4four Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 όσο άζαχ detol spray και τα συναφή είχα ρίξει δεν καταλαβαίνει τίποτα το είχα σχεδόν 1.5 χρόνο μετά το 2ο πλύσιμο ανά 2 μόνο το έβαζα άρχιζε να ξεκολλάει κυρίως σε γονιες βέβαια οπότε δεν εμπόδιζε κάπου , το αντικατέστησα με ίδιο εννοείται! Το 2ο φαίνεται όμως οι ραφες στα πλάγια να ναι πολύ πιο τις πλάκας σε ένα μήνα χρήσης φαίνονται αρκετά ξεφτισμένες κάπως στο σημείο που έχω τα χέρια αλλά για 10 ευρώ δνε μπορείς και να γκρινιάξεις καθώς άμα χαλάσει πάλι το ίδιο θα πάρω!
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Επειδη ο ιδιος καθαρισμος γινεται σε ολα τα Mouse pads, ειναι οφτοπικ ολα αυτα... Μεινετε στο θεμα παρακαλω. Ενα χρησιμο σχολιο που διαβασα ζηταει μια μακροφωτογραφια. Δεν ειδα απαντηση. Ισως βοηθουσε να εχω αποψη μιας και δεν τα εχω δει απο κοντα, γιατι καιρο τωρα μου κανει εντυπωση που πατε και παιρνετε 5-10 και κανετε "συλλογη", με 9-10 ευρω εκαστο και οχι με σχεδον τα μισα λεφτα απο αλλου που βγαινουν κατα καιρους διαφορα μεγαλα mousepads, πιθανον ιδιας ποιοτητας. Αυτο θα ηθελα να δω προσωπικα για να σιγουρευτω. Αυτη η πιστη και η λατρεια που εχετε μου κανει εντυπωση και δεν αποκλειω να εχετε λογους και να αξιζει πραγματικα 9-10 ευρω. Εκτος αν απλα δεν βρισκετε προσφορες καλες και σας φαινεται ως καλη προσφορα μια τιμη στο δεκαρικο.
SabotazNic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, matrixxx είπε Επειδη ο ιδιος καθαρισμος γινεται σε ολα τα Mouse pads, ειναι οφτοπικ ολα αυτα... Μεινετε στο θεμα παρακαλω. Ενα χρησιμο σχολιο που διαβασα ζηταει μια μακροφωτογραφια. Δεν ειδα απαντηση. Ισως βοηθουσε να εχω αποψη μιας και δεν τα εχω δει απο κοντα, γιατι καιρο τωρα μου κανει εντυπωση που πατε και παιρνετε 5-10 και κανετε "συλλογη", με 9-10 ευρω εκαστο και οχι με σχεδον τα μισα λεφτα απο αλλου που βγαινουν κατα καιρους διαφορα μεγαλα mousepads, πιθανον ιδιας ποιοτητας. Αυτο θα ηθελα να δω προσωπικα για να σιγουρευτω. Αυτη η πιστη και η λατρεια που εχετε μου κανει εντυπωση και δεν αποκλειω να εχετε λογους και να αξιζει πραγματικα 9-10 ευρω. Εκτος αν απλα δεν βρισκετε προσφορες καλες και σας φαινεται ως καλη προσφορα μια τιμη στο δεκαρικο. Το είχα πιο παλιά και ήταν μέτριο. Το ξέχασα στο παλιό φοιτητικό σπίτι (μαύρο γραφείο και δεν ξέρω πως μου διέφυγε αυτό). Προσωπικά το είχα βάλει 1 φορά πλυντήριο και μετά θυμάμαι να έχω λίγα θέματα ghosting στο ποντίκι, αλλά και με μαντιλάκια δεν καθάριζε τόσο εύκολο όσο καθαρίζει το Gigabyte Aorus AMP900 που έχω (30 vs 45 εκ ύψος). Το συγκεκριμένο ακόμα δεν έχει χρειαστεί να το βάλω πλυντήριο (έχω βρει στο σούπερ μαντηλάκια για ενήλικες που τα χρησιμοποιώ για αυτόν τον λόγο (είναι πιο μεγάλα και χοντρά από τα κλασικά μωρομαντηλα)) 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, matrixxx είπε Επειδη ο ιδιος καθαρισμος γινεται σε ολα τα Mouse pads, ειναι οφτοπικ ολα αυτα... Μεινετε στο θεμα παρακαλω. Αυτο το διαβασε κανεις; Edit, οκ εφυγαν τα περι πλυσιματος σχολια που δεν περιειχαν καμια πληροφορια επι του τιτλου. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από matrixxx edit
Errik Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 11 hours ago, matrixxx said: Επειδη ο ιδιος καθαρισμος γινεται σε ολα τα Mouse pads, ειναι οφτοπικ ολα αυτα... Μεινετε στο θεμα παρακαλω. Ενα χρησιμο σχολιο που διαβασα ζηταει μια μακροφωτογραφια. Δεν ειδα απαντηση. Ισως βοηθουσε να εχω αποψη μιας και δεν τα εχω δει απο κοντα, γιατι καιρο τωρα μου κανει εντυπωση που πατε και παιρνετε 5-10 και κανετε "συλλογη", με 9-10 ευρω εκαστο και οχι με σχεδον τα μισα λεφτα απο αλλου που βγαινουν κατα καιρους διαφορα μεγαλα mousepads, πιθανον ιδιας ποιοτητας. Αυτο θα ηθελα να δω προσωπικα για να σιγουρευτω. Αυτη η πιστη και η λατρεια που εχετε μου κανει εντυπωση και δεν αποκλειω να εχετε λογους και να αξιζει πραγματικα 9-10 ευρω. Εκτος αν απλα δεν βρισκετε προσφορες καλες και σας φαινεται ως καλη προσφορα μια τιμη στο δεκαρικο. Ποια έχουν μισά λεφτά και βγαίνουν κατα καιρούς; Θα ήθελα να συγκρίνω. Προσωπικά τα χρησιμοποιώ αντί για τραπεζομάντηλο, μόνο ένα είναι σε PC. Άλλα που έχω είναι σε 3D printer και απλά στο γραφείο γιατι μου αρέσει σαν αίσθηση. Αν είχα ένα δίπλα μου τώρα θα έβγαζα μια macro φωτογραφία. Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω.
argi73 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 21/2/2021 στις 10:45 ΜΜ, NiKoSmile είπε Έχει στην επιφάνειά του ύφασμα κολλημένο; Όποιος το έχει και θέλει, ας βγάλει μια macro επιφανείας Παρέλαβα σήμερα. Το πήρα κυρίως για προστασια στο γραφείο Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από argi73 1 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, argi73 είπε Με huawei matepad 10.4, οχι τοσο καλη καμερα. 1η, λεπτομερεια απο πανω οψη και γαζι 2η, γυρισμενο για να βγει η κατω οψη 3η, λεπτομερεια καλυτερη εστιαση στο υφασμα πανω οψη. Spoiler Spoiler Spoiler Αν μπορεις βγαλε και μια την κατω οψη στην ακρη του, κατι σαν την 2η μου. 1 3
argi73 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 51 λεπτά πριν, matrixxx είπε Με huawei matepad 10.4, οχι τοσο καλη καμερα. 1η, λεπτομερεια απο πανω οψη και γαζι 2η, γυρισμενο για να βγει η κατω οψη 3η, λεπτομερεια καλυτερη εστιαση στο υφασμα πανω οψη. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Απόκρυψη περιεχομένων Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αν μπορεις βγαλε και μια την κατω οψη στην ακρη του, κατι σαν την 2η μου. Η κάτω όψη . Έχω κακο φωτισμό έκανα οτι καλύτερο 1
argi73 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ιδια τα βλεπω. Ναι έτσι το βλεπω και εγω..... Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από argi73
Errik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Να πάρτε και μια βρεγμένο (μου χύθηκε ένα ποτήρι νερό) Πρέπει να ξεσκονίσω
Sebu Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δεν ειναι ιδια η απο κατω πλευρα εχει αντιολισθητικη επιστρωση εξ οσων θυμαμαι. Δεν ειναι υφασμα απο κατω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 29 λεπτά πριν, Sebu είπε Δεν ειναι ιδια η απο κατω πλευρα εχει αντιολισθητικη επιστρωση εξ οσων θυμαμαι. Δεν ειναι υφασμα απο κατω. Λαστιχο ειναι και τα 2 διαφορετικα που φωτογραφισαμε. Δεν υπαρχει καμια φωτο εδω μεσα με υφασμα κατω. 1
Sebu Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Ααααα οπως εγραψες "ιδια τα βλεπω" νομιζα οτι εννοουσες την πανω με την κατω πλευρα και λεω κατι βλεπω λαθος μπροστα μου αυτη τη στιγμη ή εχω αλλο mouse pad εγω 😀
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Sebu είπε Ααααα οπως εγραψες "ιδια τα βλεπω" νομιζα οτι εννοουσες την πανω με την κατω πλευρα και λεω κατι βλεπω λαθος μπροστα μου αυτη τη στιγμη ή εχω αλλο mouse pad εγω 😀 Ηταν ενα του τοπικ και ενα πολυ φτηνοτερο. Δεν διαβασες μαλλον την κουβεντα, αλλα μονο εκεινο το σχολιο "ιδια τα βλεπω" , "-κι εγω" την απαντηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις