Προς το περιεχόμενο

Gaming Mousepad Genesis NPG-0660 M12 11.5 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Κλασικό χαλάκι και σε τιμή ρεκόρ ή ιδέα μου? 9.90 δεν παίζει συνήθως? 

Εκεί γύρω +1-1 ευρώ περίπου. Πριν 2 βδομάδες είχε την έκδοση με το σχεδιάκι στα 8.90 και το τσίμπησα. Τσιμπάω και αυτό για 2ο back up :P πάντως.

PER.572961.jpg

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Εκεί γύρω +1-1 ευρώ περίπου. Πριν 2 βδομάδες είχε την έκδοση με το σχεδιάκι στα 8.90 και το τσίμπησα. Τσιμπάω και αυτό για 2ο back up :P πάντως.

PER.572961.jpg

Χαλια σχεδιο. Τι ειναι ουτε αυτοι ξερουν. Το #1 ειναι καλυτερο

• Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

το λογοτυπο της εταιρείας είναι.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

6 λεπτά πριν, djcat είπε

το λογοτυπο της εταιρείας είναι.

Για Νο1 στο ραδιο αρβυλα κανει αυτο...

Σωστος ο djcat.

Επισης ας θυμισουμε αλλη μια φορα, οτι στον τιτλο μπαινει ΤΕΛΙΚΗ τιμη με μεταφορικα (το διορθωσα). Μεσα στο εκαστοτε τοπικ, μπορειτε να γραψετε ποσο βγαινει και αν κανει καποιος κλικ-αγκουερο αν τυχον ειναι κοντα στο εκαστοτε καταστημα.

• Like 3
Δημοσ.

Έχω ισοφαρίσει την προικα της γυναίκας μου σε σεμεδάκια με τα τόσα xl mouse pads που έχω πάρει από της προσφορές του eshop.

:D

Δημοσ.

Tο σκετο ειχε παιξει 7,90 στο προσφατο παρελθον (καπου τελη Νοεμβρη) και το ειχα τιμησει. Προ καιρου πηρα και αυτο με το λογοτυπο στα 8,90 ως backup και περιμενει την σειρα του. Ποιοτικοτατα. Χθες το καθαρισα για πρωτη φορα υστερα απο μηνες επιφανειακα με μωρομαντηλο και εγινε σαν καινουριο. Πρεπει να ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει ποτε 😀

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, snips είπε

Έχω ισοφαρίσει την προικα της γυναίκας μου σε σεμεδάκια με τα τόσα xl mouse pads που έχω πάρει από της προσφορές του eshop.

:D

Mετα τα 10 προτείνω να παρεις και κατι άλλο υπάρχει και με rgb φωτισμο :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sebu είπε

Tο σκετο ειχε παιξει 7,90 στο προσφατο παρελθον (καπου τελη Νοεμβρη) και το ειχα τιμησει. Προ καιρου πηρα και αυτο με το λογοτυπο στα 8,90 ως backup και περιμενει την σειρα του. Ποιοτικοτατα. Χθες το καθαρισα για πρωτη φορα υστερα απο μηνες επιφανειακα με μωρομαντηλο και εγινε σαν καινουριο. Πρεπει να ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει ποτε 😀

ειναι καλό για competitive fps αυτό το mousepad της προσφοράς; Προς το παρόν την βγάζω με μούφα (πιθανόν) razer από ebay.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kostasgpa είπε

ειναι καλό για competitive fps αυτό το mousepad της προσφοράς; Προς το παρόν την βγάζω με μούφα (πιθανόν) razer από ebay.

Τι να σου πω, δεν ειχα ποτε mousepad στη ζωη μου και δουλευα το ποντικι σε ξυλινες επιφανειες/γραφειο. Εδω και μηνες εχει αλλη αισθηση στην κυλιση πανω στην επιφανεια, ειναι ομοιομορφη, ειναι σαν να "γλιστραει" πανω στην επιφανεια αβιαστα με πολυ μικροτερη προσπαθεια. Επιπλεον ενω προ mouse pad περιοδικα το logitech επιανε μακα στα ποδαρακια/pads που εχει απο κατω που εριχναν την ποιοτητα κινησης πλεον δεν εχει πιασει τιποτα απο μακα/σκονη και ειναι σαν καινουριο. Δεν μετανιωνω τα 8 ευρω που ειχα δωσει εξ ου και πηρα και δευτερο καβα αν ποτε παθει κατι αυτο.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Έχει στην επιφάνειά του ύφασμα κολλημένο; Όποιος το έχει και θέλει, ας βγάλει μια macro επιφανείας :rolleyes:

Κολημμςνο είναι ναι απλά μην τι β;ζεις συχνά πλυντήριο (ναι είμαι από τους ψυχαναγκαστικους) στο 2ο πλύσιμο ξεκόλλησε 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, 4four είπε

Κολημμςνο είναι ναι απλά μην τι β;ζεις συχνά πλυντήριο (ναι είμαι από τους ψυχαναγκαστικους) στο 2ο πλύσιμο ξεκόλλησε 

😃 γιαυτό ρώτησα, εγώ τα πλένω με λίγο απορρυπαντικό και το τηλέφωνο μπάνιου. Το πλυντήριο του αλλάζει τα φώτα με τόσες γύρες που το φέρνει 😆.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...