Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, rataplann είπε

Ελα ρε,δηλαδη ο κορονοιος παρακινησε την παγκοσμια κοινοτητα να γινει τοσο αποτελεσματικη ξαφνικα,με μια θνητοτητα της ταξεως του 1,5% ενω για τους τοσους νεκρους 40 χρονια απο το aids,με πολυ υψηλοτερη θνησιμοτητα 40 χρονια τωρα,δεν συγκινηθηκαν? χαχα ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε.. η ασφαλεια του εμβολιου συμφωνα με τους κατασκευαστες,ειναι 95% βαλε αυτο το 5% σε εναν πληθυσμο 1.000.000 πχ και βγαλε ποσοι θα χαιρετισουν η θα παραλυσουν οπως η νοσηλευτρια στις ηπα,η νοσηλευτρια στην ελλαδα,ο 85χρονος στο ηρακλειο που 9 λεπτα μετα το μπολι επαιζε τεζα και αλλα..εγω δεν κανω ενα εμβολιο φιλαρακο απο το οποιο οι πιθαντοτητες να εχω παρενεργειες ειναι περισοτερες,απο το να παθω κατι απο τον κοροιδοιο.

Φίλε μου σου λείπουν βασικές γνώσεις... θα μπορούσα να σου εξηγήσω τι είναι ο HIV και τι ο COVID, πως μεταδίδεται ο ένας και πως ο άλλος, τι είναι πανδημία και τι όχι, τι είναι θνησιμότητα και πως πρέπει να την συνδυάσεις με το χρόνο εξάπλωσης, τι είναι τα νέα τύπου φάρμακα και πως αυτά είναι το μέλλον, αν θες μπορώ και να σου εξηγήσω και τι είναι ακριβώς η παρενέργειες σε ένα φάρμακο ή σε ένα εμβόλιο...

θα το έκανα αλλά κακά τα ψέματα όχι απλά δεν θα τα διαβάσεις (αν ενδιαφερόσουνα πραγματικά για αυτά τα θέματα θα το ήξερες ήδη) αλλά στην προσπάθεια σου να αποδείξεις το ποσό δίκιο “έχεις” θα εκτεθείς περισσότερο και δεν το θέλω...

Επεξ/σία από AtiX
  • Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Φίλε μου σου λείπουν βασικές γνώσεις... θα μπορούσα να σου εξηγήσω τι είναι ο HIV και ο COVID, πως μεταδίδεται ο ένας και πως ο άλλος, τι είναι πανδημία και τι όχι, τι είναι θνησιμότητα και πως πρέπει να την συνδυάσεις με το χρόνο εξάπλωσης, αν θες μπορώ και να σου εξηγήσω και τι είναι ακριβώς η παρενέργειες σε ένα φάρμακο ή σε ένα εμβόλιο...

θα το έκανα αλλά κακά τα ψέματα όχι απλά δεν θα τα διαβάσεις (αν ενδιαφερόσουνα πραγματικά για αυτά τα θέματα θα το ήξερες ήδη) αλλά στην προσπάθεια σου να αποδείξεις το ποσό δίκιο “έχεις” θα εκτεθείς περισσότερο και δεν το θέλω...

Ναι σιγουρα δεν θα δεχτω να χρακτηριζεται μια επιδημια ως πανδημια πριν ανοιξω ενα απλο λεξικο,,ευχαριστω

Δημοσ.
Στις 20/2/2021 στις 7:56 ΜΜ, spectaculator είπε

Ναι αλλά εσύ έχασες το τι έθεσε ο φίλος μας παραπάνω. Επίσης δες τι γίνεται με τον έμπολα που το ποσοστό θνησιμότητας φτάνει το 100%. Θα περιμένεις κι εκεί το κάθε εμβόλιο να δοκιμαστεί για δεκαετίες σε δις πληθυσμό; Μπορείς εσύ να εγγυηθείς πως μια από τις μεταλλάξεις του COVID δεν θα είναι το ίδιο θανατηφόρα;

Όχι αλλά υπάρχουν φάρμακα που είναι έτοιμα να δώσουν λύση και δεν χρησιμοποιούνται γιατι είναι πιο εύκολο να κάνεις πειραματόζωα δις πληθυσμού και να έχεις δεδομένα πιο γρήγορα με σκοπό να παράξεις γρηγορότερα ένα σωστό εμβόλιο . 

• Confused 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Aztec είπε

Θα σου πω το απλό . Δεν ξέρει τα πάντα η επιστημονική κοινότητα . Θυμάσαι ας πούμε τι έλεγαν για τις μάσκες . Ότι κάνουν κακο στην αρχή . Μετά βγήκε ότι πρέπει να φοράμε .  Μετά ότι πρπεει να φοράμε παντού. Τώρα συζητάμε για δυο μάσκες κτλ πάντα παίζουν ρόλο από πίσω και τα συμφέροντα . Πχ αν η κυβέρνηση στην εξουσία δεν έπαιρνε  την πιο ακραία τοποθέτηση μάσκα παντού , που φυσικά δεν χρειάζεται όταν κάθεσαι μόνος άου σε ένα παγκάκι , θα είχες αντίκτυπο και αντιπολίτευση ότι ΔΕΝ έκανε το καλύτερο που θα μπορούσε . Αν ενας ηγετης στην ΕΕ πάρει τέτοια απόφαση είναι πολύ πιθανό οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν . Επίσης πχ στην αρχή λέγανε για υδροξυχλωροκινη . Μετά βγήκε ότι μάλλον έστειλε ανθρώπους . Πήγανε να κάνουν καλό φυσικά αλλά έκαναν κακο . Ακόμα και οι επιστήμονες μαθαίνουν . Τώρα που συζητάμε μαθαίνουν από αυτούς που εμβολιάζονται . Μετά από ένα διάστημα  θα ξέρουμε ποσό διαρκεί η ανοσία , το ασφαλέστερο εμβόλιο το πιο αποτελεσματικό , τυχον μακροπροσθεσμες παρενέργειες κτλ . Και αλλά φυσικά που ΔΕΝ ξέρουν τι γίνεται ουσιαστικά . 

Φίλε μου τους πρώτους μήνες ενός καινούργιου ιού είναι λογικό να υπάρχουν πολλές απόψεις και να γίνονται λάθη... το θέμα είναι αν αυτό ακυρώνει την σημερινή ή μελλοντική γνώση και προσπάθεια περιορισμού μιας πανδημίας...

Σκεψου τι θα γινότανε αν κάποιος σήμερα έλεγε ότι επειδή η τότε επιστημονική κοινότητα δεν είχε συσχετίσει το κάπνισμα με τον καρκίνο του πνεύμονα, σήμερα δεν ισχύει...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, moumiaq είπε

Όχι αλλά υπάρχουν φάρμακα που είναι έτοιμα να δώσουν λύση και δεν χρησιμοποιούνται γιατι είναι πιο εύκολο να κάνεις πειραματόζωα δις πληθυσμού και να έχεις δεδομένα πιο γρήγορα με σκοπό να παράξεις γρηγορότερα ένα σωστό εμβόλιο . 

Ναι.Προτιμουν να πεθαίνει κόσμος αντι να τον θεραπευουν.

Και φυσικά εμεις εδω τα ξέρουμε τα φαρμακα γιατί είδαμε μερικά βιντεο ή το  διαβασαμε στο φουμπου .

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rataplann είπε

Ναι σιγουρα δεν θα δεχτω να χρακτηριζεται μια επιδημια ως πανδημια πριν ανοιξω ενα απλο λεξικο,,ευχαριστω

Όχι εγώ ευχαριστώ που μου αποδεικνύεις ότι ούτε τα βασικά δεν ξέρεις...

4 λεπτά πριν, moumiaq είπε

Καταλαβαίνει ότι δεν γίνεται από την μια να έχεις το φάρμακο και ενώ μπορείς μα το χρυσοπουλήσεις, κανείς πειράματα για ένα εμβόλιο που στην ουσία θα εξαφανίσει τον ιό και άρα θα σου μείνει στο άχρηστο και στο ράφι το φάρμακο...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Φίλε μου τους πρώτους μήνες ενός καινούργιου ιού είναι λογικό να υπάρχουν πολλές απόψεις και να γίνονται λάθη... το θέμα είναι αν αυτό ακυρώνει την σημερινή ή μελλοντική γνώση και προσπάθεια περιορισμού μιας πανδημίας...

Σκεψου τι θα γινότανε αν κάποιος σήμερα έλεγε ότι επειδή η τότε επιστημονική κοινότητα δεν είχε συσχετίσει το κάπνισμα με τον καρκίνο του πνεύμονα, σήμερα δεν ισχύει...

Αυτό σου λέω είναι δυναμική κατάσταση δεν τα ξέρουν όλα οι επιστήμονες . Ακόμα και τώρα αν ρωτήσεις κάποιον να σου πει ποιο είναι το ασφαλέστερο εμβόλιο με τις μικρότερες περιπτώσεις βραχυπρόθεσμων η μακροπρόθεσμων παρενεργειών δεν θα μπορέσει να σου πει . Έχω κράζανε το ρωσικό και τώρα αααα είναι μάλλον καλό 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, AtiX είπε

Όχι εγώ ευχαριστώ που μου αποδεικνύεις ότι ούτε τα βασικά δεν ξέρεις...

Καταλαβαίνει ότι δεν γίνεται από την μια να έχεις το φάρμακο και ενώ μπορείς μα το χρυσοπουλήσεις, κανείς πειράματα για ένα εμβόλιο που στην ουσία θα εξαφανίσει τον ιό και άρα θα σου μείνει στο άχρηστο και στο ράφι το φάρμακο...

Τα φάρμακα υπάρχουν απο τον πρώτο SARS  και είναι γνωστά  , δεν θεραπεύουν αλλα θα μπορούσε να μην έχει πεθάνει τόσος κόσμος και παράλληλα να γίνονται και οι έρευνες και τα εμβόλια . 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, moumiaq είπε

Τα φάρμακα υπάρχουν απο τον πρώτο SARS  και είναι γνωστά  , δεν θεραπεύουν αλλα θα μπορούσε να μην έχει πεθάνει τόσος κόσμος και παράλληλα να γίνονται και οι έρευνες και τα εμβόλια . 

Δηλαδή επίτηδες άφηναν τον κόσμο να πεθαίνει;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Aztec είπε

Αυτό σου λέω είναι δυναμική κατάσταση δεν τα ξέρουν όλα οι επιστήμονες . Ακόμα και τώρα αν ρωτήσεις κάποιον να σου πει ποιο είναι το ασφαλέστερο εμβόλιο με τις μικρότερες περιπτώσεις βραχυπρόθεσμων η μακροπρόθεσμων παρενεργειών δεν θα μπορέσει να σου πει . Έχω κράζανε το ρωσικό και τώρα αααα είναι μάλλον καλό 

Αν ρωτήσεις έναν παιδίατρο ή έναν παθολόγο ναι θα σου πει αυτά που υποστηρίζεις ή ίδια απάντηση θα ήταν και αν τους ρώταγες ντεπόν ή ασπιρίνη... η δουλειά του όμως δεν είναι να σου απαντάει σε αυτές τις ερωτήσεις, αλλά να προσπαθεί να σώσει την ζωή σου με ότι έχει τη δεδομένη στιγμή... 

Σωστές απαντήσεις δίνονται όταν ρωτάς τα κατάλληλα άτομα... δεν θα απευθυνθώ σε γυναικολόγο για μια ενόχληση στον αριστερό μου ώμο...

6 λεπτά πριν, moumiaq είπε

Ρε ‘σύ τώρα πραγματικά πιστεύεις ότι φάρμακα υπάρχουν, το γνωρίζει ακόμα και ο moumiaq του insomnia, και όλοι είναι στην μούγκα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δηλαδή επίτηδες άφηναν τον κόσμο να πεθαίνει;

Ισχύει έχουν εγκριθεί φάρμακα από τον Νοέμβριο στις ΗΠΑ και από ότι κατάλαβα ήταν διαδικαστικό θέμα να τα πάρουμε . Τι έγινε στο τέλος ; Ο ΕΟΦ έλεγε ότι δεν μπορούσε να τα εισάγει γιατί δεν είχαν εγκριθεί από ΕΜΑ . Περιμέναμε έγκριση δηλαδή από Ευρώπη και τελικά πήγε η Γερμανία και τσίμπησε 200.000 . ΛοΛ 

Επεξ/σία από Aztec
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aztec είπε

Ισχύει έχουν εγκριθεί φάρμακα από τον Νοέμβριο στης ΗΠΑ και από ότι κατάλαβα ήταν διαδικαστικό θέμα να τα πάρουμε . Τι έγινε στο τέλος ; Ο ΕΟΦ έλεγε ότι δεν μπορούσε να τα εισάγει γιατί δεν είχαν εγκριθεί από ΕΜΑ . Περιμέναμε έγκριση δηλαδή από Ευρώπη και τελικά πήγε η Γερμανία και τσίμπησε 200.000 . ΛοΛ 

Σαν αυτο που πήρε ο Τραμπ..Τον Νοέμβρη.Ενω ο κόσμος πεθαίνει απο τον Μάρτη.Αρα υπήρχαν απο τον  sars ή όχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σαν αυτο που πήρε ο Τραμπ..Τον Νοέμβρη.Ενω ο κόσμος πεθαίνει απο τον Μάρτη.Αρα υπήρχαν απο τον  sars ή όχι;

Εγώ αναφέρομαι στα φάρμακα που ξέρω ότι εγκρίθηκαν πριν τα εμβόλια για τον COVID . Τώρα φυσικά ακούγονται πολλά για διαφορά φάρμακα που δεν μπορώ να επιβεβαιώσω 

Επεξ/σία από Aztec
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Aztec είπε

Εγώ αναφέρομαι στα φάρμακα που ξέρω ότι εγκρίθηκαν πριν τα εμβόλια για τον COVID . Τώρα φυσικά ακούγονται πολλά για διαφορά φάρμακα που δεν μπορώ να επιβεβαιώσω 

Να σημειωθεί ότι δεν είναι ένα φάρμακο αλλά κοκτέιλ φαρμάκων με πολύ σημαντικές παρενέργειες, που εκτός από τον ιό θα πρέπει να θεραπεύσουν τον ασθενή και από τις “ζημιές” που προκαλεί ο ιός σε πνεύμονες και αλλά ζωτικά όργανα...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, AtiX είπε

Να σημειωθεί ότι δεν είναι ένα φάρμακο αλλά κοκτέιλ φαρμάκων που εκτός από τον ιό θα πρέπει να θεραπεύσουν τον ασθενή και από τις “ζημιές” που προκαλεί ο ιός σε πνεύμονες και αλλά ζωτικά όργανα...

απο οτι εχω καταλάβει τα συγκεκριμενα τα δίνεις σε ελαφριές και μεσαιες καταστάσεις να μην βαρύνουν. Δηλαδή πάει ο ηλικιωμένος ή αυτός που έχει προβληματα υγείας που έχει κολλήσει, του το δίνεις και δεν αρρωσταίνει βαριά. Σαν παθητικο-ακριβό- εμβόλιο είναι που λειτουργει άμεσα και αδρανοποιεί την ακίδα του υιου. Υπήρχε μεγάλη κουβέντα γιατι δεν τα έχουμε φέρει και τα ειχαμε φέρει μονο πειραματικά λογω διαδικασιας. Δεν ξέρω τι εγινε στο τέλος της ερευνας γιατι δεν τα αναφέρανε πολυ στα ΜΜΕ. Απο οτι βλέπω ξεκινησε και ο ΕΜΑ την αξιολόγηση πάντως 

Μάλλον λέμε για άλλα φάρμακα εγω λέω για τα μονοκλωνικά αντισώματα οπως αυτο που εδωσαν στον πρώην πλανητάρχη 

Επεξ/σία από Aztec
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...