Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι οτι έχει σημασία πια...

https://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-h470-phantom-gaming-4-retail-p-PER.529100

στα 100, asrock θα μου πεις, μα είναι φτηνή και ετοιμοπαράδοτη στα 100. Δυστυχώς αρκετός κόσμος πάει με κλειστά μάτια στο σκρουτζ και ξεχνάει τα βασικά. Σε περίοδο που δεν έβρισκες b460 πουθενά κάτω από τα 110ευρώ, είχε το πλαίσιο ετοιμοπαράδοτη στα 80, γιατί; Γιατί είναι συνήθως ακριβό και δεν το κοιτάει κανείς

• Like 1
Δημοσ.

Aνεφερες καπου 200-300 ευρω για αυτο σου προτεινα 10400 και Η470,δεν καταλαβα οτι ηθελες να πας πιο χαμηλα.

Ετοιμοπαραδοτη η 470 που σου εβαλα εχει 100 ευρω και 131 ο επεξεργαστης συνολο 230 οποτε υπεθεσα οτι ειμαι εντος budget.

Mια χαρα ειναι η κινηση που εκανες!

Καλοδουλευτα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή θα γίνει παράλληλα μεταφορά τον υπαρχόντων parts σε άλλο pc, έπρεπε να πάρω νέο τροφοδοτικό και ssd. Αλλιώς τα χρήματα θα έφταναν μια χαρά και για H470 και για 10400. 

@nickol-us δυστυχώς την συγκεκριμένη την είδα (από το eshop πήρα την μητρική που ανέφερα γιατί ήταν πιο φθηνή και διαθέσιμη), αλλά δεν χωράει στο κουτί που διαθέτω (κοίταξα και plaisio παράλληλα μιας που όπως είπες ποτέ δεν ξέρεις). 

Επεξ/σία από rafinos
  • Like 2
Δημοσ.

με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα είμαι, σε παρόμοια φάση έχω έναν i3 6100 με μια h110 και 16gb ram με μια rx580

από παιχνίδια παίζω Apex Legends και κανένα adventure και από προγράμματα χρησιμοποιώ πολύ davinci resolve στο οποίο μου κάνει και σπασίματα στο review των βίντεο

σκεφτόμουν για 3700x με μια b550 για να είναι αναβαθμίσιμο , αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω τόσα χρήματα τώρα και σε ένα χρόνο να έχουμε DDR5 

άρα η λύση του 10100 με μια b460 αξίζει ? θα δω διαφορά είτε στο gaming είτε στο εντιτιγκ? ή να περιμένω την ένα μήνα για να βγει η καινούργια φουρνιά?

Δημοσ.

Η λυση του 10100f αξιζει,ακομα δε περισσοτερο αξιζει και η λυση του 10400f (τους χωριζουν περιπου 35 ευρω)

Για μενα η επιλογη πια ειναι Η470 που σημαινει με τον 10100f ξεκινας στην καλυτερη απο 190 ευρω και με 10400-225 ευρω (εγω πριν 4 μηνες πηρα 460 δεν ηξερα οτι δεν θα παιζουν με 11η γενια)

Δινοντας και το δικο σου σετακι θα βγει αρκετα χαμηλα η αναβαθμιση και ειλικρινα αξιζει.

Eαν δεν καιγεσαι σαφως και ειναι καλυτερα να περιμενεις.

Λογικα η 11η γενια θα ειναι λιγακι τσιμπημενη...απο την αλλη μπορει να πεσουν καπως οι τιμες στη 10η γενια.

Βλεπεις,ζυγιζεις και αποφασιζεις.

Δημοσ.

Θα δεις σίγουρα διαφορά, η διαφορά ανάμεσα στους 2 cpu είναι χαόδης.

https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i3-10100-vs-Intel-i3-6100/3717vs2617

https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-6100-vs-Intel-Core-i3-10100/3511vs4075

Β460 μόνο αν έχεις 4 στικ ram διαφορετικά vfm μια απλή H410 αφού σκοπός είναι η αλλαγή σε λίγα χρόνια. Αν σε ενδιαφέρει η αναβάθμιση σε 11th gen, σήμερα έσκασε asrock Η570, με support στην 11η γενιά, στα 120 ευρώ. Aν έχεις 4 στικ αντί για 100 που ζητούν την b460 ίσως αξίζει να το σκεφτείς. Φυσικά όλα τα παραπάνω με την προϋπόθεση οτι έχεις ddr4 ram (βλέπω ο 6100 έπαιζε και με ddr3l)

• Like 1
Δημοσ.

Ε τότε πήγαινε για total value, με Η410, αν θες βρες και μια με nvme support να ρίξεις εκεί το λειτουργικό και θα τρίβεις τα μάτια σου. Για παραπάνω αναβάθμιση δεν αξίζει να πας με αυτές τις ram. Θα πρέπει να αρχίσες αγοραπωλησίες που είπε ο jdrogas για να αξίζει από εκεί και πέρα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Actinidio είπε

ευχαριστώ γενικά θα κοιτάξω να πουλήσω τον επεξεργαστή με το motherboard ένα 50 και τα δύο μαζί δεν θα πιάσουν?

Ναι, άνετα 50.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...