osfp1978 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα κινητα της realme εχουν πολυ ελαφρυτερο λογισμικο....αυτα της xiaomi εχουν συνηθως προβληματα μετα την πρωτη αναβαθμιση λογισμικου επειδη ειναι ηδη βαρυ το λογισμικο τους..... Για παραδειγμα θα αναφερω το mi A3 οπου εχει συνεχως προβληματα στο android 10 ενω κολληματα εχουν αναφερθει και στο note 8 pro μετα την τελευταια αναβαθμιση του miui παρολο τα 6GB RAM.... Ασε που τα realme εχουν ΤΡΙΑ χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας σε αντιθεση με τα ενα ή δυο χρονια εγγυηση καταστηματος στα καταστηματα του Σκρουτζ της xiaomi.Για να εχεις διετη εγγυηση αντιπροσωπειας στα xiaomi,πρεπει να τα αγορασει κανεις απο επισημο καταστημα οπου εκει,φυσικσ,πωλουνται ακριβοτερα.... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από osfp1978
chios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Τι προβλήματα έχει το miA3; Εγώ είμαι σε Android 11 και πάει τρένο η συσκευή, επίσης τι σχέση έχει το Α3 με το miui που αναφέρεις στο note 8 Pro; 1
osfp1978 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Η ιδια η xiaomi εχει αναφερθει για το mi a3..... Αλλο παραδειγμα το a3 αλλο το note......;) 1
intruder99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, osfp1978 είπε Τα κινητα της realme εχουν πολυ ελαφρυτερο λογισμικο....αυτα της xiaomi εχουν συνηθως προβληματα μετα την πρωτη αναβαθμιση λογισμικου επειδη ειναι ηδη βαρυ το λογισμικο τους..... Για παραδειγμα θα αναφερω το mi A3 οπου εχει συνεχως προβληματα στο android 10 ενω κολληματα εχουν αναφερθει και στο note 8 pro μετα την τελευταια αναβαθμιση του miui παρολο τα 6GB RAM.... Ασε που τα realme εχουν ΤΡΙΑ χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας σε αντιθεση με τα ενα ή δυο χρονια εγγυηση καταστηματος στα καταστηματα του Σκρουτζ της xiaomi.Για να εχεις διετη εγγυηση αντιπροσωπειας στα xiaomi,πρεπει να τα αγορασει κανεις απο επισημο καταστημα οπου εκει,φυσικσ,πωλουνται ακριβοτερα.... Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση. Αλλά κι εγώ Mi A3 έχω αυτή τη στιγμή και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα εδώ και 15 μήνες περίπου που το χρησιμοποιώ. Μόνο μια φορά ενώ βρισκόταν στην τσέπη μου κάτω από τον ήλιο είχε ζεσταθεί και δεν άνοιγε, πράγμα φυσιολογικό. Βέβαια γνωρίζω ότι άλλο το Android One και άλλο το MIUI. Απλά πιστεύω ότι με τόση μικρή διαφορά τιμής σαφώς και είναι καλύτερο από το Realme 7 όσων αφορά το hardware. Τώρα στο κομμάτι του software δεν ξέρω κατά πόσο μειονεκτικό είναι το MIUI και αν συνολικά αξίζει λιγότερο από το Realme 7 (που δεν νομίζω). Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από intruder99
osfp1978 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 9 ώρες πριν, intruder99 είπε Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση. Αλλά κι εγώ Mi A3 έχω αυτή τη στιγμή και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα εδώ και 15 μήνες περίπου που το χρησιμοποιώ. Μόνο μια φορά ενώ βρισκόταν στην τσέπη μου κάτω από τον ήλιο είχε ζεσταθεί και δεν άνοιγε, πράγμα φυσιολογικό. Βέβαια γνωρίζω ότι άλλο το Android One και άλλο το MIUI. Απλά πιστεύω ότι με τόση μικρή διαφορά τιμής σαφώς και είναι καλύτερο από το Realme 7 όσων αφορά το hardware. Τώρα στο κομμάτι του software δεν ξέρω κατά πόσο μειονεκτικό είναι το MIUI και αν συνολικά αξίζει λιγότερο από το Realme 7 (που δεν νομίζω). Σωστα...και εγω εχω συγγενη με mi a3 και παει σφαιρα....εγω προτιμω παντως την εμπειρια χρησης των realme (δεν εχω ακομη) Εσεις απλα τα ζυγιζετε και βλεπετε τι σας συμφερει. Ενα ατου των realme ομως ειναι και η εγγυηση....
life is music Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Στις 20/2/2021 στις 7:13 ΜΜ, intruder99 είπε Η κοπέλα μου είχε το Samsung Galaxy J5 2017, αλλά τις προάλλες έπεσε κάτω και μαύρισε η οθόνη. Ψάχνει ένα οικονομικό κινητό με όσο το δυνατόν καλές κάμερες και χρώματος λευκό, χρυσό ή μωβ. Εγώ της πρότεινα το Honor 9X Pro, αλλά ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Αν θες κινητό για την κοπέλα κοίτα το xiaomi redmi 9s ..Καλο κινητό και τιμιο για τα λεφτά του
intruder99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, life is music είπε Αν θες κινητό για την κοπέλα κοίτα το xiaomi redmi 9s ..Καλο κινητό και τιμιο για τα λεφτά του Αυτό το απορρίψαμε εξ αρχής γιατί διάβασα μερικά σχόλια ότι οι κάμερες παίρνουν σκόνη. Βέβαια αν δεν αποτελεί ελάττωμα αυτού του μοντέλου και απλά έτυχε σε κάποιους πρέπει να είναι το καλύτερο κινητό μέχρι τα 150€. Για το Redmi Note 10 έχετε κάποια άποψη; Αύριο θα είναι σε προσφορά στο AliExpress και θα κοστίζει 171€. Παλαιότερα είχα αγοράσει ακουστικά από εκεί, αλλά τώρα το ποσό είναι μεγάλο και φοβάμαι λίγο να πω στην κοπέλα μου να το παραγγείλει. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από intruder99
life is music Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 40 λεπτά πριν, intruder99 είπε Αυτό το απορρίψαμε εξ αρχής γιατί διάβασα μερικά σχόλια ότι οι κάμερες παίρνουν σκόνη. Βέβαια αν δεν αποτελεί ελάττωμα αυτού του μοντέλου και απλά έτυχε σε κάποιους πρέπει να είναι το καλύτερο κινητό μέχρι τα 150€. Για το Redmi Note 10 έχετε κάποια άποψη; Αύριο θα είναι σε προσφορά στο AliExpress και θα κοστίζει 171€. Παλαιότερα είχα αγοράσει ακουστικά από εκεί, αλλά τώρα το ποσό είναι μεγάλο και φοβάμαι λίγο να πω στην κοπέλα μου να το παραγγείλει. Δεν το ξέρω αλλά το 9s είναι καλό κινητό ....όσο για την σκόνη όλα τα κινητά μαζεύουν οπότε με μια καλή θήκη δεν θα υπάρξει πρόβλημα
vargas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Στις 6/3/2021 στις 8:10 ΜΜ, intruder99 είπε Καλησπέρα και πάλι. Μόλις έμαθα ότι η Xiaomi ανακοίνωσε την καινούρια σειρά Redmi Note 10. Το 10S δεν ξέρω πόσο θα κοστίζει, αλλά αν είναι μέχρι 200€ θα προτιμήσει αυτό αντί για το Poco X3. Τι λέτε, να περιμένει; Το redminote 10 pro έχει το ίδιο soc με το poco x3 απλά έχει amoled . To απλο redmi note 10 έχει χειροτερο επεξεργαστή του poco
Gogotsa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Επειδη αναφερθηκε πιο πριν, ο γαμπρος μου και η γυναικα του πηραν το καλοκαιρι Honor και εχουν κανονικα google services και κατεβαζουν τα παντα απο store.
intruder99 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Τελικά αγόρασε το Poco X3 6/64 στα 137.68€ από το Amazon (μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση με 1 χρόνο εγγύηση). Όμως με προβληματίζει λίγο το γεγονός πως σε διάφορα σημεία διαβάζω για bugs και κολλήματα. Ισχύει αυτό; Επειδή μέχρι τώρα είχε Samsung και την παρότρυνα εγώ να αγοράσει κινέζικο κινητό δεν θέλω να απογοητευτεί από την εμπειρία χρήσης.
eaglos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Το πολυ πολυ να μαθει τιν εννοια του hardware reset μετα απο καθε update
nicksoti Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Αφού το αγόρασε τί νόημα έχει να ρωτάς εκ των υστέρων.... Δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για bugs, είναι φυσιολογικά για όλα τα τηλέφωνα και κάποια στιγμή τα έχουν και τα λύνουν. Εγώ θα ανησυχούσα περισσότερο ότι από ένα κινητούλι μικρό που το χειρίζεσαι με το 1 χέρι θα πάει σε παντόφλα 6.67 inch 2 πόντους ψηλότερο, μισό πόντο φαρδύτερο και 215 γραμμάρια. Θέλει διαφορετική προσέγγιση στη χρήση του ειδικά για γυναικείο χέρι. Βέβαια οι γυναίκες το έχουν πάντα σε τσαντάκι οπότε ίσως δεν είναι πρόβλημα καθόλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα