Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Από τη στιγμή που στρώσει η διάθεση του εμβολίου θα εξαλειφθούν τα οποιαδήποτε προβλήματα...

Αμφιβάλλω πως θα στρώσει πριν το καλοκαίρι, όπως και οι περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, υποθέτω, που δεν στήριξαν αυτή την πρόταση. Θα δείξει.

Επεξ/σία από Jts
  • Like 1
  • Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, verylife78 είπε

τι σχεση η εγγραφη στο σχολειο με τα παιδικα εμβολια που γινονται εδω και δεκατιες 
με το εμβολιο των 6 μηνων για μια ασθενεια που αφορα με το ζορι το 1% του πληθυσμου (ποσοστο θνησιμοτητας) και την ελευθερη μετακινηση???
Πραγματικα πως τα συνδυασες αυτα τα δυο??

Λες χαζομάρες! Που διάβασες αυτό περί το 1% θνησιμότητα; Οι SARS-CoV και MERS-CoV έχουν 10% και 34% αντίστοιχα. Επίσης αν δεν μπορείς να δεις την ομοιότητα των δυο περιπτώσεων τότε τι να σου πω. Το εμβόλιο των 6 μηνών το "βιάζονται" για να μειώσουν τους θανάτους όπως επίσης και τον οικονομικό αντίκτυπο της κρίσης αυτής.

Και λίγα νούμερα για τους ηλίθιους που συγκρίνουν τη γρίπη με το κορονοιό.

2017, Θάνατοι από γρίπη 90 (πηγή: Eurostat)

Φεβρουάριος 2020-Φεβροθάριος 2021, Θάνατοι στην Ελλάδα από COVID-19 6249 (πηγή: Center for Systems Science and Engineering (CSSE) at Johns Hopkins University)

Τα νούμερα μιλάνε μόνα τους.

• Like 7
  • Thanks 3
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Λες χαζομάρες! Που διάβασες αυτό περί το 1% θνησιμότητα; Οι SARS-CoV και MERS-CoV έχουν 10% και 34% αντίστοιχα. Επίσης αν δεν μπορείς να δεις την ομοιότητα των δυο περιπτώσεων τότε τι να σου πω. Το εμβόλιο των 6 μηνών το "βιάζονται" για να μειώσουν τους θανάτους όπως επίσης και τον οικονομικό αντίκτυπο της κρίσης αυτής.

Και λίγα νούμερα για τους ηλίθιους που συγκρίνουν τη γρίπη με το κορονοιό.

2017, Θάνατοι από γρίπη 90 (πηγή: Eurostat)

Φεβρουάριος 2020-Φεβροθάριος 2021, Θάνατοι στην Ελλάδα από COVID-19 6249 (πηγή: Center for Systems Science and Engineering (CSSE) at Johns Hopkins University)

Τα νούμερα μιλάνε μόνα τους.

μετά τον κοβιντ χτυπάμε αθανασία! φέτος δεν χάσαμε άνθρωπο απο γρίπη! κοίτα τα σκέτα νούμερα δεν λένε τα πάντα και σίγουρα δεν είμαστε ειδικοι. αυτοι που ειναι κανουν και τις ζωες μας κουμαντο

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Ενας γνωστος μου στην ηλικια μου(50) χωρις υποκειμενα νοσηματα κολλησε και του εφυγε το κλαπετο, ειδικα με την αναπνοη ειχε μεγαλο προβλημα για καμια εβδομαδα, ευτυχως τωρα ειναι καλα ο ανθρωπος.

Και εγω ημουν επιφυλακτικος με τα εμβολια αλλα μετα απο αυτο θα παω να το κανω.

Δεν αμφισβήτησε κάνεις τις επιπτώσεις. Αυτό που προκαλεί τεραστια εντύπωση και εγείρει ερωτήματα τουλάχιστον σε μένα, είναι γιατί αυτή η άνευ προηγουμένου διαφημιση και προωθηση του εμβολίου ως θέσφατο. Κανένας λόγος για θεραπεία και φάρμακο. Μόνο εμβόλιο, το οποίο ακόμα δεν γνωρίζουν κατά πόσο και αν είναι αποτελεσματικό.

Και φυσικά όπως είπε κάποιος προηγουμένως, αυτομάτως με το πιστοποιητικό διαχωρίζει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δεν αμφισβήτησε κάνεις τις επιπτώσεις. Αυτό που προκαλεί τεραστια εντύπωση και εγείρει ερωτήματα τουλάχιστον σε μένα, είναι γιατί αυτή η άνευ προηγουμένου διαφημιση και προωθηση του εμβολίου ως θέσφατο. Κανένας λόγος για θεραπεία και φάρμακο. Μόνο εμβόλιο, το οποίο ακόμα δεν γνωρίζουν κατά πόσο και αν είναι αποτελεσματικό.

Και φυσικά όπως είπε κάποιος προηγουμένως, αυτομάτως με το πιστοποιητικό διαχωρίζει.

Για τους περισσότερους ιούς δεν υπάρχουν θεραπείες, μόνο υποστήριξη του ασθενούς μέχρι να αναρρώσει, χρησιμοποιώντας και διάφορα φάρμακα, αλλά δεν θεωρείται θεραπεία. Υπάρχουν ήδη κλινικές μελέτες για φάρμακα.

Γι'αυτό τα εμβόλια είναι σημαντικά.

Επεξ/σία από Jts
  • Like 4
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Theofi είπε

μετά τον κοβιντ χτυπάμε αθανασία! φέτος δεν χάσαμε άνθρωπο απο γρίπη! κοίτα τα σκέτα νούμερα δεν λένε τα πάντα και σίγουρα δεν είμαστε ειδικοι. αυτοι που ειναι κανουν και τις ζωες μας κουμαντο

Τα νούμερα είναι απόλυτα και λένε αμείλικτα τα πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα γράψω την σκέψη μου κι ελπίζω να συμβάλλω θετικά στον προβληματισμό που έχουμε όλοι. Προφανώς και δεν πρέπει να χαθούν κεκτημένα ιδιωτικότητας! Πιστεύω όμως πως στην συνολική και ατομική αγωνία να μην συμβεί, ξεχνάμε και την ευθύνη του ατόμου προς το σύνολο και πως με την συμβολή όλων, αυτό ισχυροποιείται. Προσωπικά έχω αποφασίσει να εμβολιαστώ όταν θα έχω την ευκαιρία και πιστεύω πως το να το γνωρίζει το σύνολο, θα συμβάλλει στο να νιώσει ασφαλές από εμένα ενώ ταυτόχρονα αυτή η πληροφορία δεν αποκαλύπτει κάτι στρατηγικό για το άτομό μου. Δεν μου αρέσει μια καθημερινότητα στην οποία ο διπλανός ή ο απέναντι θα διατηρούν μια απόσταση ασφαλείας. Μου λείπει η αυθόρμητη εκδήλωση της χαράς του να συναντάς κάποιον «δικό» σου και δεν μου στοιχίζει σε ιδιωτικότητα μια ψηφιακή «ταμπέλα» που θα με διαπιστεύει για όσο χρειαστεί.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, verylife78 είπε

τι σχεση η εγγραφη στο σχολειο με τα παιδικα εμβολια που γινονται εδω και δεκατιες 
με το εμβολιο των 6 μηνων για μια ασθενεια που αφορα με το ζορι το 1% του πληθυσμου (ποσοστο θνησιμοτητας) και την ελευθερη μετακινηση???
Πραγματικα πως τα συνδυασες αυτα τα δυο??

1% είναι σε περιπτοση που νοσηλευτεις κλπ σε περίπτωση που αφινσουν όλα ελεύθερα και καταρρεύσει το σύστημά υγείας είναι κάπου ατα 2 με 3% (ανάλογα με την κατάσταση του πληθυσμού) τώρα αν μου λες ότι 200.000 και 300.00 για μια χώρα δεν είναι τπτ πάω πάσο (και λόγο της μεταδώτικωτητας το ποιο πηθανο θα κολλήσουν όλοι έτσι ο αριθμός δεν θα μείνει απλά στα χαρτιά )

• Like 1
Δημοσ.

Διέγραψα facebook πριν 2-3 χρόνια και με τα σχόλια που διαβάζω σε αυτό το άρθρο νομίζω πως το ξανά άνοιξα...

Όσο για το άρθρο εγώ θα έλεγα να το πάνε και ένα βήμα παραπάνω, Ευρωπαϊκό -γιατί όχι και παγκόσμια- ψηφιακό βιβλιάριο υγείας που να γράφει τα πάντα. Έτσι αν εγώ ως Έλλην, ταξιδέψω σε άλλη χώρα και πάθω κάτι να μπορούν ανά πάσα στιγμή να δουν το ιστορικό μου για να με βοηθήσουν στο μέγιστο.

• Like 9
  • Thanks 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Τα νούμερα είναι απόλυτα και λένε αμείλικτα τα πάντα.

τα λένε αρκεί να μπορούμε να τα διαβάσουμε πλήρως. εγώ τουλάχιστον δεν θεωρώ ότι μπορούμε οι περισσοτεροι.Αν έχεις όρεξη και χρόνο δες και αλλου  είδος διάβασμα των αριθμων. χωρις φοβο και παθος. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Cell_7 είπε

Διέγραψα facebook πριν 2-3 χρόνια και με τα σχόλια που διαβάζω σε αυτό το άρθρο νομίζω πως το ξανά άνοιξα...

Όσο για το άρθρο εγώ θα έλεγα να το πάνε και ένα βήμα παραπάνω, Ευρωπαϊκό -γιατί όχι και παγκόσμια- ψηφιακό βιβλιάριο υγείας που να γράφει τα πάντα. Έτσι αν εγώ ως Έλλην, ταξιδέψω σε άλλη χώρα και πάθω κάτι να μπορούν ανά πάσα στιγμή να δουν το ιστορικό μου για να με βοηθήσουν στο μέγιστο.

130χωρες δεν εχουν παρει ουτε δοση εμβολιου. Για ταξιδια εκτος δυτικου κοσμου θα τραβηξει χρονια το προβλημα...

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, radiohead είπε

Καλύτερα δηλαδή να σου κάνει την ουλή πρώτα στον πνεύμονα.

Χχααχαχαχαχχαχχααχαχχ

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, radiohead είπε

Αυτή η άνευ προηγουμένου διαφήμιση, γίνεται γιατί μπορούμε και την κάνουμε. Στην προηγούμενη πανδημία που αντιμετώπισε ο άνθρωπος, μπορούσε να μεταδώσει μόνο την ασθένεια και όχι το ίδιο επιτυχημένα την είδηση. Ασθένειες που σαν παιδί της κόλλησα και τις πέρασα κρεβατωμένος, πλέον είναι στα παιδικά εμβόλια. Και κάπως έτσι αυξάνεται και το προσδόκιμο ζωής. Να τα λέμε κι αυτά.

• Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...