Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση παιχνιδιών σε hdd

chkontog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αν πάρω έναν hdd 1tb και κάνω εγκατάσταση εκεί τα παιχνίδια, θα έχω πρόβλημα μέ τις επιδόσεις του παιχνιδιού, όταν παίζω ή θα αργεί μόνο όταν ανοίγω το παιχνίδι;

Επεξ/σία από chkontog
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μιλαμε για μηχανικο δισκο , εξαρταται το παιχνιδι. Σιγουρα θα αργει στο ξεκινημα. Σιγουρα θα αργει στα "loadings" μεσα στο παιχνιδι. Ισως να εχεις προβληματα και στο gameplay του παιχνιδιου. Εχω προσωπικο παραδειγμα , με το παιχνιδι grim dawn , που για πολυ καιρο μου εκανε μικροσπασιματα του 1sec καθε τρεις και λιγο σε σημειο που δεν μπορουσα να παιξω σαν ανθρωπος. Οταν αλλαξα τον μηχανικο δισκο στον οποιον ειχα το παιχνιδι αυτο και εβαλα ssd , το παιχνιδι επαιζε νερακι...
Και τα φορτωματα γινανε αισθητα πιο γρηγορα. Οπως ειπα..αναλογα το παιχνιδι , τις απαιτησεις του , ποση χρηση δισκου κανει κλπ...

Επεξ/σία από mphxths
  • Thanks 1

Στις 21/2/2021 στις 1:13 ΠΜ, chkontog είπε

Καλησπέρα, αν πάρω έναν hdd 1tb και κάνω εγκατάσταση εκεί τα παιχνίδια, θα έχω πρόβλημα μέ τις επιδόσεις του παιχνιδιού, όταν παίζω ή θα αργεί μόνο όταν ανοίγω το παιχνίδι;

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα , όλα τα χρόνια σε σκληρούς τα είχαμε όλοι τα παιχνίδια. Απλά πάρε καλό σκληρό με ταχύτητα 7200 για desktop χρήση και όχι απλά τον πιο φθηνό που θα βρεις. 

• Thanks 1

Στις 2/3/2021 στις 7:18 ΜΜ, talos_2002 είπε

Και βεβαιώσου ότι έχεις αρκετή ραμ για το παιχνίδι που παίζεις, για να μη την πατήσεις όπως εγώ 😁

16GB έχω στα 3.000Mhz DDR4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...