Xristaras12 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Χαιρετώ. Με τη νέα ανακοίνωση του lastpass ότι θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο σε συσκευές του ίδιου τύπου (πχ Pc-laptop) η smartphone-tablet αλλά αν θες να κάνεις χρήση και στα 2 (κινητό, pc) θα πρέπει να πληρώνεις τη συνδρομή με αναγκάζει να στραφώ σε νέο πρόγραμμα για την διαχείριση των κωδικών μου. Διαβάζω για το NordPass καλά λόγια, αλλά σου λέει οτι αν συνδεθείς απο το ένα σε κάνει αποσύνδεση απο το άλλο, πράγμα που εν μέρει δε βολεύει. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιο άλλο εναλλακτικό;
snips Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Στο PC έχω εδώ και καιρό το Keypass. Αλλά όχι για sync κλπ...Καθαρά σαν database. Δεν θέλω κανείς κωδικός μου να είναι σε κανέναν server. Στο κινητό, usernames και passwords για sites/forums κλπ. τα βάζω μια φορά, αποθήκευση στον browser και τέλος. Βέβαια ότι έχει να κάνει με Τράπεζες και χρηματικές συναλλαγές, είναι αποθηκευμένα η στο κεφάλι μου, ή σε ένα απλό .xls. Αναφορά σε κείμενο KeePass on the other hand doesn't rely on internet to work. Your database is encrypted offline and stays secure if you use a strong password, and this is its strong point. You have to take care of all the protecting on the other hand. What if I want to access my KeePass database on my mobile devices. This is KeePass' biggest issue, it does not have an official mobile app. Instead, it has a ton of forks, some of which are recognized by the developer, which you can take as a sign that they're considered to be safe until proven otherwise. Since it is an offline tool, you don't need to create an account to start using it, you just set up your database using the official desktop program on your computer, or by using one of the unofficial (and open source) mobile apps. To sync the database between your computer and your phone, all you have to do is save the database file in a cloud storage service's folder, like your Dropbox, OneDrive, Google Drive, etc, or your self-hosted server. Από ένα άρθρο στο ghacks εδώ, που είναι και φρέσκο. Kαι όπως λέει, υπάρχουν και forks του για android. Και το Bwarden είναι εξίσου καλό φυσικά. Open Source και τα δύο. Ακόμα.... Προσωπικά Nord δεν θα ακουμπούσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα