Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. είχα ανοιχτό των υπολογιστή και συνδεσα στην μπροστινη του  θύρα USB3.0  έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 1TB  για να τού αδειάσω χώρο. Και ο υπολογιστής δεν των έβλεπε και μετά δεν ήξερα τι να κάνω και των έβγαλα και των ξανά έβαλα στην θύρα usb αλλά δεν των έβλεπε ο υπολογιστής και το λαμπάκι του εξωτερικού σκληρού δίσκου ήταν σταθερό μπλε δεν έκανε τίποτα. Και μετά των έβγαλα από την μπροστινή θύρα USB3.0 και των έβαλα σε μια από της μπροστινές θύρες USB2.0 μήπως δουλέψει εκεί αλλά δεν έκανε τίποτα τα ίδια μόνο άλλαξε το χρώμα από των δίσκο από μπλε σε λευκό..  και μετά των έβγαλα και των ξανά έβαλα και τίποτα πάλι τα ίδια μου έκανε ο υπολογιστής δεν των έβλεπε. Και μετά σκέφτηκα να το βγάλω των δίσκο και να κάνω επανεκκίνηση στων υπολογιστή και μετά των ξανά έβαλα στην μπροστινή θύρα USB 3.0 και τότε δούλεψε των είδε κανονικά μετά από αυτό που έκανα.. γιατί μου το κάνει αυτό μου το κάνει συχνά αυτό και πριν βάλω των δισκο έβαλα ένα στικάκι στην μπροστινή θύρα USB 3.0 και στην αρχή δεν μου το διάβασε αν θυμάμαι σωστά και μετά το έβγαλα και το ξανά έβαλα στην ίδια θύρα και μου έκανε τα άλλα που μου κάνει όταν το πιάνει των υπολογιστη η το στικάκι δεν ξέρω..  συνδεόταν και αποσυνδεοταν συνεχώς μέσα σε δευτερόλεπτα με το που το έβλεπε ο υπολογιστής αποσυνδεοταν πως το λένε;; .... Και μετά το έβαλα και τι παράτησα το στικάκι αφού δεν δούλευε σήμερα... Μου έκανε πάλι το ίδιο.. τι να κάνω;; Γιατί μου τα κάνει αυτά ο υπολογιστής η ο δίσκος δεν ξέρω τι φταίει δεν μπορώ να ζω με αυτό το άνχος ποτέ θα τω δει η όχι ο υπολογιστής το στικάκι η των εξωτερικώ σκληρό δίσκο η ότι θα του βάλω τέλος πάντων και αν του το βάλω θα δουλέψει μετά;; Η ακόμα χειρότερα το κάνει αυτό που κάνει  κατά την διάρκεια της αντιγραφής αρχείων θα αποσυνδεθεί και θα έχω αλλά μετά ;;; Και δεν είχα τπτ άλλο στης μπροστινές θύρες USB του κουτιού

ένα στικάκι είχα μόνο για το ίντερνετ και το έβγαλα επίτηδες για να δω αν μου το ξανά κάνει αυτό και παρόλα αυτά συνεχίζει να μου το ξανά κάνει και χωρίς αυτό γιατί και αυτο μου κάνε τα ίδια πάλι Μια δουλεύε την άλλη αποσυνδέοταν μόνο του ....

Δημοσ.

Αν το κουτί σου είναι παλιό ή χαμηλής ποιότητας, πολύ πιθανόν να έχουν χαλαρώσει οι υποδοχές usb και να μην κάνουν καλή επαφή τα φλασάκια και τα καλώδια. Χρησιμοποίησε τις υποδοχές της motherboard στο πίσω μέρος του κουτιού.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fujitsuA530 είπε

Αν το κουτί σου είναι παλιό ή χαμηλής ποιότητας, πολύ πιθανόν να έχουν χαλαρώσει οι υποδοχές usb και να μην κάνουν καλή επαφή τα φλασάκια και τα καλώδια. Χρησιμοποίησε τις υποδοχές της motherboard στο πίσω μέρος του κουτιού.

Καλημέρα. Το κουτί είναι αυτό

https://www.skroutz.gr/s/9314843/Aerocool-CS-1102.html 

Και η μητρική είναι αυτή 

https://www.skroutz.gr/s/11224092/Asus-Prime-X370-Pro.html

Δεν έχω εύκολη πρόσβαση στο πίσω μέρος του κουτιού υπάρχει κάποια άλλη λύση σχετικά με τις υποδοχές της motherboard στο πίσω μέρος του κουτιού;;

http://www.imagebam.com/gallery/cfcysv3rrmsfgihsfyw2eb8brnkkj5vv

Μπορείτε να μου εξηγήσετε ποια είναι η διαφορά μεταξύ των μπροστινόν θυρών USB του κουτιού με αυτή με της υποδοχές της motherboard στο πίσω μέρος του κουτιού;;

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Δημοσ.

Οι μπροστινές θύρες ανήκουν στο κουτί και συνδέονται με τη μητρική με εσωτερικό καλώδιο. Οι πίσω θύρες είναι ακριβώς πάνω στη μητρική. Αν δεν έχεις πρόσβαση στο πίσω μέρος του πύργου, μπορείς να καρφώσεις μόνιμα σε μια πίσω θύρα usb ένα hub ή ένα καλώδιο επέκτασης USB (αρσενικό - θηλυκό). Παραδείγματα:

https://www.skroutz.gr/c/695/kalodia-usb.html?keyphrase=3+0+επεκταση

https://www.skroutz.gr/c/668/usb-hub.html?o=usb+hub

μόνο πρόσεξε να φτάνει το καλώδιο μπροστά και να έχεις άνεση στον χειρισμό.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, fujitsuA530 είπε

Οι μπροστινές θύρες ανήκουν στο κουτί και συνδέονται με τη μητρική με εσωτερικό καλώδιο. Οι πίσω θύρες είναι ακριβώς πάνω στη μητρική.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τούς στην απόδοση και την ταχύτητα αντιγραφής αρχείων η είναι τα ίδια??

μπορείς να καρφώσεις μόνιμα σε μια πίσω θύρα usb ένα hub

Δεν ξέρω ποιο από όλα αυτά να επιλέξω  ποίο είναι το πιο αξιόπιστο??

Και με η χωρίς εξωτερική παροχή ρεύματος θέλω να μπορώ να συνδέσω τα πάντα απροβληματιστα  και να τα αντέχει όλα όσα του βάζω και δύο 3 εξωτερικούς σκληρούς δίσκους 2.5 ας πούμε και να δουλεύουνε ασταμάτητα και μόνιμα ταυτόχρονα όλα μαζί χωρίς προβλήματα σύνδεσης αποσύνδεσης κτλπ

https://www.skroutz.gr/c/668/usb-hub.html

μόνο πρόσεξε να φτάνει το καλώδιο μπροστά και να έχεις άνεση στον χειρισμό.

Τι εννοείς για ποιο καλώδιο μιλάς??

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilis T 92 είπε

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τούς στην απόδοση και την ταχύτητα αντιγραφής αρχείων η είναι τα ίδια??

Δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς. Αφού έχεις πρόβλημα με τις μπροστινές θύρες, θα χρησιμοποιήσεις τις άλλες!

Δεν μπορώ να σου υποδείξω ποιο hub να διαλέξεις, δεν είχα ποτέ μου. Νομίζω όμως ότι αυτά που έχουν δική τους τροφοδοσία, είναι πιο σταθερά στην απόδοσή τους. Επίσης βλέπω στις εικόνες ότι κάποια έχουν hub έχουν πολύ κοντό καλώδιο (σε αυτό το καλώδιο αναφερόμουν)

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, flogerakos είπε

Εχει την δικη του ηλεκτρική τροφοδοσία ο δίσκος η τροφοδοτείτε απευθείας απο τις θυρες usb?

Όχι είναι 2.5άρης με usb 3.0 τροφοδοτείτε απευθείας από τίς θύρες usb...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε

Όχι είναι 2.5άρης με usb 3.0 τροφοδοτείτε απευθείας από τίς θύρες usb...

Αρα φιλε εχεις ακριβώς το ιδιο πρόβλημα που συμβαίνει και σε εμένα. Επειδή η μπροστινές θύρες είναι πιο αδύναμες σε τάση, δεν μπορούν να δώσουν παντα το boost - την τάση για να ξεκινήσει ενας σκληρος δίσκος, ιδικά ενας 1tb. Κάποιες φορες πιθανότατα να παιζει κανονικά σπάνια αν καταφέρει να ξεκινισει, αλλά σε γενικές γραμμες οι μπροστινές θυρες που είναι του κουτίου είναι πιο αδύναμες σε τάση και δεν σηκώνουν μια τόσο ενεργοβορα συσκευή, μονο στικακια.

Αν οι θυρες ειναι οι κλασικές οι παλιές οι usb 2:

original.jpg.4e7ca7867f362c89050c33cdb4696c42.jpg

Αν είναι οι νέας γενιάς 3.0 με τέτοιο βύσμα στην μητρική συνήθως δεν έχουν θέμα:

UCABL017200_02_L.jpg.5535b175078dc14adb34004c71b1fffc.jpg

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...