Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο παππούς μου είχε αγοράσει το 1960 ένα κληροτεμαχιο ανταλλάξιμων της περιόδου 1939-1945. Μάλιστα, τον έχει αγοράσει από τον δικαιούχο. Αυτός είχε πάρει 12.8 στρέμματα και πούλησε 6 στέμματα στον παππού μου. Το 2004 έγινε Κτηματολόγιο στην περιοχή, ο καθένας Καταθεσε τα χαρτιά του και όλα καλά. Βέβαια, το κτηματολόγιο το έβγαλε 5676 αλλά λέω στο περίπου μετρούσαν τότε, τι να κάνω. Και τι ένταση να κάνω ? Εναντίον, ποιου ? 

Το 2011, όταν πήγε να χτίσει μας είπε: παιδιά, μην ανησυχείτε δεν θα μπω στο δικό σας. ΤΟΤΕ, κάνω ένα  τοπογραφικό γιατί αυτό που είχα ηταν ο τίτλος και βγαίνει 5489. Λέω, πιθανόν να πήρε κάτι ο δρόμος αλλά πάλι λέω ότι και να γίνει δεν μπορεί να αγγίξει κανείς. Μάλιστα, μου το είχαν βγάλει και δασικό, κατόπιν αυτοψίας αλλά μόλις πήγα τον τίτλο του 1945 έκαναν πίσω.

Εμείς σκεφτήκαμε ότι αφενός υπάρχει Κτηματολόγιο, αφετέρου πολύ ισχυρος τίτλος και επίσης ότι εν έτη 2011 δεν θα πάει κάποιος να ρισκάρει να χτίσει στου γείτονα.

Με παίρνει τηλέφωνο χθες και άρχισε να μου λέει κάτι ασυναρτησίες αλλά το δία ταύτα ήταν ότι δεν μπορεί να πουλήσει.

Απευθύνομαι σε μηχανικό και μου πρότεινε να δεχθούμε διάγραμμα μεταβολής, μας συμφέρει και εμάς !!

ΥΓ. Στο κακό σενάριο μιλάμε για 100 τετραγωνικα στα 5,5 στρέμματα.

Ποια η γνώμη σας ?

Πώς να κινηθω ?

Θα πάω βέβαια και σε άλλο μηχανικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...