gate_7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Γεια σας παιδια . Εχω ενα Samsung Galaxy S7 Edge με android 6.01 .Μου παρουσιασε ενα προβλημα. Αρχισε να κολλαει ξαφνικα και εκανε επανεκινηση μονο του , στην αρχη. Υστερα αφου πατουσα καποιους συνδυασμους πληκτρων που γνωριζα (power+volume down) , (power+volume down+home) γυρνουσε στην αρχικη οθονη ,αλλα αργουσε πολυ. Τωρα για παραδειγμα ειναι σβηστει η οθονη και αναβει το μπλε λεντακι και εχει κολλησει εκει. Η΄μπορει να κολλησει στην αρχη που εμφανιζει το μηνυμα ''Samsung Galaxy S7 Edge'' , ή και μεσα περιβαλλον κολλαει αν μπει. Θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω για να γλυτωσω το σερβις ; Επισης αν μου προτεινετε να αναβαθμισω το λογισμικο μου , θα χασω τιποτα απο μεσα ; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας !!!
gate_7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, Βαγγ3λης είπε μπαταρίας Καλημερα. Προκειται να χασω κατι απο μεσα με την αλλαγη μπαταριας ; Εχω κανει βεβαια backup και τα περισσοτερα αρχεια μου ειναι στην καρτα μνημης. Ευχαριστω και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα