψα, το επιχείρημα "ότι να ναι" είναι ο ορισμός του ότι να ναι. Αν λοιπόν έχεις όρεξη για κουβέντα, εγώ έχω περισσότερη και με χαρά να συζητήσουμε ότι θες. Αν όμως έχεις οπαδικές διαθέσεις, θα πρέπει να βρεις τρόπο να ηρεμήσεις μόνος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Στις 21/2/2021 στις 10:52 ΠΜ, mourmouras είπε αχ κατακαημενο PS5 τι σε περιμένει ακόμα.. Οκ βρηκε τροπο να ανεβασει τα fps σε παλια games χωρις να χρειαστει να κανουν κατι οι devs. so what. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanboy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, k_dinos είπε Είμαι κάτοχος Xbox One X. Πέρα από αυτό, όσο και να διαφωνείς με αυτό που έγραψα, το επιχείρημα "ότι να ναι" είναι ο ορισμός του ότι να ναι. Αν λοιπόν έχεις όρεξη για κουβέντα, εγώ έχω περισσότερη και με χαρά να συζητήσουμε ότι θες. Αν όμως έχεις οπαδικές διαθέσεις, θα πρέπει να βρεις τρόπο να ηρεμήσεις μόνος σου Είμαι ξεκάθαρα playstatioνακιας, πρώτη φορά πήρα και τις 2 κονσόλες. Μισούσα το χβοχ γιατί δεν είχε κυριολεκτικά να προσφέρει τίποτα (μικρή εξαίρεση το 360) σε αυτή την γενιά βλέπω μια μς να κάνει εξαιρετικές και πολύ καστομερ φρεντλι κινήσεις. Την στήριξα, έχει γίνει η βασική μου κονσόλα, η διαφορά με το πολύ κακό ps5 είναι τεράστια, από το rdna2 που το ps5 δεν έχει αλλά μια καστομ μουφα, μέχρι το εξαιρετικό bc του xbox το οποίο σου κάνει τα πιο παλιά παιχνίδια upscale λες και έχουν γίνει ριμαστερ. Δεν ήθελα να σε προσβαλω και ζητώ συγνώμη αν το πήρες έτσι, το έγραψα σε ύφος "ότι να ναι" και καλά ότι επειδή ΕΣΕΝΑ δεν σε ικανοποιεί βγαίνεις και το κρίνεις αρνητικά ενώ είναι μια εξαιρετική κίνηση ΠΟΥ ΑΝ ήθελαν μπορούσαν να μην το βάλουν καν. Κανείς δεν το ζήτησε, ούτε το περίμενε, το ότι έπρεπε να μπει από την αρχή οκ ναι, αλλά οι κονσόλες βγήκαν βιαστικά και λείπουν πολλά πράγματα.. ούτε καν firmware update δεν έχουν κάνει ακόμη. Κλασικά launch.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, fanboy είπε Είμαι ξεκάθαρα playstatioνακιας, πρώτη φορά πήρα και τις 2 κονσόλες. Μισούσα το χβοχ γιατί δεν είχε κυριολεκτικά να προσφέρει τίποτα (μικρή εξαίρεση το 360) σε αυτή την γενιά βλέπω μια μς να κάνει εξαιρετικές και πολύ καστομερ φρεντλι κινήσεις. Την στήριξα, έχει γίνει η βασική μου κονσόλα, η διαφορά με το πολύ κακό ps5 είναι τεράστια, από το rdna2 που το ps5 δεν έχει αλλά μια καστομ μουφα, μέχρι το εξαιρετικό bc του xbox το οποίο σου κάνει τα πιο παλιά παιχνίδια upscale λες και έχουν γίνει ριμαστερ. Δεν ήθελα να σε προσβαλω και ζητώ συγνώμη αν το πήρες έτσι, το έγραψα σε ύφος "ότι να ναι" και καλά ότι επειδή ΕΣΕΝΑ δεν σε ικανοποιεί βγαίνεις και το κρίνεις αρνητικά ενώ είναι μια εξαιρετική κίνηση ΠΟΥ ΑΝ ήθελαν μπορούσαν να μην το βάλουν καν. Κανείς δεν το ζήτησε, ούτε το περίμενε, το ότι έπρεπε να μπει από την αρχή οκ ναι, αλλά οι κονσόλες βγήκαν βιαστικά και λείπουν πολλά πράγματα.. ούτε καν firmware update δεν έχουν κάνει ακόμη. Κλασικά launch.. Κανένα πρόβλημα, συζήτηση κάνουμε. Οι κονσόλες αυτές και ειδικά η Series X είναι η αφρόκρεμα, σαν να λέμε η 3080 των υπολογιστών (σε κατάταξη, όχι σε επιδόσεις) Έ, αν λοιπόν κάποιος πάρει την 3080 δεν περιμένω να πανηγυρίζει επειδή θα του βγάλει περισσότερα fps το CSgo! Η δουλειά αυτή λοιπόν ήταν το selling point του One X και δεν το θεωρώ κατόρθωμα του Series X. Καλό το upscale του Far Cry 3 και 4, αλλά όσο και να τα τουμπάρουν δεν θα δείχνουν καλύτερα από το 5. Από το Series X περίμενα να πάρει τα παιχνίδια που "γονατίζουν" τις σημερινές κονσόλες και να τα απογειώσουν! Μου φαίνεται πως όλο αυτό είναι στάχτη στα μάτια καθώς δεν έχουν πολλά παιχνίδια μέχρι στιγμής. ΥΓ: Πουλάνε mame32 στο Store, σε λίγο θα πουν ότι τα αναβάθμισαν και αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanboy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, k_dinos είπε Κανένα πρόβλημα, συζήτηση κάνουμε. Οι κονσόλες αυτές και ειδικά η Series X είναι η αφρόκρεμα, σαν να λέμε η 3080 των υπολογιστών (σε κατάταξη, όχι σε επιδόσεις) Έ, αν λοιπόν κάποιος πάρει την 3080 δεν περιμένω να πανηγυρίζει επειδή θα του βγάλει περισσότερα fps το CSgo! Η δουλειά αυτή λοιπόν ήταν το selling point του One X και δεν το θεωρώ κατόρθωμα του Series X. Καλό το upscale του Far Cry 3 και 4, αλλά όσο και να τα τουμπάρουν δεν θα δείχνουν καλύτερα από το 5. Από το Series X περίμενα να πάρει τα παιχνίδια που "γονατίζουν" τις σημερινές κονσόλες και να τα απογειώσουν! Μου φαίνεται πως όλο αυτό είναι στάχτη στα μάτια καθώς δεν έχουν πολλά παιχνίδια μέχρι στιγμής. ΥΓ: Πουλάνε mame32 στο Store, σε λίγο θα πουν ότι τα αναβάθμισαν και αυτά! Μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε το χβοχ είναι η μοναδική κονσόλα με next gen exclusive. Όσο για το gamepass και κανένα exclusive να μην βγάλει εγώ είμαι οκ. Άλλωστε για 5 exclusive μπροστά στα χιλιάδες third party είναι μια σταγόνα στον ωκεανό. Όσο μου δίνει τόσο οικονομικά να παίζω και να μην χαλάω χρήματα σε ανούσια πράγματα (videogames) τα οποία πήγαν 80 🤣🤣🤣 στο ps5.... Έδωσα 80€ το ζώο να πάρω το demons... Ακόμη δεν το ξεπέρασα.. και έβαλα 3 χρόνια pass με 115... Τες πα, όσο με έχει να την βγάζω τσάμπα είμαι οκ. Παιχνίδια θα έρθουν. Πολλά, και καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jos3ph Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα , μήπως χρησιμοποιεί κάποια DLSS τεχνολογία ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 9 ώρες πριν, fanboy είπε Μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε το χβοχ είναι η μοναδική κονσόλα με next gen exclusive. Όσο για το gamepass και κανένα exclusive να μην βγάλει εγώ είμαι οκ. Άλλωστε για 5 exclusive μπροστά στα χιλιάδες third party είναι μια σταγόνα στον ωκεανό. Όσο μου δίνει τόσο οικονομικά να παίζω και να μην χαλάω χρήματα σε ανούσια πράγματα (videogames) τα οποία πήγαν 80 🤣🤣🤣 στο ps5.... Έδωσα 80€ το ζώο να πάρω το demons... Ακόμη δεν το ξεπέρασα.. και έβαλα 3 χρόνια pass με 115... Τες πα, όσο με έχει να την βγάζω τσάμπα είμαι οκ. Παιχνίδια θα έρθουν. Πολλά, και καλά. Συμφωνώ με όλα όσα γράφεις! Αυτά ακριβώς υποστηρίζω και εγώ εδώ και 2 χρόνια με το one Χ, και έχω κάνει το κόλπο με το GamePass και αγοράζω με GiftCard Βραζιλίας κτλ Το One X έκανε αναβάθμιση τα παιχνίδια του 360 και κάποια παιχνίδια τα βελτίωναν οι publishers κάθε παιχνιδιού, το λεγόμενο One Χ Enhanced. Από το series X περιμένω να το κάνει για τα τελευταία παιχνίδια του one, και όχι πάλι να λέμε για τα παιχνίδια της περασμένης δεκαετίας. Δλδ περίμενα σαν είδηση να είχε την περεταίρω βελτίωση του Far Cry 5 και όχι του Far Cry 3.. Καλοδεχούμενη η κάθε βελτίωση, αλλά δεν θα τσιμπήσω με το παραμικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 22/2/2021 στις 11:07 ΠΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε Δηλαδη περα απο τα Shooting και RTS παιζεις και αλλα παιχνιδια με πληκτρολογιο?Ας πουμε Hack n Slash? RPG/ARPG...εγω ειχα το RDR2 στο PS4 το σταματησα γιατι δεν προλαβαινα να το παιξω και τελικα ειπα θα το παρω στο PC να το παιξω με ποντικι λογω του Shooting και κατεληξα να μην μπορω να το παιξω χωρις gamepad...Αλλα συνεχισα στο PC λογω γραφικων/fps κτλπ. Ακριβως, τα RPG δεν μπορω να τα παιξω με χειριστηριο. Ειδικα τα assassins creed ειναι απλα unplayable με gamepad. Η ελευθερια που εχεις με το ποντικι δεν θα την εχεις ποτε με το right analog. Ασε που με το πληκτρολογιο και τη σταση του σωματος η εμπειρια ειναι πιο immersive κατα την αποψη μου παντα Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 1 hour ago, nicknickyout said: Ειδικα τα assassins creed ειναι απλα unplayable με gamepad. Τα Assassins Creed που κατεξοχήν παίζονται με gamepad, είναι unplayable? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα